פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים שאלה שהתחבטתי בה לאחרונה. האם תלכו לחפש את עצמכם? האם תדעו איפה לחפש את עצמכם העתידי? מה תעשו דבר ראשון?
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים אני אפתח אטלס מעודכן ואחזיק אצבעות שישראל עדיין קיימת... וכמובן, בהנחה שאני גם חוזר לזמן הזה מתישהו אני אמהר להגיש ארכיון של עיתוני כלכלה מעשרים השנים שחלפו. לפגוש את עצמי... לא, לא הקטע שלי.
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים אני אבדוק אם קרייסיס יכול לרוץ כבר על הגדרות מקסימליות (ואם כן, קרייסיס 2 בטוח לא )
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים אתר מפעל הפיס והדפסת הארכיון של כל תוצאות הגרלות הלוטו\צ'אנס וכיו"ב של 20 השנים שחלפו?
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים וואלה תאמין מספיק לי זכייה אחת, מה צריך של 20 שנה??? (וגם ישימו אותך בכלא בדוק\יזיינו אותך)
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים ישן. בכל זאת 20 שנה בדרכים...מחפש את החברה הנוכחית לראות איך היא נראית (ואח"כ שוקל את הצעת הנישואין).עריכה:בודק את כל הבחורות שיצאתי איתן לאחרונה לראות איך הן נראות (ואח"כ שוקל הצעת נישואין).
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים לבוא לירושלים ולראות את בית המקדש השלישי ניצב איפה שכיפת הזהב נמצאת (המקום האמיתי).נבוא עם איזה גדי קטן ונקריב אותו לאלוקים כמו שציווה עלי..ובתקווה ש:לא לראות ערבים!לא לראות משטרה.לא לראות טלויזיה.לא לראות חיילים ונשק.לא לראות מכוניות וכבישים,רק אופניים או משהו דומה.לא לשלם ארנונה.לא לשלם חשמל ומים.שנטויז'ן יפשטו רגל והמנכל יכנס לצרות עם העולם התחתון,ואותו יחסלו עם מטען צד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.