עבור לתוכן

נו, אז צבא? מי מתגייס מחר? (24/10)

Featured Replies

פורסם

אז כואב לך להיות בבסיס שרוב מי שמשרת בו חוזר הבייתה בסוף היום? או שבסוף השבוע לוקח לו 40 דקות לחזור הבייתה ולא 3 שעות?

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא דיברתי על זה שהם חוזרים הביתה כל יום, דיברתי על החיילים מהצפון, לא סובל את האופי שלהם

פורסם

...

פורסם

לא דיברתי על זה שהם חוזרים הביתה כל יום, דיברתי על החיילים מהצפון, לא סובל את האופי שלהם

אוקיי לתגובה הזאת לא צפיתי, וגם אין לי מושג איך להגיב לה. כנראה בגלל שאני צפוני.

:s05:

פורסם

לא הבנתי מה רע הצפונים?

אבל זה ידוע שהטכני זה מקום מגעיל הייתי שם וקיבלתי חררה רק מהריח של התחנת זיקוק

והגשם החומצי זה זין אחו שילינג + אוכל מגעיל.

פורסם

חחח באמת מה לעזאזל התגובה הזאת אמורה להביע ?

מה יש לך איזה סלידה מתושבי הצפון ?

וגבר, אני חושב שהגיע הזמן To let it go... כל תגובה שמופיע בה המילה "טכני" ישר אתה קופץ....

טראומה לכל החיים עשו לך שם ? והמקום דווקא לא כזה גרוע..... הייתי שם יותר משלושה חודשים בתור קורסיסט ובוא נגיד שיצא לי לשרת במקומות הרבה יותר גרועים...

כשהייתי שם לפני 3 שנים באמת היה אוכל זוועתי אבל הבנתי שהוא השתפר פלאים מאז..

פורסם

נו אתם רואים למה הוא גרם? אני לא רציתי לגלות שאני לא אוהב אותם אבל הוא פשוט דרש את זה

פורסם
  • מחבר

אני גם "צפוני".

מה הבעיה איתנו? :\

פורסם

חודש אחריך לנח"ל :D

פורסם
  • מחבר

בהצלחה! :yelclap:

פורסם

אם כבר חיילים מהמרכז זה רע בכללי (ותמיד יש נשמות יוצאות דופן), דווקא המעט חברה מהצפון שיצא לי לבקוש היו באמת סבבה.

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

בח"א 21- "כי הסרטן כבר עלינו" :xyxthumbs:

אם אתה מגדיר נקניקיות, קבבים ושניצלים כאוכל טוב לצד סלטיי "הגורמה" הרגילים ופחמימת אורז שיבושם לך. :s05:

פורסם

וגם עוגת חנק

פורסם

דווקא בחד"א קצינים יש אחלה אוכל.

עוגות, פינת קפה, 2 סוגי בשר, ואפילו היה פריקסה פעם אחרונה שהייתי שם.

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים