עבור לתוכן

נו, אז צבא? מי מתגייס מחר? (24/10)

Featured Replies

פורסם

היי,

מחר גיוס נוסף בצה"ל. יהיה נחמד לדעת מי עוד מתגייס.

אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני.

בהצלחה לכולם! :xyxthumbs:

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהצלחה אחינו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

נו, אף אחד לא מתגייס מחר מפה :\....?

פורסם

רוב החברה פה הם מלש"בים או כאלו שכבר התגיסו (ואפילו סיימו את השירות), לכן לא בטוח שתמצא פה הרבה חברה לגיוס, יש פורומים גדולים יותר שמתאימים יותר לנושא הזה.

בהצלחה בגיוס, ואל תשכח שטופס 55 זה בשבילך ;)

פורסם

דווקא חשבתי שרוב החברה פה עם בני 22+

פורסם
אני מתגייס למערך הטכני של חייל האוויר, טירונות בטכני.

בהצלחה ילדון, אתה תזדקק לזה. :xyxthumbs:

פורסם

אני הייתי יורה לעצמי בראש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!

נשמע מעודד :\..... :-\ :-X

פורסם

היי תתנחם לפחות שאנחנו מכינים אותך למקום הזה

בגלל שאני הלכתי לשם בלי לדעת לאן אני נכנס, יש לי בעיות נפשיות עד היום

פורסם

מקום לא נוראי יחסית לבט"רים אחרים. יצא לי להיות שם בכמה קורסים (אומנם לקצינים, עם תנאים ואוכל בהתאם), אבל המקום סביר בהחלט.

אנשים כאן דיי מגזימים, זה בט"ר שטירונים ישנים בחדרים אם אני לא טועה, לעומת הטירונות שאני עשיתי זה אחלה תנאים.

גם המערך הטכני לא נורא, אפשר לצאת ממנו עם ניסיון לחיים שאחרי הצבא, ואופי השירות נקבע בעיקר לפי האנשים שאתה איתם.

פורסם

אה כן? ואם אני אגיד לך שאני מעדיף לישון באוהלים בזיקים בזמן שנופלים מסביב קסאמים, רק לא להיות במחנה ההשמדה הזה?

פורסם

אני מתגייס ב25 (מחרותיים?) אבל יכול להיות שכל ההבדל בינינו הוא שאתה גר יותר רחוק ממנו והאוטובוס שלך דורש יום יותר לפני שהוא לוקח אותך לחור שאני גם יבוא אליו, בגלל שהאפשרות הזאת קיימת אשמח אם תספרו לי יותר על הגטו שאתם מדברים עליו

פורסם

אה כן? ואם אני אגיד לך שאני מעדיף לישון באוהלים בזיקים בזמן שנופלים מסביב קסאמים, רק לא להיות במחנה ההשמדה הזה?

אני ישנתי בניצנים בזמן שנפלו קאסמים, ולא, זה לא עדיף. -_-

פורסם

תפסיקו להשוות את הטכני, וכל מקום אחר, למחנות השמדה או כל דבר אחר הקשור בשואה. ומיד!

פורסם

אני ישנתי בניצנים בזמן שנפלו קאסמים, ולא, זה לא עדיף. -_-

ואני ישנתי בזיקים שנפלו קאסים וזה עדיף בכמה רמות מאשר להיות בבסיס שכל הצפונים משרתים שם קרוב לבית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים