עבור לתוכן

המשחק RESIDENT EVIL 5 קורס לי באמצע המשחק.(Hd4850 512MB)

Featured Replies

פורסם

אני משחק על DX9 ולא הגדרות גבוהות אחריי כמה דקות המשחק קורס כל המסך הופך לחנות צבעים.

המשחק נתקע ויש מלא קווים על המסך ואז אני שומע בזזזזזז.. ואז חייב לעשות ריסט :facepalm:

הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 512MB של Gecube.

פורסם

היי

קודם כל תיפתח את המארז ותנקה אבק, דבר שני ברגע שהמארז פתוח ,תפעיל את המחשב ותיבדוק את כל המאוורים אם הם מיסתובבים טוב , אם כן אז תוריד EVEREST Ultimate Edition ותיבדוק טמפרטורות , אתה יכול להעלות תמונה ,

השאלה איך המחשב שלך מתפקד בשאר המישחקים?

רוני

פורסם

אני שיחקתי RE 5 על 8800 GTS 512 ולא היו שום בעיות. HD 4850 אמור להריץ אותו יותר טוב כי הוא יותר חזק.

נשמע לי גם כבעיית חום, או שכרטיס שלך מתחיל להראות סימני פתירה מוקדמת בעומס משחקי 3D. תגיד האם הוא עדיין באחריות? אם כן, תעשה את מה שרוני המליץ לך ואם זה קורה שוב אחרי שניקית את כל אבק פשות כך כרטיס ותממש אחריות.

לחבר שלי היה RADEON 1950 XT ובמשחק COD 4 אחרי זמן קצר הוא קיבל כל מיני צורות, חצי משך שחור. ניקוי אבק לא עזר. אז הוא לקח כרטיס לחנות בו קנה, עשו בדיקות ומצאו שכרטיס תקול. החליפו לו לכרטיס חדש.

פורסם

היי Zeus710

מניסיון שלך , אם אני יקח את ה460 שלי לKSP לבדיקה , כי ניראה לי שהוא לא תקין , הם שם יודעים באמת איך לבדוק באופן מיקצועי, או שהם רק מרכיבים וראים שיש תמונה?

רוני

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את הכרטיס מסך ואת שאר המארז ממבט ראשון הכל נראה תקין!

הטמפ' לא הכי טובה בזמן מאמץ 95+ אבל לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור לעבוד בטמפ' כזאת

קניתי את הכרטיס מסך מFOXPC שלצערי... פשטו רגל.. אז ליצור קשר אם היבואן זה קצת בעיה..

זה המשחק הראשון שניתקלתי בבעיה כזאת כל שאר המשחקים פועלים לגמרי בסדר

חשבתי אולי הורדתי משחק תקול אבל! ראיתי שהכל בסדר ואף אחד לא מתלונן על קריסה או משהו בסגנון

פורסם

ניקיתי את הכרטיס מסך ואת שאר המארז ממבט ראשון הכל נראה תקין!

הטמפ' לא הכי טובה בזמן מאמץ 95+ אבל לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור לעבוד בטמפ' כזאת

קניתי את הכרטיס מסך מFOXPC שלצערי... פשטו רגל.. אז ליצור קשר אם היבואן זה קצת בעיה..

זה המשחק הראשון שניתקלתי בבעיה כזאת כל שאר המשחקים פועלים לגמרי בסדר

חשבתי אולי הורדתי משחק תקול אבל! ראיתי שהכל בסדר ואף אחד לא מתלונן על קריסה או משהו בסגנון

תגיד, איזה HD 4850 יש לך? הוא בא עם קירור משופר או רגיל?

סדרת 4000 ידועים על הזה שהם די חמים. אבל למשל SAPPHIRE HD 4870 שלי עם קירור משופר עומד כרגע על 55 מעלות ובמשחקים מתאפס ל 72 גג (בבית שלי עכשיו 27 מעלות) לכן נראה לי 95 מעלות במשחקים זה גבוה.

esd.png

פורסם
  • מחבר

קירור רגיל מאורר פשוט..

