עבור לתוכן

מחשב + שנאים קרובים למפשעה גורמים לספרית זרע נמוכה ? מה הפתרון?

Featured Replies

פורסם

לא כמו האספקה המסחרית של גבישי האוראניום שאני מחזיק במקרר כתחליף לנורה שנשרפה שם.

פורסם

או שאתה יכול לפתח אמונה שאם הקרינה לא תפגע בספירת הזרע שלך הצאצאים שלך יוולדו עם מנגנון חיסוני לקרינה ביתית :lol:

SURVIVAL OF THE FITTEST BRO

פורסם

נתון נוסף הוא שהמחשב שלי פולט די הרבה חום ולכן החדר שלי חם משמעותית משאר חדרי הבית.

אלא אם יש לך מעבד i7 ב 4GHZ+צמד כרטיסי fermi כלשהם של nvidia, ספק של 1200W וכל הסיפור הזה עובד 24/7 במאמץ מלא, למחשב יש השפעה מזערית, אם בכלל, על הטמפרטורה בחדר (אלא אם אתה גר בחדר בגודל קוביה של 1.5X1.5X1.5)

סביר להניח שאתה עצמך פולט לחלל החדר יותר חום מהמחשב שלך.

חוץ מזה, המחשב הוא לא הסיבה לדאוג לחום, אתה גר בישראל להזכירך.

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שבצילומי רנטגן יש קרינה רדיואקטיבית הרבה יותר חזקה שהוכחה בצורה יותר מחד משמעית שהיא מזיקה, בניגוד לקרינה אלקטרו מגנטית, מה גם שבמקרה של המכשירים הביתיים היא הרבה פחות חזקה. שמור איזשהו מרחק, אבל אתה ממש לא צריך להכנס לפניקה.

אמא שלי עובדת ברנטגן :)

אלא אם יש לך מעבד i7 ב 4GHZ+צמד כרטיסי fermi כלשהם של nvidia, ספק של 1200W וכל הסיפור הזה עובד 24/7 במאמץ מלא, למחשב יש השפעה מזערית, אם בכלל, על הטמפרטורה בחדר (אלא אם אתה גר בחדר בגודל קוביה של 1.5X1.5X1.5)

סביר להניח שאתה עצמך פולט לחלל החדר יותר חום מהמחשב שלך.

חוץ מזה, המחשב הוא לא הסיבה לדאוג לחום, אתה גר בישראל להזכירך.

יש לי מחשב בן שלוש שנים ולא איזה מפלצת ביצועים אך עדיין כשאני לא נמצא בחדר ואני נכנס אליו מהסלון לדוגמא החדר חם, אבל כמו שאמרתי בקרוב אני יקנה מחשב חדש ואבחר ברכיבים שלא פולטים הרבה חום ולא רק מהסיבה של דילול הזרע אלה כי אין לי מזגן בחדר וזה מעצבן.

פורסם

אה?

אז שאני אבין, אם המודם, הראוטר והמסך נמצאים במרחק של 30 סנטימטר ממני זה בסדר?

המחשב עצמו נמצא במרחק של 10 ס"מ, אבל ממילא פליטת החום היא מחלקו האחורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים