עבור לתוכן

רשת ביתית העברת מידע איטית תקן N למה?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שההצפנה שלך היא WEP על מנת לעבוד במהירות תקן N אתה צריך לשנות לWPA2

בנוסף אם יש עוד איזה ציוד שמחובר לך באלחוטי באותו זמן שהוא תקן G (כמו IPHONE דור 3 או מחשב אחר בעל מתאם תקן G למשל) כל הרשת האלחוטית שלך תואט למהירות תקן G.

פורסם

ראיתי שההצפנה שלך היא WEP על מנת לעבוד במהירות תקן N אתה צריך לשנות לWPA2

בנוסף אם יש עוד איזה ציוד שמחובר לך באלחוטי באותו זמן שהוא תקן G (כמו IPHONE דור 3 או מחשב אחר בעל מתאם תקן G למשל) כל הרשת האלחוטית שלך תואט למהירות תקן G.

שתי התשובות שלך לא נכונות

תקן N לא קשור להצפנה,

להיפך, אם יש בעיות אז מורידים את רמת ההצפנה ובודקים אם הן נפטרות.

ואין בעיה לשלב תקן N ותקן G באותה רשת. בלי להוריד את מהירות הרשת.

בעיית השילוב הייתה בין תקן B לתקן G.

פורסם
  • מחבר

תודה חברים על התשובות

אכן שמתי לב להצפנה שלי ואתה צודק שבגללה עבדתי בתקן G את זה כבר שמתי לב רק לאחר שהחלפתי את הנתב שלי לD-LINK 615 וכשהגדרתי את ההצפנה אז הוא פשוט רשם לי והסביר לי שבWEP אני לא אקבל N אז הצפנתי אותו בWPA2

בכל מקרה אני לא יודע אם אתה צודק לגבי עוד מכשירים עם הם מחוברים בתקן יותר נמוך אז אני יקבל תעבורה נמוכה אז אבדוק כלומר אנתק את האיפון ואראה אם יש שיפור

*אני עדיין לא מצליח לראות ולהצליח להפעיל בדיקת iperf אבל בהעתקת קובץ כל שהוא ברשת ביתית המהירות המקסימלית שאני מקבל היא 4.5

http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-basics/30664-5-ways-to-fix-slow-80211n-speed

אומנם לא לכולם אבל זה נכון להרבה נתבים.

וגם באופן אישי פתרתי בעיה דומה בצורה הזאת.

עריכה:

תודה על זה גם אני אבדוק את זה יותר מאוחר

ודרך אגב כעת אני עם הצפנה של WPA2 וקצב העברה שלי גדל אך לא כמו שאמור להיות וזה עדיין איטי אני עומד על קצב של העברה של 5 מגה לשנייה כלומר 40 מגה מתוך 150 בגלל הכרטיס רשת אחרי חילוק ל8 בגלל הביט והבאט או משהו כזה כבר לא זוכר איזה הגדרה נכונה

*עוד שאלה קטנטנה האם תשתית האינטרנט שלי היא יכולה להיות הגורם לקצב האיטי ברשת ביתית כי היום שהחזרתי את הנתב אז המוכר באופיס דיפו התעקש שכן ואני בחיים לא אקבל יותר ממה שיש לי בתשתית כלומר 12 מגה עכשיו ושה300 זה במקרה שיש לי תשתית כזווניסה איך שהוא לחרטט אותי ככה זה היה ניראה לי סיבון שלא הצליח לו כמו שידוע לי רשת ביתית לא קשורה לכמה פס הרוחב שלי האם אני צודק?

פורסם

אתה צודק, רשת ביתית לא קשורה לפס הרחב שלך

אין קשר במהירות בשיתוף קבצים בין מחשבים ברשת ביתית, לבין מהירות האנטרנט

פורסם

תראה בתאורייה אתה אמור לקבל 150 ביט שאותם מחלקים ב8 יוצא 18.75 בפועל תוריד משהו כמו 30-50% למהירות בפועל.

5 מגה זה עדיין נמשע איטי, אם לא ניתקה את האייפון אז נתק אותו מהרשת לפני הבדיקה(כמובן אם יש לך משהו נוסף בתקן G אז גם אותו)

שנה את הערוץ בנתב לערוץ אחר כמו שאמרו פה קודם.

בדוק את איכות הקליטה שלך - תיהיה קרוב לנתב בזמן הבדיקה, כי מן הסתם ככל המתרחקים איכות הקליטה יורדת ואיתה המהירות.

זהו בגדול ממה שאני יודע במרבית המקרים זה כל השלבים האלו אמורים לפתור את הבעיה, מקווה שגם אצלך.

עריכה:

אגב המחשב השני ברשת שממנו את קורא את הקובץ מחובר בכבל לנתב נכון?

פורסם
  • מחבר

אז ככה ניתקתי את האיפון שיניתי את הערות אפילו בדקתי בלי הצפנה כמו כן בדקתי הכי קרוה לנתב וכן המחשב הראשון הוא מחובר באמצעות כבל רשת

אז לאחר כל הבדיקות האלו קיבלתי בסופו של דבר תוצאות של 9 מגה חצי ממה שאמור להיות !!!

בעיקרון אני צריך את זה בגלל סרטי הHD כלומר שתהיה קריאה של סרט מהמחשב הראשי (שמחובר בכבל רשת )בלי תקיעות/קירטועים במחשב הנייד (מחובר באלחוטי) שיחובר לטלוויזיה .

אז התוצאה הזו של 9 מגה אכן מספיקה לסרט של תעבורה של עד 25 מגה ביטרייט אך יותר יש תקיעות/וקירטועים

בכל מקרה תודה לכולם כאן אם יש עוד דרך להגביר את המהירות אשמח לשמוע או שזהו זה המקסימום שאפשר?

פורסם

9.5 זאת בהחלט המהירות שצריכה להיות, ואפילו יותר גבוהה מהממוצע.

פורסם
  • מחבר

אם זה כך אז פתרנו את הבעיה

שוב תודה ! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים