פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים למשחק הזה יש כל כך הרבה פוטנציאל... רואים שהמתכנתים ממש השתדלו כאן, רק חבל שלהשתדל זה לא מספיק... אני לא מבין איך לא בודקים משחק לפני שהוא מגיע לחנויות! הגרפיקה נורא נחמדה, גם הנשקים מצחיקים ושיפרו את הair strike שפוגע רק בחלק מהאי... אבל למה השליטה כל כך נוראית!? וכשאני אומר נוראית אני מתכוון ל"וואו כואב לי הראש מרב שהיא נוראית!" קשה לכוון אפילו את הבזוקה, מישהו יודע אולי אם אפשר לשנות את העכבר שלא יהיה בinverted? (הפוך) כי אני נופל על הריצפה רק כשאני מנסה לשלוט על העכבר...!
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים אתה משתמש בזמן הכיוון ב Q ? לא יודע השליטה בסדר ... החלק החזק במשחק הוא המולטי פלייר שמאוד כיף לשחק אם אנשים ברשת .
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר קשה מאוד לשלוט בזה גם עם ה Q , אולי אני ינסה להתאמן קצת...עוד משהו מעצבן זה שלפעמים עושים מהלך ממש ממש יפה ולא רואים אותו כמעט בגלל שאיזה זוית גרועה של המצלמה נעמדת מאחורי עץ או משהו כזה... :-\
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים השליטה בהחלט נוראית, אני מקווה שישחררו patch או משהו שמאפשר לעשות zoom החוצה ולראות מה העניינים... אולי אפילו לכוון יותר טוב.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים שמע המשחק לא רע בכלל, גם אני די התבאסתי בשעה-שעתיים הראשונות של המשחק, אבל מכיוון שיש לי כל כך הרבה כבוד לסדרה הכרחתי את עצמי להמשיך לשחק ועכשיו כבר התרגלתי. לדעתי - זה היה שווה את הזמן.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים גם אותי בהתחלה השליטה ממש עיצבנה אבל היא משתפרת פלאים כשמבטלים את ה-INVERTED MOUSE. פשוט תכתבו ב-AUTOPLAY ב-ADVANCED: /INVERTMOUSETP וזה לא יהיה INVERTED
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים המשחק הזה הרס כל מה שחשבתי על הסדרה...זה נשאר בדיוק 10 דקות על הכונן ונמחק. רק כדי לתאר את רמת התסכולעד שהצלחתי לזרוק נורמלית את הרימון עברו 5 דקות, וגם אז לא כולם מתו.אכזבה עצומה! ה3d עשה רק רע לסדרה לדעתי ושום פאטץ' לא יתקן את זה
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים אכן אכזבה, עוד מהתמונות הראשונות שיצאו למשחק היה ניתן לראות שהשליטה תהיה קשה מאוד.Gnome:המשחק יצא לפני מספר ימים.www.team17.com
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר גם אותי בהתחלה השליטה ממש עיצבנה אבל היא משתפרת פלאים כשמבטלים את ה-INVERTED MOUSE. פשוט תכתבו ב-AUTOPLAY ב-ADVANCED: /INVERTMOUSETP וזה לא יהיה INVERTED וואו! חשבתי שאי אפשר! אבל לא הבנתי איך ... אתה יכול לכתוב מפורט יותר כדי שאני יוכל? זה ממש חשוב לי, ה inverted מטריף אותי...
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים לפי דעתי משחק מצויין מה הבעיה להמשיך לשחק קצת ולהתרגל(אתם מפונקים! ) אבל בצינות משחק ממש ממש יפה וכיפי ובייחוד המולטי פלייר
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים כן גם אותי זה ממש הטריף פשוט לא יכולתי לשחק... ומה לא ברור במה שרשמתי? תכתוב את זה:INVERTMOUSETP/ב-ADVANCED
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים מחבר כן גם אותי זה ממש הטריף פשוט לא יכולתי לשחק... ומה לא ברור במה שרשמתי? תכתוב את זה:INVERTMOUSETP/ב-ADVANCEDזה בתוך המשחק? זה בחוץ באיזה קובץ?(סליחה שאני מנג'ס...) איפה זה הadvaced?
פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים זה רק אני או שחוץ ממקס פיין 2 (למרות שהוא היה קצר) כמעט כל המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון היו אכזבות ? (HALO , Commandos 3 , UFO Aftermath )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.