עבור לתוכן

שאלה לגבי frequency של הזכרון ב-CPUZ.

Featured Replies

פורסם

יש לי DDR31600 6GB triple channle הממ ובCPUZ מופיע ב DRAM frequency 539MHZ זה בסדר?

בביוס זה רושם 1066.

פורסם

זה לא ביג דיל מבחינת ביצועים אבל הזיכרונות שלך רצים בתדר 1066MHz.

אם אתה רוצה שירוצו ב-1600MHz אז תצטרך להגדיר אותם ידנית ב-BIOS, בהנחה שזה בכלל אפשרי.

פורסם
  • מחבר

ואם אני רוצה לשנות ל-1600 ידנית זה תהליך מסובך? כי אני יודע שהלוח שלי תומך ב-1600.

פורסם

זה לא מסובך, זה בסך הכל לשנות הגדרה ב-BIOS (בהנחה שהיא קיימת או שהערך המתאים קיים). תעבור על פרק ה-BIOS בחוברת לוח-האם לקבלת מידע נוסף.

המפרט שבפרופיל שלך לא מעודכן כנראה אז אם אתה מתקשה תעלה לפה את דגם לוח האם והמעבד שלך.

כמו כן, בהנחה ששינת את התדר, תריץ בדיקה עם Memtest לפחות במשך שעה-שעתיים כדי לבדוק שהמערכת יציבה כי אולי, אם כי הסיכוי די נמוך, יש סיבה מסוימת למה המערכת "בחרה" לעבוד דווקא בתדר נמוך יותר.

וכמו שאמר !_Nike_! מבחינה מעשית אין שום הבדל מורגש ולכן גם אם לא תצליח מסיבה כלשהי, לא נורא.

פורסם
  • מחבר

זה לא מסובך, זה בסך הכל לשנות הגדרה ב-BIOS (בהנחה שהיא קיימת או שהערך המתאים קיים). תעבור על פרק ה-BIOS בחוברת לוח-האם לקבלת מידע נוסף.

המפרט שבפרופיל שלך לא מעודכן כנראה אז אם אתה מתקשה תעלה לפה את דגם לוח האם והמעבד שלך.

כמו כן, בהנחה ששינת את התדר, תריץ בדיקה עם Memtest לפחות במשך שעה-שעתיים כדי לבדוק שהמערכת יציבה כי אולי, אם כי הסיכוי די נמוך, יש סיבה מסוימת למה המערכת "בחרה" לעבוד דווקא בתדר נמוך יותר.

וכמו שאמר !_Nike_! מבחינה מעשית אין שום הבדל מורגש ולכן גם אם לא תצליח מסיבה כלשהי, לא נורא.

GIGABYTE EX58-Extreme i7 920 אם זה עוזר.אני חושב של לעשות OC כבר הרבה זמן חח אבל אין לי ניסיון בזה אז אני לא נוגע xD.
פורסם

חפש Memory multiplier SPD ב-BIOS ותגדיר בהתאם כך שהתדר יהיה 1600/1333

אם המכפלה הכי גבוהה שם לא מאפשרת 1600 אז תצטרך לבצע אוברקלוק לתדר הבסיס (BCLK).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים