עבור לתוכן

התלבטות קשה, להחליף מעבד או לא ??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל להוריד את הזיכרונות ל 333 מה"ז בביוס (לפני האוברקלוק) ככה שלאחר האוברקלוק הם יפעלו ב 400 מה"ז הנורמליים שלהם.

ואז מה עשינו בזה?

UNDERCLOCKING ואז OVERCLOCKING בחזרה למהירות המקורית ??

• תגובות 30
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי כדאי לך להחליף ל2.4C

לפי המפרט שלך, לא תצטרך לעשות לו DOWNCLOCK כי יש לך שני סטיקים PC3200 שיכולים לרוץ בDUAL ולנצל את הרוחב הפס של המעבד מהסדרה C ;)

פורסם
  • מחבר

לדעתי כדאי לך להחליף ל2.4C

לפי המפרט שלך, לא תצטרך לעשות לו DOWNCLOCK כי יש לך שני סטיקים PC3200 שיכולים לרוץ בDUAL ולנצל את הרוחב הפס של המעבד מהסדרה C ;)

יפה, אבל אני לא רוצה 2.4 ג'יגהרץ, אני רוצה לעשות אוברקלוק חזק ולהגיע למעל 3.2 ופה הזכרונות שלי לא יחזיקו!

החלטתי!

אני כנראה אקח את ה 2.66B אבל שוב, האם יש כמה סוגים של סטפינג למעבדים המדוברים, או שזה אותו סטפינג לכולם?

פורסם

This is what memory dividers are for.. if the RAM is the part slowing you down after getting a 2.4C you can unsync the RAM using a divider to solve the problem.

פורסם
  • מחבר

ארמגדון, לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיוק, אבל אם אתה מתכוון לזה שאני ישים את הזכרונות שלי בייחס נמוך יותר מהמעבד אז אני לא יכול, הלוח מאפשר לי רק 1:1 או 5:4 או AUTO ש AUTO זה בעצם 5:4.

וחוץ מזה מה זה ייתן לי שהמעבד ירוץ לי ב 1000 באס אם הזכרונות לא תומכים בוא?, לא עדיף לקחת את גיסרת ה B ?

פורסם

Put a 2.4C in and you will get 4:5 and 4:6 instead of 5:4.

In any case, a 2.4C will be better than a 2.66B.

פורסם
  • מחבר

מזתומרת יהיה טוב יותר? מאיזה בחינה? (עזוב מחיר, אני לא מדבר על מחירים)

פורסם

קודם כל באס של 800 זה אוברקיל רציני, עובדה שרוחה הפס האפקטיבי בקושי מגיע ל 5000MB/S כשהתיאוריה אומרת שהגבול הוא 6400.

דבר שני אתה עושה אנדרקלוק קטן לזיכרון, עושה אוברקלוק למעבד בחזרה ומקבל בחזרה את ה 6400MB/S שלך אבל המעבד מהיר יותר אז עשית מ 2.4C מעבד 3.2C בלי לעשות אוברקלוק לזיכרון.

זה פחות טוב מאשר 3.2GHz עם זיכרון ב 533 אבל זה יותר טוב בהרבה מהמצב המקורי.

פורסם
  • מחבר

למה אני צריך כזה רוחב פס ענק?

יש כזה הבדלים במשחקים בין רוחב הפס של 2.4B לבין 2.4C ?

אם אני ישים את הזכרונות בייחס של 4:6 על כמה מגה הרץ הם יהיו בלי אוברקלוק?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, החלטתי, אני לוקח את ה 2.66B ועושה לו אוברקלוק יפה, מישהו חושב אחרת?? פשוט אני תוך 10 דקות סוגר את העסקה.

פורסם

ב 2.4C יש hyperthreading שהוא בונוס רציני.

פורסם
  • מחבר

לא נאמר מתישהו ש HYPER THREADING פוגע במעבד?

ובחנות שאני מזמין נגמרו ה 2.4 וה 2.66 מסדרת ה B ומסדרת ה C נגמרו ה 2.4 ויש 2.6 אחד שכרגע שמור אבל עדיין יש סוכוי שהוא יהיה בסוף שלי... :-\

מעצבן השביתות האלו :P

פורסם

אם זה עניין של 300 ש''ח, ואני הייתי בנעליך, הייתי מחליף את המעבד, ללא היסוס.

פורסם

עם מחלק 4:5 אתה יכול להביא 2.4C ל 3 בלי לעשות OC לזיכרון בכלל.

פורסם

yeah change your CPU

take AMD insted of that intel crap

;D ;D ;D ;D ::) ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים