עבור לתוכן

update לתוכנות נכשל- זה קשור ל-win? לספק האינטרנט או לכרטיס רשת ? אמרו לי להעביר

Featured Replies

פורסם

את ההודעה לכאן, דרך אגב..(אני יודעת שאני לא אמורה לשים הודעות כפולות)

בכל מקרה,הבעיות שלי הן כאלו:

כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב

אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם..

כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה

כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr

כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר

הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכתוב בהם מצביע על בעייה של הוינדאוס, של הכרטיס רשת שלי או של ספק האינרנט שלי (בהקשר לספק האינטרנט, ספק האינטרנט שלי הוא הוט . הם אמרו לי שהייתה בעיה שתוקנה בתשתית האינטנרט שברחוב, אך יש לי תחושה שהם לא הגדירו משהו כמו שצריך אבל הם אומרים שהכל בסדר לפי הבדיקה שלהם)

בכל אופן, ההודעות שגיאה שלי מצורפות ואודה לכם אם תגידו לי למה הן קשורות

חשוב לי לציין שאני מקבלת כל הזמן את ההודעה 1002

The IP address lease xxxxxxxxx for the Network Card with network address xxxxxxxx has been denied by the DHCP server 0.0.0.0 (The DHCP Server sent a DHCPNACK message).

כשבכל פעם כתוב לי מספר אחר של ה-ip אך תמיד כתוב לי אותו ip של ה-network- הדבר הזה נרא'לי תקין- כי הכתובת ip שלי אמורה להשתנות כל הזמן, נראלי.. לא? אבל מה שלא תקין זה שאחר כך כתוב לי has been denied by the DHCP server 0.0.0.0 ואני לא יודעת מה זה אומר... ההודעה הזאת מופיעה כל הזמן, בסמוך לזמן שיש לי בעיות ואני חושבת שאולי יש כשל בזיהוי של הכתובת שלי ולכן המערכת נכנסת ל-loop כל פעם שאני עושה update או שהיא לא מגיבה.

חיפשתי מידע על הנושא הזה ברשת, אך המידע היחיד שקיבלתי הוא שככל הנראה ה- DHCP server לא מתקשר כראוי עם המערכת שלי.

נ.בLיש לי וינדואס 7 פרופשונל חוקי והקספקרסקי שלי 2011 (בגרסה 11.0.0.232)

אני ראיתי שיש גרסה יותר עדכנית של הקספרסקי אז אני אסיר את שלי ואתקין את החדשה, אבל הבעיה היא בעיה מציקה שיש לי תמיד, ואני יודעת שברגע שיגיעו עדכונים חדשים זה יתחרבש שוב.. )

[br]פורסם בתאריך: 24.10.2010 בשעה 17:17:53

והנה ההודעות שגיאה[br]פורסם בתאריך: 24.10.2010 בשעה 17:19:28
והנה עוד הודעות

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי שפורום הזה מקום יותר נכון לבעיות שלך, מאשר פורום WINDOWS.

חברה, תעזרו לנועה המסכנה. אני לא יודע איך לעזור לה, אבל יש כאן מומחי על!

פורסם

המחשב מצליח לגשת לאינטרנט? לגלוש בדפדפן? ודברים כאלה?

אם כן, אז אין יותר מידי קשר לפורום רשתות.

בכל מקרה, כמה כרטיסי רשת יש על המחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

היי ותודה ל-Zeus710!

אני יכולה לגלוש, אבל עדיין, הבעיה יכולה להיות קשורה להגדרות/חיבורי רשת .לא? נראלי שזה שאני יכולה לגלוש זה לא בהכרח אינדיקציה לזה שאין לי בעיה שקשורה לחיבורי רשת.. כשאני גולשת בגוגל ואפילו שאני מורידה קבצים- זה שונה מעדכונים ומהתחברות ל-help של התוכנות- כי בפעולות האלו צריך לזהות את הכתובת שלי וכנאה שיש שם בעיה...

אין לי ניתוקים כרגע, היו לי אבל דיברתי עם הוט והם אמרו לי שזאת הייתה בעיה של התשתית ברחוב (לא בעיה של המודם) ושמחלקת ההנדסה שלהם תיקנה את זה.. אני עדיין חושבת שאולי הם הגדירו משהו שגוי, אבל לא ממש איכפת להם (הוט.. אתם יודעים)

אני לא יודעת איזה כרטיס רשת יש לי.. זה כרטיס שמובנה על הלוח אם שלי, איך אני יכולה לקבל מידע על הכרטיס רשת שלי בכלל??

זה הדגם של הלוח אם: Motherboard Name Asus P6T Deluxe

נ.ב: ראיתי שבקטגוריה של ה-law retrusted מופיע לי קובץ בשם AU_.exe

חיפשתי את זה בגוגל ואני ממש לא יודעת מה זה אומר, אבל יכול להיות שזה שאני לא מעבירה את זה ל-trsted זה מה שיוצר אצלי בעיות, או שאני בכלל צריכה להעביר את זה ל-untusted.. על תוצאה שאני מקבלת היא שונה.. ככה שאין לי מושג מה זה אומר אבל אני יודעת שזה קשור לבעיה שלי באיזשהי צורה

פורסם

ברגע שיש גלישה באינטרנט, לא אמורות להיות בעיות ם התקשורת של העדכונים.

אם יש לך נתב, את יכולה לנסות לנתק אותו מהמחשמל ולחבר שוב, למקרה שהתקלה שם.

אבל מעבר לזה, הבעיה היא רק הפיכסדוס.

פורסם
  • מחבר

היי... אני מניחה שאתה מתכוון לוינדוס.. פיכסדוס? (: בכל מקרה, אולי הביעה קשורה לוינדואס אבל זה לא אומר שאני אוכל לפתור אותה.. התשובה נמצאת בכל המידע שיש לי במחשב, אני יכולה לצלם ולהעלות כל מה שתגידו לי.

מה שהכי מתסכל אותי בסיפור זה שיש כמה נתונים שלדעתי 99% שהם קשורים לבעיה, אבל אני לא יודעת מה לעשות איתם. כי אני לא מעיזה להסיר כל מיני קבצי hidden ולמחוק דברים מה-regustry כי זה מתכון לבעיות לא צפויות..בגלל זה, אני הייתי רוצה להבין מה הבעיה, כדי שאני לא אמחק דברים שאחר כך אני אגלה שאני צריכה.

בכל מקרה, כרגע, לפני שאני אתחיל לאתר קבצים וכו'.. אני חושבת שאני צריכה לבדוק את הדברים בצורה הזאת(מהקל לכבד)

1. קודם כל אני צריכה להסתכל על ההגדרות של חיבור הרשת שלי ולשנות אותן- אם תאמרו לי מה כדי לי לבדוק, כלומר איזה הגדרות רשת יכולות להיות בעיתיות אז אני אצלם את זה ואעלה לכאן..

2. ויש לי את הדבר הזה שמופיע לי בקספרסקי תחת קטגורית ה-law retrested ושקוראים לו AU_.exe אם מישהו היה מאשר לי שהוא לא קובץ מסוכן הייתי מעבירה אותו ל-trusted כי נראה שהוא קשור באופן לא ברור לתוכנות של אדובי (מה שאומר שזה לא מסוכן) אבל עדיין, הספק שאולי מדובר בוירוס גורם לי לחשוב פעמיים.. ואני לא רוצה להסתכן ולהעביר אותו ל-trusted..(אני שולחת צילום של זה)

מה שקראתי על הקובץ המוזר הזה זה שאו שמדובר ב-"part of an uninstall process" או שמדובר בוירוס

בכל מקרה אם הקובץ הזה קשור לעדכונים+להתחברות לשרתים=== וקספרסקי שם אותו תחת law retrested==== אז זאת הבעיה- כי זה אומר שהאופציה הזאת חסומה..

3. יש לי הודעות של ה-event viwer ..שהעליתי שמצביעות באופן ברור על הגדרות רשת.. אבל מה לעשות איתן אני לא יודעת..

4. יש סיכוי שמדובר בבעית חומרה של הכרטיס רשת שלי (כלומר שסקטור מאוד קטן בכרטיס רשת שלי דפוק- וככל הנראה לעולם לא אוכל להוכיח את זה :facepalm:), הדרייברים שלי אמורים להיות מעודכנים ככה שזאת כנראה לא הבעיה.

מה שכן, אני לא חושבת שלהסיר הכל ולהתקין הכככל מחדש זה פיתרון, גם כי זה די סיוט וגם כי רוב הסיכויים שזאת בעיה שאפשר לפתור ואני לא יודעת איך.

[br]פורסם בתאריך: 24.10.2010 בשעה 23:19:11

אולי זאת גם בעיה בהראדיסק.. נראה שיש לי סקטורים פגומים.. :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים