פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים טוב אחרי שהצלחתי לעשות רשת ביתית לאחר פירמוט בדקתי את קצב העברה של קבצים היא איטת להחריד יש לי מודם שתומך תקן N וגם הכרטיס רשת במחשב נייד הוא תקן N אני אמוןר לקבל העברה של 300 מגה ובפועל אני מקבל גג 2 למה ?תודה לעוזרים..דרך אגב סרטי HD עובדים לאט וזאת תאכלס הייתה המטרה
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר זה מחובר דרך WIFI האם בכל זאת לשנות את החיבור?עריכה...איזה הגדרה לשים עכשיו רק הבנתי למה התכוונתה
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים תמצא איפה משנים את הCHANNEL בהגדרות הראוטר.אם הרבה ראוטרים אלחוטיים בסביבה משתמשים באותו ערוץ אז זה יגרום להפרעות קליטה.
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר בiperf תוכל לפרט לי על זה אני לא מכיר עריכה : דרך אגב שמתי לב שהוא רושם לי שנתב מחובר בתקן G ולא N למה זה? Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים כאן יש לך הסברים על iperfhttp://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htmואם הנתב אומר שהוא על g , אז קודם כל תביא את הדגם של הנתב ושל הכרטיס רשת.ואחרי זה תבדוק בהגדרות שלו מה רשום.
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר EDIMAX BR-6424n זה הנתב כרטיס רשת הוא מובנה במחשב נייד איך בודקים?למרות שהוא מזהה שכן אם תקן N אני בוודאות יודע שזה N מה שמותקן במחשב נייד
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים יש חדש?עדיין מחכים שפותח האשכול יביא תוצאות או צילום תוצאות של בדיקת iperf
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים מחבר אז ככה ניסיתי לעשות את זה אם התוכנה בדוס לא כל כך הצלחתי אולי אני מפספס משהו או באיפי או אין לי מושג אז ניסיתי את התוכנה בגירסת הג'אווה וזאת ההודעה שאני מקבל.. מה עושים כבר נואש... עריכה: טוב הצלחתי להיכנס לתוכנה השאלה שלי איך אני יודע את האי פי של המחשב הראשי בקיצור מה לרשום בסרבר אדרס יש תמונה ושוב תודה! ובקשר לנתב שהוא מראה לי שהוא תקן G כלומר הוא מתחבר לתקן G למרות שנתב הוא תקן N ומצאתי את שם של הכרטיס בנייד וכמו כן הןא גם תקן N atheros ar9285 wireless network adapter
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים אכן הכרטיס הזה תומך בתקן N במהירות עד 150 ברוטו.תנסה לבדוק אם יש אפשרות בנתב או בכרטיס להגדיר N ONLY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.