עבור לתוכן

worms 3d מאכזב

Featured Replies

פורסם

למשחק הזה יש כל כך הרבה פוטנציאל... רואים שהמתכנתים ממש השתדלו כאן, רק חבל שלהשתדל זה לא מספיק... אני לא מבין איך לא בודקים משחק לפני שהוא מגיע לחנויות!

הגרפיקה נורא נחמדה, גם הנשקים מצחיקים ושיפרו את הair strike שפוגע רק בחלק מהאי...

אבל למה השליטה כל כך נוראית!? וכשאני אומר נוראית אני מתכוון ל"וואו כואב לי הראש מרב שהיא נוראית!" קשה לכוון אפילו את הבזוקה, מישהו יודע אולי אם אפשר לשנות את העכבר שלא יהיה בinverted? (הפוך) כי אני נופל על הריצפה רק כשאני מנסה לשלוט על העכבר...!

>:(

פורסם

אתה משתמש בזמן הכיוון ב Q ?

לא יודע השליטה בסדר ... החלק החזק במשחק הוא המולטי פלייר שמאוד כיף לשחק אם אנשים ברשת .

פורסם
  • מחבר

קשה מאוד לשלוט בזה גם עם ה Q , אולי אני ינסה להתאמן קצת...

עוד משהו מעצבן זה שלפעמים עושים מהלך ממש ממש יפה ולא רואים אותו כמעט בגלל שאיזה זוית גרועה של המצלמה נעמדת מאחורי עץ או משהו כזה... :-\

פורסם

על הפנים,ממש מאכזב.שליטה גרועה

פורסם

השליטה בהחלט נוראית, אני מקווה שישחררו patch או משהו שמאפשר לעשות zoom החוצה ולראות מה העניינים... אולי אפילו לכוון יותר טוב.

פורסם

מתי יצא?

ומה האתר של החברה?

פורסם

שמע המשחק לא רע בכלל, גם אני די התבאסתי בשעה-שעתיים הראשונות של המשחק, אבל מכיוון שיש לי כל כך הרבה כבוד לסדרה הכרחתי את עצמי להמשיך לשחק ועכשיו כבר התרגלתי. לדעתי - זה היה שווה את הזמן.

פורסם

גם אותי בהתחלה השליטה ממש עיצבנה אבל היא משתפרת פלאים כשמבטלים את ה-INVERTED MOUSE. פשוט תכתבו ב-AUTOPLAY ב-ADVANCED:

/INVERTMOUSETP

וזה לא יהיה INVERTED ;)

פורסם

המשחק הזה הרס כל מה שחשבתי על הסדרה...

זה נשאר בדיוק 10 דקות על הכונן ונמחק. רק כדי לתאר את רמת התסכול

עד שהצלחתי לזרוק נורמלית את הרימון עברו 5 דקות, וגם אז לא כולם מתו.

אכזבה עצומה! ה3d עשה רק רע לסדרה לדעתי ושום פאטץ' לא יתקן את זה

פורסם

אכן אכזבה, עוד מהתמונות הראשונות שיצאו למשחק היה ניתן לראות שהשליטה תהיה קשה מאוד.

Gnome:

המשחק יצא לפני מספר ימים.

www.team17.com

פורסם
  • מחבר

גם אותי בהתחלה השליטה ממש עיצבנה אבל היא משתפרת פלאים כשמבטלים את ה-INVERTED MOUSE. פשוט תכתבו ב-AUTOPLAY ב-ADVANCED:

/INVERTMOUSETP

וזה לא יהיה INVERTED ;)

וואו! חשבתי שאי אפשר!

אבל לא הבנתי איך ... אתה יכול לכתוב מפורט יותר כדי שאני יוכל? זה ממש חשוב לי, ה inverted מטריף אותי...

פורסם

לפי דעתי משחק מצויין

מה הבעיה להמשיך לשחק קצת ולהתרגל(אתם מפונקים! ;))

אבל בצינות משחק ממש ממש יפה וכיפי ובייחוד המולטי פלייר

פורסם

כן גם אותי זה ממש הטריף פשוט לא יכולתי לשחק... ומה לא ברור במה שרשמתי? תכתוב את זה:

INVERTMOUSETP/

ב-ADVANCED

פורסם
  • מחבר

כן גם אותי זה ממש הטריף פשוט לא יכולתי לשחק... ומה לא ברור במה שרשמתי? תכתוב את זה:

INVERTMOUSETP/

ב-ADVANCED

זה בתוך המשחק? זה בחוץ באיזה קובץ?

(סליחה שאני מנג'ס...) איפה זה הadvaced?

פורסם

זה רק אני או שחוץ ממקס פיין 2 (למרות שהוא היה קצר) כמעט כל המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון היו אכזבות ? :P

(HALO , Commandos 3 , UFO Aftermath )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים