עבור לתוכן

תעלומה - האם הדרייברים של כרטיסי הרשת שלי "מתנגשים" אחד בשני ?

Featured Replies

פורסם

היי.

זה בכוונה לא בפורום רשתות ואינטרנט כי יש לי תחושה קשה שזה קשור לWindows -

אחרי זמן לא מוגדר החיבור שלי לרשת נופל.

החלפתי כבר כרטיסי רשת, החלפתי ראוטר, עברתי מכרטיסי PCI ל-USB וחזרה כדי לשלול בעיה בחריצים, ואני לא מוצא את הפתרון.

בנוסף, כרטיסי הרשת השונים נוסו על אובונטו ושם הכל עובד מצוין.

מה שחבר אמר לי, שנשמע הגיוני, הוא שאולי ניהול הרשתות הגנרי של ווינדוז "מתנגש" עם הUtility שמגיע עם כרטיס הרשת.

מה אתם אומרים ?

תודה מראש.

פורסם

איזה כרטיסי רשת? איזה מערכת הפעלה? ונסה לבטל לשניהם את "אפשר למחשב לכבות התקן זה על מנת לחסוך בחשמל"

פורסם
  • מחבר

Win 7

כרטיסים-

trendnet 644ub

TP-link WN353GD

כבר הורדתי משניהם את ה"וי" באופציה הזו.

פורסם

"גלאי"? :lol: :lol: :lol: :lol:

גם אם ישנן שתי תוכנות ניהול של חיבור אלחוטי זה או שחור או לבן ואין דבר כזה שהניהול קופץ מאחת לשניה.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע, הUtility הזה... ;D

אני לא מתכוון כ"כ לניהול שעובר מאחת לשניה, אלא יותר לחיבור שפשוט קורס אחרי גלישה קצרה של כמה דקות.

פורסם

החיבור נשאר כמו שהוא ב"גרעין" של מערכת ההפעלה ואין פה כבר קשר לתוכנת ניהול.

פורסם

אני גם חושב שזה קשור לתוכנות הנלוות לדרייבר כמו הutility המדובר.. תסיר או תבטל את שניהם ותן לוינדוס לשבור את הראש

עריכה: תוודא גם ששניהם לא על אותו ערוץ של האלחוטי זה גורם לבעיות

פורסם
  • מחבר

הסרתי את הUtility ואני כרגע רק עם התוכנה המובנית של windows.

היא מזהה את הרשת, מתחברת אליה והחיבור נופל אחרי זמן קצר, בדיוק כמו עם הUtility של הכרטיס.

פורסם

אוקיי, אז בוא תפרט מה זה נופל? מהבדיוק אתה רואה.. ואני רוצה לדעת גם מה השימושים שלך עם שני הכרטיסים?

כל כרטיס מחובר לרשת אחרת?

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

נגיד והעליתי כרגע את המחשב.

אני נכנס למע' הפעלה.

הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת הביתית שלי. רשת אחת בלבד.

אני גולש, ואחרי כמה דקות אני רואה בתוכנה של הרשתות את הkbps הולכים ופוחתים, עד שהם יורדים לחלוטין והרשת מפסיקה לתפקד. (הודעת disconnected)

שום שימושים מיוחדים, גלישה נטו. מדי פעם הורדה פה ושם.

אני מתחבר עם כרטיס אחד בלבד. רכשתי עוד כרטיס כדי לבדוק האם הבעיה היא בכרטיס, וכנראה שהיא לא. אותה ה"נפילה" בשני הכרטיסים, כאשר במחשב אחר, שמותקן עליו לינוקס, הם עובדים מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים