פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים אני מתכוון לקחת יום חופש למחרת, הבעיה היא איך אני מספר את זה לאשתי :lol: גדול... אני כבר קבעתי שאני בחופש למחרת, ויהי מה !
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים אני מתכוון לקחת יום חופש למחרת, הבעיה היא איך אני מספר את זה לאשתי לך אליה, תגיד לה ככה: "יש השקה של משחק יריות מה זה מגניב! קול אוף דיוטי בלאק אופס!! יש שם אפילו dedicated servers!! את חייבת לראות, את תאהבי את הדם והצלילים של הנשקים! נ.ב זה ב 12 בלילה, בא לך לבוא להשקה של המשחק איתי?" היא תגיד לא ;D
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים עד איזה שעה זה יהיה בערך? ז"א כמה זמן יקח לי לחטוף את המשחק ולחזור הביתה לישון?אם אתה לא מתכוון לשחק מיד, בשביל מה ללכת באמצע הלילה לקחת את המשחק?נ.ב.כל ההשקה הזאת נראית לי מוגזמת. מה הביג דיל לקבל את המשחק באותה שעה, או יום למחרת. כמו כל המשועממים בחו"ל שיושבים יומיים מחוץ לחנות כדי לקבל ראשונים את XBOX/IPHONE וכו'.
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים יש מקומות חנייה מומלצים ? :2gunsfiring: כמו שסיכמנו אני אצלם את ההשקה מגיע + קבענו טרמפ מאשדוד? ;D[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 00:53:01 אם אתה לא מתכוון לשחק מיד, בשביל מה ללכת באמצע הלילה לקחת את המשחק? נ.ב. כל ההשקה הזאת נראית לי מוגזמת. מה הביג דיל לקבל את המשחק באותה שעה, או יום למחרת. כמו כל המשועממים בחו"ל שיושבים יומיים מחוץ לחנות כדי לקבל ראשונים את XBOX/IPHONE וכו'. זה הקטע של להפגש עם אנשים שאתה קורא ועונה על ההודעות שלהם בפורומים ו/או משחק/מדבר איתם כבר די הרבה זמן, ועכשיו תוכל על הדרך גם לשבת איתם על איזה משקה טוב.
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים אם אתה לא מתכוון לשחק מיד, בשביל מה ללכת באמצע הלילה לקחת את המשחק? נ.ב. כל ההשקה הזאת נראית לי מוגזמת. מה הביג דיל לקבל את המשחק באותה שעה, או יום למחרת. כמו כל המשועממים בחו"ל שיושבים יומיים מחוץ לחנות כדי לקבל ראשונים את XBOX/IPHONE וכו'. למה להרוס מסיבות? יהיה נחמד מעבר לדיסקים שתקבלו שם, נלך לים לעשות ג'וגינג, נפתח בשירה בציבור (אני אביא גיטרה) ,יהיה ממש כיף.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים :lol: גדול... אני כבר קבעתי שאני בחופש למחרת, ויהי מה ! אני לא בעיה לקחת חופש ואפילו לספר לאישתי , השאלה היא האם בשעות הבוקר יהיו אנשים ONLINE כדי לקבל בראש ממני. 8)
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים נראה לי שחסר לי ואני לא מגיע :-*הבטחתי ג'אקואני אהיה בבסיס ובלי ג'אק :'(
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים אני לא בעיה לקחת חופש ואפילו לספר לאישתי , השאלה היא האם בשעות הבוקר יהיו אנשים ONLINE כדי לקבל בראש ממני. 8)חחחחחחחחעזוב נו, כולנו נהיה נובים בהתחלה, ככה נראה לי לפחות....ואני אהיה בבסיס ובלי ג'אק :'(sad face dude :-\
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים חחחחחחחחעזוב נו, כולנו נהיה נובים בהתחלה, ככה נראה לי לפחות....sad face dude :-\אם יש מישהו שהוא לא נוב (וסביר להניח שגם לא יהיה) זה אתה!
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים אני רוצה להגיע אבל אין לי איך להגיע מירושליםמקסימום זה שהזמנתי איתו יבוא לאסוף את זה בשני בלילהאז אם מישהו מגיע מירושלים אני אשמח לקפוץ איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.