עבור לתוכן

סכין פרפר

Featured Replies

פורסם

בא לי תחביב חדש קצת משעמם בזמן האחרון, רציתי לדעת את החוקים לגבי סכינים ז"א מה אסור מה מותר איפה וכו'

והאם יש אפשרות לקנות סכין לא חדה כדי שלא יהיו סיכונים להתאמן איתה

אה ואם אני מזמין מחו"ל לא יתנו לזה להכנס? (קחו בחשבון שאני לוקח סכין לא חדה, אולי לא נחשבת לסכין בכלל?)

לצורך העניין זה מה ששמתי עליו עין:

http://cgi.ebay.com/Dull-METAL-Practice-BALISONG-BUTTERFLY-Knife-Trainer-/290488654763?pt=Martial_Arts_Equipment&hash=item43a2791bab

פורסם

לפתוח ולסגור סכין פרפר בצורה "מגניבה כמו בסרטים" זה משהו שלומדים ב2 דקות ואחרי 4-5 פעמים זה די ממצה את עצמו..

אז מה בדיוק התחביב החדש הזה שלך, לדקור אנשים? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לפתוח ולסגור סכין פרפר בצורה "מגניבה כמו בסרטים" זה משהו שלומדים ב2 דקות ואחרי 4-5 פעמים זה די ממצה את עצמו..

אז מה בדיוק התחביב החדש הזה שלך, לדקור אנשים? :nixweiss:

למה צריך להתחכם? קראת בכלל כל מה שכתבתי? אני רוצה סכין קהה, איך אני אדקור איתה אנשים בדיוק?

למה אי אפשר לענות פשוט על השאלות?

וחוץ מזה יש המון טריקים שאפשר לעשות איתה, ו20 דולר קטן עלי, זה לא שאני קונה אוטו ספורט כי בא לי לנסות לנסוע על אחד.

פורסם

באליסונג זה תכל'ס ars-knife. מחוץ לפילפינים, בערך כל אחד שמחזיק כזו זה טיפוס שמחפש צרות. הייתי מציע לך לחפש תחביב אחר (כן, שמתי לב שאתה מתכנן לקנות סכין קהה)

יתנו לזה להיכנס לארץ, אבל אתה תצטרך לחתום על טופס הצהרה מלא בבולשיט בבית המכס.

פורסם
  • מחבר

באליסונג זה תכל'ס ars-knife. מחוץ לפילפינים, בערך כל אחד שמחזיק כזו זה טיפוס שמחפש צרות. הייתי מציע לך לחפש תחביב אחר (כן, שמתי לב שאתה מתכנן לקנות סכין קהה)

יתנו לזה להיכנס לארץ, אבל אתה תצטרך לחתום על טופס הצהרה מלא בבולשיט בבית המכס.

אני שמח שאתה דואג לי, אבל בכנות - זה לא הולך לצאת מהבית

אני אצטרך להגיע עד לבית המכס הקרוב כדי לכתוב על זה? (במקרה שלי זה חיפה וזה 40 דקות נסיעה לא הכי כיף)

או שאני יכול לחתום בסניף הדואר הקרוב?

פורסם

תצטרך להגיע לבית המכס. משום מה למכס בישראל יש בעיה עם דברים חדים, "זה מסוכן". (נעזוב את העובדה שכל ילד בן 18 בארץ מקבל M16, כן?)

כמובן, goes without saying שאתה חייב להיות בן 18 או יותר.

פורסם
  • מחבר

תצטרך להגיע לבית המכס. משום מה למכס בישראל יש בעיה עם דברים חדים, "זה מסוכן". (נעזוב את העובדה שכל ילד בן 18 בארץ מקבל M16, כן?)

כמובן, goes without saying שאתה חייב להיות בן 18 או יותר.

סבבה אם אני מזמין על שמי ואבא שלי חותם על כל הדברים זה גם בסדר נכון? או שצריך להזמין על שמו? (אני קטין)

אבל שוב - הדילמה כאן האם זה בכלל נחשב סכין, כי זה לא חד בכלל.

וכמובן תודה רבה על הזמן והעזרה עד עכשיו.[br]פורסם בתאריך: 23.10.2010 בשעה 11:11:26

בקיצור - שילמתי על המוצר אחרי דיבור קצר עם בחור שפרסם מודעה ביד 2, הוא אמר שהוא רכש מספר סכיני פרפר *חדים* מחו"ל והגיע בדואר בלי בעיות

בנוסף המוכר שממנו רכשתי בEBAY אמר שהוא יציין שזה "Play Prop"

ועוד ששלי לא חדה בכלל, בקיצור נקווה לטוב

מקסימום - אני נוסע לחיפה שאבא שלי יחתום שם על ההצהרה הזו..

אני אעדן בהמשך את מי שזה מעניין מה קורה..

תודה לכולם!

פורסם

למה צריך להתחכם? קראת בכלל כל מה שכתבתי? אני רוצה סכין קהה, איך אני אדקור איתה אנשים בדיוק?

קראתי מצויין את כל מה שכתבת, חשבתי שזה די מובן מאליו אבל .. סכין קהה = סכין שהלהב שלה לא חד, לדקור זה עם החוד. ככה שהדבר היחיד פחות או יותר שנשאר לעשות עם סכין כזו חוץ מטריקים זה לדקור.

אם כבר אתה מתעניין בסכינים אני במקומך הייתי דווקא הולך לכיוון של סכיני הטלה, זה משהו שדורש הרבה יותר מיומנות וישאיר אותך מעוניין להרבה יותר זמן, תכלס זה סוג של ספורט.

פורסם

סכיני הטלה לא חוקיות בישראל, ולא יתנו לו להכניס כאלו לארץ במכס.

הסכינים היחידות שמותר להכניס הן סכינים עם להב קבוע או סכינים נפתחות ללא קפיץ וללא מנגנון נעילה. באליסונג זה בתחום האפור, כי הלהב ננעל, בערך, אבל ה "נעילה" היא ע"י האחיזה, לא עם מנגנון.

פורסם

אני דווקא מכיר מישהו שי לו סכין הטלה והוא גם די מיומן בשימוש בה...

פורסם

ואיך זה קשור לעניין החוקיות של הסכינים הנ"ל לארץ? זה שזה לא חוקי לא אומר שלא ניתן להשיג את זה.

פורסם
  • מחבר

לכל מי שהתעניין, זה הגיע, יחסית גם מהר - לא היו שום בעיות (מדובר על המוצר בהודעה הראשונה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים