עבור לתוכן

איכות וידאו ירודה, לאחר מעבר לווינדוס 7.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב Dell XPS M1530, עם כ. מסך של NVIDIA.

המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה, וסרטים (AVI, MPEG וכד'), עבדו נפלא, עכשיו לאחר שעברתי ל ווינדוס 7, אני רואה את הסרטים באיכות ירודה (מטושטש קצת), זה לא שזה ממש בלתי נסבל, אבל האיכות ירדה ממש.

התקנתי את הדרייברים מהאתר של Dell, (הגרסא האחרונה מ 2008) וזה לא שיפר כלום, התקנתי את הדרייברים ישר מהאתר של NVIDIA שהם מהשנה, ועדיין שום שיפור.

ניסיתי את הנ"ל:

VLC

BSPlayer

K-Lite Codec pack

ניסיתי מסך חיצוני (זה מחשב נייד), גם 1366X768, וגם 800X600.

ועדיין זה מטושטש.

אני ממש אובד עצות. :nixweiss:

יש למישהו רעיון :s05:

ד"א ה ServiceTag של המחשב הוא: 6ZZLNH1 .

אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב דרך האתר של DELL, תשתמשו ב ST הזה.

פורסם

לא אמור להיות דבר כזה. דרך אגב, למה התקנת K-LITE? הייתי צריך לעשות את זה ב WINDOWS XP. לWIN 7 יש כל הקודקים וכל הסרטים שאני צופה נראים פצצה.

פורסם
  • מחבר

לא אמור להיות דבר כזה. דרך אגב, למה התקנת K-LITE? הייתי צריך לעשות את זה ב WINDOWS XP. לWIN 7 יש כל הקודקים וכל הסרטים שאני צופה נראים פצצה.

התקנתי, והסרתי, זה לא משנה, כי האיכות אותו דבר.

ד"א כן הייתי צריך קודקים לסרטים מסויימים.

פורסם

מוזר ביותר. תגיד, איך שאר תכנות עובדות, נגיד משחקים?

אני הייתי חייב לעדכן את BIOS של MSI P7N SLI שלי על מנת משחקים יעבדו כמו שצריך ב WINDOWS 7 שלי. לא ידעתי כבר מה לעשות, כי כל פרמוט והתקנה מחדש לא עזרו וחזרתי ל XP. רק עדכון BIOS עזר.

פורסם
  • מחבר

ת'אמת משחקים אפ' לא ניסתי, כי אני לא משתמש בו לשם זה.

אבל כל שאר הדברים עובדים מצויין, מה שכן בהתחלה מייד לאחר ההתקנה, וידאו ביוטיוב היה באיכות גרועה, אבל אחרי עדכון של הדריבר של הכ. מסך השתפר ( כי בכלל לא היה דריבר הווינדוס השתמש בדרייבר ג'נרי ).

פורסם

תסיר את כל הקוקדים שיש ותתקין את חבילת הקודקים cccp (תריץ בגוגל חיפוש)

פורסם

או שבמקום כל הקודקים תתקין פשוט vlc או נגן אחר בסגנון שמריץ הכל

פורסם

תנסה לקחת צילום מסך ולהעלות, כדי שיהיה יותר ברור מה הכוונה באיכות גרועה.

זה גם יעזור לך עם הבדיקה, כי אם תצלום המסך יוצא תקין, זה יעזור לבודד את הבעיה.[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 17:16:34

הכוונה שתיקח צילום מסך דרך התוכנה שאתה מפעיל את הוידאו דרך אגב, ולא תוכנה חיצונית.
פורסם
  • מחבר

תנסה לקחת צילום מסך ולהעלות, כדי שיהיה יותר ברור מה הכוונה באיכות גרועה.

זה גם יעזור לך עם הבדיקה, כי אם תצלום המסך יוצא תקין, זה יעזור לבודד את הבעיה.[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 17:16:34

הכוונה שתיקח צילום מסך דרך התוכנה שאתה מפעיל את הוידאו דרך אגב, ולא תוכנה חיצונית.

תודה.

אבל איך אתה עושה את זה עם WMP או VLC ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים