פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים שמתי -לב לנייד הזה,הבעייה היא שאני לא מכיר את האיכות של GIGABYTE.אז אני מחפש חוות דעתhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6885מה אתם אומרים?חשוב להגיד שהדבר היחיד שעומד ביני בין קנייה זה החוות דעת כאן.
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים לפני כמה שנים הם היו פופולריים לתקופה, בשל שילוב של מחיר זול למפרטים מרשימים ואחריות לשנתיים לעומת רוב הניידים בקטגוריה שלהם שנתנו שנה. עכשיו הם לא יוצאי דופן במיוחד, אז פחות מתעניינים בהם. זה לאו דווקא אומר שהם טובים או רעים.
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים כל מקרה בנפרד. ואם זה הנייד שאתה מציג לא משתלם במיוחד.תשנה את הדיון שיכיל דרישה למפרט מלא כולל הסברים מה אתה מחפש מהנייד.ותכניס תקציב לכותרת.
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים אני רכשתי נייד של גיגה בייט לפני כמעט שנתיים, בשורה התחתונה:"מי שקונה בזול, ישלם ביוקר"כמובן שכל מקרה לגופו. המחשב הנייד עדיין עובד, אבל יש לי בעיתהתחממות קשה איתו (nVidia 9600gs). אני לא יודע אם זהבעקבות הדרייבר הדפוק ש-אנוידיה שיחררו לפני כמה חודשיםשהאיץ את הבלאי, או שפשוט יש בעיית פיזור חום עם הניידים שלגיגהבייט.אני אישית בעקבות הנסיון שלי עם הנייד לא ממליץ. תשקיע עוד 200-500שקלים, ותקנה נייד של חברה יותר "מכובדת".אתה יכול לחפש פוסטים שלי עם המילת מפתח Gigabyte.
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים גם אני קניתי מחשב של גיגהבייט לפני שנתיים, בתקופה שהוא היה כבייכול משתלם.במשך שנה וחצי עבד סבבה.אחרי זה התחילו בעיותהוא היה כבר 3 פעמים בתיקון.מזל שיש אחריות לשנתיים...למזלי אני גם עובר באיזור הרבה, אז היה לי נח להגיע אליהם כל פעם למסור ולקחת.חייב לציין שאחרי התיקון הראשון הוא כבר לא מתחמם כמו פעם.שורה תחתונה, לא חושב שמחשב אמור להיות 3 פעמים בתיקון בחצי שנה, למרות שהשירות עצמו היה סבבה ולא נתקלתי בתנגדויות מצידם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.