עבור לתוכן

מערכת סטריאו לרכב- ייעוץ

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה.

לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה.

ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ...

בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים.

תודה רבה .

פורסם

בתור התחלה תנסה להגדיר לעצמך תקציב.

פורסם

תקציב + דגם של הנגן (אני מקווה שאתה מתכוון לפנל)

פורסם

קנה רדיו-דיסק סטנדרטי (של חברה מוכרת, לא זבל) ותשקיע ברמקולים נחמדים \ סאב (גם של חברה טובה. לי אישית יש נסיון עם Clarion ואני מרוצה סה"כ).

גם ככה אתה תשמע שם מוזיקה מקומפרסת ומסורסת, אז שלפחות המכשיר יהיה איכותי ולא יתפגר אחרי כמה זמן,

לא צריך מכשיר של Blaupunkt בייבוא אישי.

פורסם

עדיף שתבדוק בחנות ותשמע, אני קיבלתי מערכת של LG שאמרו לי שהיא טובה ואני די מאוכזב מהשמיעה..

לכל חברה יש דגמים טובים יותר וטובים פחות.. אז עדיף לשמוע הדגמה בחנות על אותם רמקולים כמובן.

ורמקולים קומפוננט קדימה + סאב בתיבה אטומה יכול לתת איכות מספיק טובה (לתקציב נמוך וממה שהבנתי אתה מחפש איכות ולא רק עוצמה)

פורסם
  • מחבר

כל העסק הזה לא ירד פחות מ-1000 ש"ח ?

אני מחפש איכות בווליום טוב , לא בשביל לפוצץ את השכונה אלא שיהיה חזק ויפה .

פורסם

אפשר אולי בלחץ לגרד משהו נורמלי אם תוסיף עוד טיפה לתקציב (אם ובמידה והוא 1000 ש"ח).

פורסם

רדיו דיסק-

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=KDCW-4044UGY&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap〈=he

רמקולים אחוריים-

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=GTO938&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=he

רמקולים קדמיים-

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=12195

לפוצץ את השכונה לא תוכל (לא בלי מגבר לפחות), ויש פה איזושהי פשרה בין שמע טוב בתא הנוסעים לסאב. כמו שאתה רואה, המערכת לא כוללת סאב, אבל 6X9 נותנים באסים לא רעים גם ככה. אם בעתיד תוכל להוסיף מגבר וסאב, העסק בכלל יזנק בעוצמת השמע.

בלי שום קשר אם אתה מחליט לקחת את השילוב הנ"ל או לא, אני ממליץ על הרדיו דיסק של קנווד, 4044 או 4047, תלוי בתקציב. רמקולים- נתון לשיקולך, אני יודע שה 6X9 הנ"ל של JBL מעולים (ואם אתה מוצא את הגרסה הישנה שלהם, ה 937, עוד יותר טוב)

אפשר גם לקחת קנווד KFC6982, מאוד נצילים ונותנים סאונד מעולה גם בלי מגבר.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם ביכולתי לקחת רק את הרמקולים עצמם, אני לא יודע מה הדגם של הרדיו דיסק אבל הוא גם של KENWOOD?

זה משנה אם לקחת 4 זהים או כמו שאמרת 2 ו-2 ?

יכול להיות שמערכת קומפלט יותר זולה ?

פורסם

אין דבר כזה "מערכת קומפלט". יש בוואלה שופס כל מיני דילים משולבים, בעיקר על זבל, אבל אין דבר כזה מערכת שנמכרת שלמה.

ולמה הכוונה "אם ביכולתך לקחת רק את הרמקולים עצמם"? מוכרים שם זוג רמקולים, אתה קונה, אתה מקבל זוג רמקולים, עם מה הסתבכת? ???

הדגם של הרדיו דיסק כתוב בבירור בלינק

אני בשיא הרצינות לא מבין מה הפואנטה בשאלות הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי.

אתה אמרת לי לקנות זוג רמקולים מדגם ספציפי שיהיו רמקולים אחוריים , וזוג נוסף -שונה- שישמשו כרמקולים קדמיים ,

ברצוני לדעת למה ?

לגבי הרדיו דיסק שהצעת , אני מסביר לך שברשותי אחד קיים, כיצד אוכל לדעת האם הוא מתאים לרמקולים שהצעת לי ובכך אוכל לחסוך

הוצאה נוספת ..

פורסם

מאחורה בדרך כלל זה 6-9 ... מקדימה זה היותר הקטנים.

פורסם

אז תכתוב שיש לך רדיו דיסק, יפשט עניינים.

אתה מוזמן לכתוב את הדגם פה שנראה במה בדיוק הוא תומך, בעיקרון כל רדיו דיסק לרכב מתאים לכל רמקולים, אבל אם המגבר המובנה שלו חלש מדי, תצטרך לבחור בדגמים אחרים.

בקיצור- תכתוב פה את הדגם, הכי טוב.

למה רמקולים שונים? כי אתה מחפש טווח תדרים מלא.

רמקולים 6X9 מכילים תמיד באס וופר, מיד ריינג' וטרבל. זה רמקול full range והודות לשטח המגע הגדול שיש להם, הבאסים שהם מספקים טובים יחסית, זה תחליף לא רע למי שלא יכול לקנות סאב ייעודי לרכב.

הרמקולים מקדימה בעיקר משלימים, כדי שלא יווצר מצב שמי שיושב מקדימה שומע חלש ולמי שיושב מאחורה נקרעות האוזניים. בנוסף, צליל היקפי תמיד נשמע טוב יותר, שהצליל בא מאחוריך, הפרדת הסטריאו די מאבדת את האפקט.

אם היה אפשר לתקוע 6X9 גם בדלתות הרכב, הייתי אומר לך לקחת 2 זוגות של 6X9, רק שזה לא מצב ממש אפשרי ;D

פורסם

אבל אם המגבר המובנה שלו חלש מדי, תצטרך לבחור בדגמים אחרים.

כל הרדיו-דיסקים מכילים את אותה עוצמת מגבר בסיסית שנעה בין 18 ל-22 וואט RMS ומספיקה בקושי בשביל להחזיק רמקולים בסיסיים כמו שצריך.

אם לא רוצים לצרף מגבר (חבל מאוד), הסוד הוא פשוט לקנות רמקולים נצילים.

פורסם

^^

+1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים