פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים לחבר שלי הייתה התקפה של וירוסים על הנייד שלו, הוא קנה אותו עם מערכת הפעלה חוקית וכל העניין הזה אך זהו win 7 לי יש ויסטה, גם כן מקורית, באמת!עכשיו, הוא לא כ"כ מבין בעיניינים האלונשאלת השאלה, האם אפשרי לתקן את המערכת שלו עם הדיסק שלי, רק לתקן לא להתקין וכל העניין הזה, אני יודע שאסור לכן אל עושה את זהתודה מראשאוריה
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים של איזה מותג המחשב ?בכל מחשב נייד יש מחיצת שחזור נסתרת .עם כפתור שחזור הוא מחזיר אותו למצב של יום הרכישה .מה שנקרא Out of Box כאילו יצא מהקופסא הרגע .לא לכל החברות יש מחיצת שחזור כגון Fujicom ,Fujitsu והם מחלקים תקליטורים להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה .או תקליטור שחזור שעליו נמצא הImage של המחשב
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מחבר אוקייזו נקודה חשובהתודהזה פעם ראשונה שאני שומע על זהאני מבין, פחות או יותר בנייחים, אבל ניידים זה סיפור שונההוא פשוט לא מבין כלל וכלל אז חשבתי לעזור לו ולהיתייעץ איתכם במקבילאני אשאל אותו מאיזו פירמה המחשבאיפה צריך להיות ממוקם הכפתור הזה?, זה סטנדרט או כל חברה והשטיקים שלה?אוריה
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר יש לו מחשב של acer espirit עם מעבד אינטל T4400 משהו כזהלא מצאתי את הכפתור הזה של האיתחול למחשב, מה שאמרתם לי כאןיש לו מדבקה של windows בגבו של המחשב, מה שאומר שיש לו מערכת הפעלה מקורית, אבל הוא לא הביא את הדיסקיש פתרונות למישהו?תודה מראשאוריה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.