פורסם

בעית חום. הייתה לי פעם את אותה הבעיה עם ה- 4850 שלי. שהוחלף לאחר. אם אין לך איך לממש אחריות ואתה תקוע

עם הכרטיס, לפני שאתה משחק פשוט תעלה את מהירות המאוורר בצורה ידנית למהירות גבוהה מאוד, זה יצרח באוזן אבל אני לא רואה פיתרון אחר.

כמובן שלנקות טוב טוב את המארז ואת המאוורר של הכרטיס עם לחץ אוויר זה יכול לעזור מאוד.

בטמפ של 90~100 מעלות הכרטיס תמיד היה קורס לי.

תנסה סתם ככה לשלוח מייל או שתעשה טלפון ל-TMS אולי יתמזל מזלך למרות שאני בספק גדול.

פורסם

היי

תעלה צילום של הכרטיס בבקשה, אנחנו כבר לא בעונה חמה כל כך, זה חום גבוהה במנוחה, יש סיכויי טוב יותר שתשים מישחה טרמית חדשה אם אתה יודע לפרק את הקירור , לכן ביגלל זה אני חייב צילום או סוג הדגם שלך.

פורסם
  • מחבר

רועי תמיד שאני משחק במשחקים אני שם את המאורר על 80%-90% מציק באוזן אבל אין בעיות אבל משום מה המשחק עדיין קורס לי....

בזמני שקניתי את המחשב FOXPC-TMS עדיין לא היו מאוחדים.. אולי בכל זאת אני יינסה ?

רוני-אני קצת לא מבין איך לשים את המשחה אבל בגלל שאין לי את הידע הזה אני לא הקח את הסיכון הזה וגם בגלל שהכרטיס יכול אולי להירס.. אז אני מוותר גם אני חייל ואין לי כסף מיותר....

ולעלות צילום של הכרטיס מסך בזמן מאמץ?

פורסם

לא לא , רק לראות את הכרטיס, לא עובד, שחלילה לא תיפגע במחשב.

פורסם

רוני התכוון רק תפתח מארז וצלם אותו שנבין איזה דגם אן תגיד דכם אם אתה יודע אותו.

לא הייתי ממליץ לך לפתוח כרטיס ולשים משחה אם אתה לא יודע. זה עלול להרוס אותו.

אתה יכול להוריד CPU-Z ולשים תמונה עם הנתונים ממנו שנראה איזה חום יש ב IDLE כמו שאני עשיתי.

פורסם

טמפרטורות מסוכנות מאוד למנוחה, חייבים להחליף קירור עם אתה רוצה לשמור על הכרטיס , או שיש למרוח מישחה,

פורסם

רועי תמיד שאני משחק במשחקים אני שם את המאורר על 80%-90% מציק באוזן אבל אין בעיות אבל משום מה המשחק עדיין קורס לי....

בזמני שקניתי את המחשב FOXPC-TMS עדיין לא היו מאוחדים.. אולי בכל זאת אני יינסה ?

רוני-אני קצת לא מבין איך לשים את המשחה אבל בגלל שאין לי את הידע הזה אני לא הקח את הסיכון הזה וגם בגלל שהכרטיס יכול אולי להירס.. אז אני מוותר גם אני חייל ואין לי כסף מיותר....

ולעלות צילום של הכרטיס מסך בזמן מאמץ?

אם אתה שם את המאוורר על 90% ועדיין קורס אני לא רואה פיתרון.

אני לא מציע לך לפתוח את הקירור ולהחליף משחה לבד אם אתה לא יודע איך עושים את זה, אולי מישהו יכול לעשות את זה בשבילך, זה יכול לשפר

את הטמפ" ברמה מספקת שהוא לא יקרוס לך יותר.

בקשר לאחריות, אם קנית את הכרטיס עוד לפני האיחוד מה גם ש-TMS נרכשו אחרי הפירוק על על ידי וולקום אם אני לא טועה,

אני בספק גדול אם יממשו לך את האחריות וסביר להניח שזה לא יקרה, אבל אין לך מה להפסיד אתה יכול לנסות, אולי יתמזל מזלך וילכו לקראתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים