עבור לתוכן

נגמר לי המקום בכונן C: בגלל גודל מחיצה קטנה,מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

האם ישנה תוכנה שיכולה לתת לי לשאוב מקום מכונן D:??

אשמח לקבל את עזרתכם הדחופה :nixweiss:

פורסם

^^^^

זה דחוף לך ואתה לא מחובר ? :nixweiss:

בכל מקרה, לפי מה שנראה יש לך חלונות 7 -

אז בניהול דיסקים יש לך אפשרות לכווץ את D

ולהרחיב את C.

אם יצוצו סוגיות / בעיות / קשיים עם חלונות 7

או לחילופין יש לך מערכת הפעלה אחרת -

כדאי להוריד את GPARTED ולעשות איתה

את הדברים.

בכל מקרה - מומלץ ביותר לעשות גיבוי החומר שב - C.

:xyxthumbs:

פורסם

תריץ TREESIZE ותמחוק/תעביר כל מה שמיותר.

אחרי זה אתה יכול להעביר תיקיות תחת תיקית הUSERS שלך למחיצה אחרת בעזרת כפתור ימני על התיקיה ובחירת האפשרות המובנית.

תבטל HIBERNATE אם אתה לא משתמש בזה ותוודא שהקובץ נמחק.

תיצור תיקיה TEMP במחיצה אחרת ותפנה את הגדרות הTEMP של הוינדוס לשם (דרך SYSTEM PROPERTIES).

תסיר התקנות משחקים מC ותתקין אותם שוב בD.

פורסם
  • מחבר

ראשית,תודה על ההמלצה של GPARTED למיטב הבנתי זה לא חינמי....אשמח להבין אם אחרת...

שנית התקנתי treesize אך לא בדיוק הבנתי איך אני משתמש בתוכנה אחרי ההתקנה,איפה אני רואה את גודל הקבצים?

אגב מערכת ההפעלה הינה Win7

פורסם

^^^^^

GPARTED הוא אבא של חינמי :D

תבין, זה כן אחרת :xyxthumbs:

קודם תנסה עם חלונות 7 , ואם לא יילך אז עם GPARTED.

פורסם

ראשית,תודה על ההמלצה של GPARTED למיטב הבנתי זה לא חינמי....אשמח להבין אם אחרת...

שנית התקנתי treesize אך לא בדיוק הבנתי איך אני משתמש בתוכנה אחרי ההתקנה,איפה אני רואה את גודל הקבצים?

אגב מערכת ההפעלה הינה Win7

TREESIZE סורק את ההרדיסק ומראה לך את גודל המחיצות והקבצים בצורה נוחה.

ככה קל לאתר ולבדוק את הדברים שתופסים הכי הרבה.

אם יש דברים גדולים שאפשר למחוק, זאת הדרך למצוא אותם.

פורסם

דבר ראשון אתה יכול לאחה את הדיסק הקשיח ולפנות מעט מקום עים התוכנה diskeeper בכמה אחוזים(אצלי פינתה 3% לאחר כשבועים בשימוש),

בנוסף יש את התוכנה Registry Mechanic תריץ ניקוי הדיסק זה פינה לי פעם משהו כמו 1ג'גה של קבצים לא נחוצים,

ככה אתה גם מתחזק וגם מפנה מקום בכונן, בעיקרון הדרך הכי טובה זה למחוק קבצים/תוכנות שאין בהם צורך

כנס לתוכנות ותוכניות ותראה מה לא נחוץ שם.

פורסם

http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html

תוכנה חינמית שעזרה לי לא פעם. ניסיתי את גרסת 4.2 ומסתבר שיש כבר 5.2 אבל אני מניח שהיא עדיין מוצלחת. בכל מקרה כמו שאמרו תגבה דברים שחשובים לך. אם אין לך כוח או מקום אז תגבה את הדברים שאין להם תחליף. אני לא הייתי טורח לגבות (אם יש לך) שירים/סרטים/משחקים שהורדת. במקרה שלך שינוי במחיצת מערכת ההפעלה היא המסוכנת ביותר ועדיף להשתמש בכלים של מערכת ההפעלה עצמה. אבל אם לא הולך תוכל להשתמש בתוכנה החינמית שצרפתי ולקוות שלא יהיו תקלות במהלך הפעולה (הפסקת חשמל?).

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים