פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים Samsung 753DFX Vs. 763MB מה ההבדלים, מי יותר טוב חיפשתי בדף היצרן ולא מצאתי תשובות תמיד ידעתי ש MAG הם "the best" גם ל samsung וlg היה שם טוב proview נחשבו סבירים אף פעם לא ממש התענינתי במסכים פתאום נכנסתי לפורום ראיתי המון המלצות על viewsonic חברה שלא שמעתי עליה מעולם, ודוגרי גם נשמעת קקה כזאת :-/ הסתכלתי באתר החברה ויש להם עיצובים של 1998.. ישנים כאלה עיצוב לא מתקדם לא מרשים גם מסכי CTX פתאום קפצו לעיניי הפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ב 486 שלי, שהמסך נדמה לי תמך עד 256 צבעים בוינדוס 3.11 ו iiyama שעד עכשיו אני לא מצליח להבין איך אומרים את שם החברה בקול.. בקיצור מי הכי מומלץ קיום למי יש את השם הכי טוב ואיזה דגמים של 17 אינץ טובים, בעלי מהירות ריענון סבירה (85 הרץ) במחירים זולים וטובים למשל הדגמים של סמסונג שהזכרתי קודם בסביבות ה800-900 שקל והמאג 786 שעולה בסביבות ה700 שקל והדגם המשופר שלו PF2 שעולה בסביבות ה900 מה מומלץ ולמה
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים לי יש את ה SYNCMASTER 753DF של SAMSUNG ואני ממש ממש מרוצה ממנו. הוא מאוד איכותי ונוח לעין. אבל הצעה שלי היא לך בעצמך לחנות ותבדוק מה יותר טוב ואיכותי לדעתך.
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר הייתי היום בעתיד מחשביםכי בKSP נותנים לראות רק IIYAMA \ BENQ שלא בא לי עליהם בגרושבקיצור בעתיד ראיתי מסכי MAGדגם "PF" ודגם - "PD"ההבדל היחידי שראיתי זה שה PD שטוח לחלוטין (גם הזכוכית הפנימית)לאומת ה PF שרק הזכוכית החיצונית שלו שטוחה אבל לא השפורפרת שבעצם מראה את התמונה
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר יש את ה DFX לחבר שליאבל אמרו לי בחנות שהמהירות ריענון שלו לא משהו (1024X768 ב-75 הרץ)ו.....רואים בו דיי טוב האמת צבעים יפיםהספקתי לראות אותו ל5 דקות וזהו..ו.....כמו שאמרתי מקודםאני לא חושב להשקיע יותר מ1100 לא בגלל חוסר תקציב\קמצנותפשוט לפי מה שאני רואה היוםמסכי סמסונג וגם מאג, בסביבות ה 800-900 שקלאז למה לי להשקיע יותר מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.