פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים כולם כבר יודעים את זה אבל למי שלא הנה התקציר. ניאו טריניטי ושותפים בע"מחוזרים עוד פעם להמבורגריה של דוד סמית' ומנסים להוכיח לו בפעם מי יודע כמה שהם לא אכלו את המבורגר ההוא ושזה הכל המצאה שלו ושייתחוב את הכדורים הירוקים האלהלמישהו אחר באוכל, יא מופרע אחד. ולמי לשרוצה לדעת קצת יותר על הסרט השלישי הבא עלינו לטובה, הנה קצת ספקולציות
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים רק אני מבין שמטריקס 2 ו3 הם מסחטות כסף נפוחות ולא יותר?אבל בימינו, נו מילא.
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים זה שהוא סחט כסף זה נכון אבל הוא סחט ביושרברילואדד הייתה הרבה יותר פילוסופיה מהסרט הראשון והתבהרו הרבה דברים שלא היו ברורים בראשוןכמות האקשן העצומה פשוט עיוורה את האנשים למוות
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים עוד 4 שעות... איפה אתם מתכוונים לראות אותו ? לצערי גיליתי מאוחר מדיי שכל המקומות הנורמליים בסינמה סיטי כבר תפוסים מלפני חצי שנה בערך..
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים גם דודי גולדמן אמר שאפשר לשים מעבד פנטיום 4 בלוח ASUS A7V133...אפשר לדעת איפה בדיוק הכתבים המהוללים במעריב ראו את הסרט הזה ?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר דווקא בוואלה זון אמרו שהוא לא רע, ומתעלה על הסרט השני בסדרה...נו, טוב ימים יגידו אם זה סרט שווה לנעול איתו את הטרילוגיה(או שאולי יהיה מטריקס4?...)
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים חבל רק שזה סרט כל כך גרוע. זה לא אמור לבוא בהפתעה לכל מי שראה את הפרק השני בסדרה.......אני מאוד לא נהנתי גם מהסרט הראשון בסדרה(מתוך וואלה! תרבות ובידור)בקיצור, לך תתייחס ברצינות למישהו שפשוט לא אהב את כל הסידרה בכללותה...
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר (מתוך וואלה! תרבות ובידור)בקיצור, לך תתייחס ברצינות למישהו שפשוט לא אהב את כל הסידרה בכללותה...עמרי,שים לב, אמרתי וואלה זון, לא תרבות. בזון מדבר מישהו שכבר ראה את הסרט(אל דאגה no spoilers) ככה שאני נוטה להאמין יותר לוואלה זון.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים בקרוב כולם ידעו אם היה שווה - למרות שלדעתי בגלל יתר האקשן (וביחוד האקשן הממוחשב) בשני זה הביא להרבה אנשים גועל כי מרוב אקשן לא ראו את הרעיונות היפים שנתגלו.בכל מקרה זה יהיה מעולה - ושיהיה לכולם צפיה נעימה (אם לא היום אז מחר .. יום שישי ... שבת .........)
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים סינמאקס שורה 6 הצגה של 23:45 היום.מקווה שזה לא יהיה קרוב מדי.. :-\באסה אם היינו בן אדם אחד פחות הייתי יכול לקנות שורה אחרונה..
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים AMAZING !AMAZING ! AMAZING ! AMAZING ! AMAZING ! AMAZING ! AMAZING ! AMAZING ! AMAZING ! AMAZING !AWESOME !GREAT ENDING TO AN AMAZING TRILOGY !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.