עבור לתוכן

יעילות של 2 כרטיסי HD5770

Featured Replies

פורסם

יש לי HD5770 ואני שוקל להוסיף עו אחד למערך CF השאלה שלי היא האים אני יקבל שיפור מספיק יחסית להשקעה או שעדיף לשדרג לכרטיס יחיד חזק יותר הלאה בסדרת 5XXX , אני עובד על לוח אם P6T SE ומעבד I7 920 אז בהתחשב בלוח אם מה יהיה יותר עדיף?

ועוד שאלה בננושא במידה ואני מוסיף עוד HD5770 אני יודע שרק כרטיס זהה ייתמך אך האם הגרסא שלו חייבת להיות זהה למשל לי יש של SAPHIRE HEATPIPE FAN אני יכול להביא 5770 של אסוס HIS או כל גרסא אחרת?

פורסם

אתה יכול לחבר HD5770 של כל חברה אחרת זה לא משנה, העיקר שיש לך ספק כח מתאים לעניין הזה (לא אישו גדול גם 550W איכותי יספיק).

הבעיה היא שהכדאיות הכספית ביחס לביצועים מוטלת בספק. נניח שהיום אתה משלם 800 שקלים לHD5770 נוסף, מה שאתה מקבל זה ביצועים דומים לאלו של HD5870 או נניח HD6870 אבל יחד עם זה גם מחלות של CFX שזה לעיתים רחוקות תמיכה לקויה במשחקים מה שיגרום לירידה בביצועים.

בכלל אני לא חושב שCFX או SLI זה דבר מומלץ אלא אם אתה מקבל תמורה ממש גדולה בעבור המחיר שאתה משלם

יש עוד אופציות בשבילך, אתה יכול גם למכור את הHD5770 שלך ב500 שקלים ולקנות HD6870, אפשרות סבירה בהחלט

אתה גם תהנה מהתכונות החדשות שלסדרה 6 יש להציע, גם לביצועים סולידיים, לעדכוני דרייבר רלוונטיים יותר וכל מה שמסביב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים