עבור לתוכן

חיבור איטי וחוסר יכולת לצפות בstream חיבור HOT 12mb וראוטר 3Com

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP).

בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית.

כאמור, הבעיות מופיעות רק כשחיבור עובר דרך הראוטר בחיבור קווי או אלחוטי בכל מרחק מהראוטר (גם ממטר אחד). הראוטר בגירסת קושחה 1.3ww שלהבנתי היא האחרונה. האבטחה מוגדרת כ-wpa 1/2 pre shared key ואחרי נסיון לא מוצפן הבעיה לא נפתרה.

אשמח לרעיונות לפני שאני מסתכל לכיוון ראוטר בתקן N.

תודה מראש,

גיל.

פורסם

שלום gil.kalish,

אנו מבינים כי אתה חווה בעיה בגלישה בעת השימוש בראוטר. נשמח לבדוק מה מקור הבעיה ולעזור לטפל בה במידת הצורך.

לשם כך, נא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (3268168), שם המשתמש ב-HWzone, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.

פורסם

אם תמיכת הוט רוצה לסייע לך אז תיצור קשר אתם.

הדעה לא מקצועית שלי כזאת. שמעתי ש UFI 12 MB עובד יותר טוב עם L2TP. אבל יש הרבה ראוטרים שלא עובדים טוב עם L2TP, אבל אצלך זה הפוך. הוא לא עובד טוב עם חיבור ללא חייגן. ברור לי שבעיה בראוטר, כי בלי חיבור אליו אתה מקבל 11 MB שזה לא רע. דרך אגב, 3COM שלך תומך ב L2TP עם קושחה 1.3

http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

פורסם

לאפס את הראוטר ניסית?ממש עם סיכה מאחורה

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

א. אני אנסה לאפס את הראוטר שוב.

ב. אני מאמין שהבעיה זה לא הL2TP/Dynamic IP בגלל שבחיבור המחשב ישירות למודם כאמור המהירות טובה - ככה שלראוטר כל מה שנשאר זה לשתף את החיבור שהוא מקבל מהמודם עם שאר המחשבים. אני צודק?

עריכה: איפסתי את הראוטר, התחברתי עם כבל לראוטר והורדתי קבצים במהירות טובה של 1.3mb/sec. התחברתי בצורה אלחוטית לראוטר כשאני יושב 30 ס"מ ממנו והורדתי את אותו הקובץ מאותו השרת במהירות איטית של 330kb/sec. הורדתי את האבטחה לגמרי - לא עזר. שיניתי את הערוץ בראוטר - גם כן לא עזר ועכשיו אני מחפש רעיונות נוספים.

תודה על העזרה שוב.

פורסם

בסה"כ עשית את כל מה שניתן לעשות ולבדוק.

כנראה הגיע הזמן לעבור לראוטר חדש, מאחר וכיום המחיר של הראוטרים כל כך זול ( ב 200 ש"ח אתה קונה ראוטר טוב ) חבל על ההתלבטות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים