עבור לתוכן

דרייבר 10.10 של AMD

Featured Replies

פורסם

התקנתי תדרייבר האחרון 10.10 ששוחרר אתמול 22.10

והוא עשה לי בעיית גרפיקה במשחק דארקסיידרס בהתחלה לא הבנתי מה קורה לא רואים טוב בכלל כאילו דפקה רואים אפור עשן וזה

ואז מחקתי תדרייבר והתקנתי חזרה את ה אחד לפני האחרון 10.9

וזה באמת היתה הבעיה והבעיה נפתרה

למה זה ככה?

ממתי עידכון דרייבר גורם לבעיה במשחק?

יש לי hd4870 ווינדוס 7

פורסם

בדריברים לא תמיד חדש ביותר הוא טוב ביותר. כאן מתאימה יותר אמירה: אם זה עובד, אל תשנה שום דבר. כי יצרנים צריכים להתאים את הדרייבר למספר רב של כרטיסים ומשחקים, שלפעמים הם מצליחים לעשות שיפור במשחקים חדשים לכרטיסים חדשים ולדפוק לגמרי משחקים אחרים. אני כמעת 100% בטוח שדריברים החדשים האלה נותנים תמיכה ל HD 6850-6870 ומשפרים את ביצועים שלהם.

כאשר היה לי כרטיס NVIDIA אז קראתי למשל שדרייבר המומלץ ביותר ל GTX 260 (כרטיס לא חדש כל כך) במשחק BC 2 זה אחד מסדרת 190 ולא סדרה 250 שנתנה תמיכה ל GTX 400 FERMI אבל לכרטיסים ישנים ביצועים היו גרועים יותר אתה. לכרטיס 8800 GTS שהיה לי הדרייבר היציב ומומלץ ביותר בכלל היה מסדרת 180 שהושק לפני שנתיים ועדיין עבד טוב עם הכרטיס הזה.

לכן אם יש לך כרטיס ישן יחסית כמו שלך, אל תמהר לעדכן דרייברים אם משחקים שאתה משחק עובדים בסדר.

פורסם

זה נכון מאוד Zeus710 , אני עד היום מתקין 197.45 לכרטיס שלי 9800GTX , זה עובד טוב יותר מדרייברים חדשים , לכל כרטיס ספציפי יש את הדרייבר המוצלח עבורו , אבל תמיד טוב לנסות דרייבר חדש, אם לא מתאים ,אפשר תמיד להסיר ולחזור לישן והטוב.

רוני

פורסם

תיקון נכון!

תודה רוני :xyxthumbs: נסה! אם יש שיפור זכית. אם לא פשוט תחזור לדרייבר האחרון שעבד טוב :)

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה הבנתי

חחח אוף איזה באסה שהכרטיס שלי נחשב ישן כבר

קניתי אותו כשהיה מס' 1 ): לפני שנה בערך מתי שיצא GTA החדש

פורסם

להבא אתה יודע איפה יש לדון בדרייבר CCC?

פורסם
  • מחבר

דנתי שמה

אף אחד לא מתייחס בכלל ואז כבר שוכחים תשאלה ולא רואים

פה קיבלתי תשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים