עבור לתוכן

האם למישהו יש ניסיון עם החנות telephonica?

Featured Replies

פורסם

האם למישהוא יש ניסיון עם החנות telephonica (חנות וירטואלית)?

זו חנות סלולרים המחירים זולים שם בצורה מוזרה מאוד.

פורסם

תן קישור נורמלי לחנות.

פורסם
  • מחבר

עודכן קישור נורמלי לאתר

פורסם
  • מחבר

קראתי את כל הפוסטים הקיימים על האתר הזה אני לא כזה מאמין כי אני לא מכיר את הפורום שם.

פה אני יודע שיש אנשים רצינים ומקצועיים לפחות כך זה היה.

אם תוכל להסביר לי בהיגיון איך יכולים להיות כאלה מחירים נמוכים אני ישמח

פורסם

אני לא בטוח אבל נראה שמדובר בהיכרות טובה של בעל האתר עם ספקים רציניים בחו"ל.

אני אישית כבר שלחתי לו מייל לגבי רכישה של HTC ARIA ו-Orange San Francisco, נראה כמו בחור רציני.

פורסם
  • מחבר

איזה סיכונים/חסרונות יש בקנייית מכשירים כאלה (מחברות אחרות)? מה קורה עם האחריות, אם הוא קנה את זה לפני אז עבר זמן מהאחריות איך זה יצא שנתיים?

פורסם

לפי מה שקראתי בדיון, מדובר באחריות יצרן ו/או מפעיל סלולרי בחו"ל כך שאתה נותן את המכשיר לבעל החנות והוא שולח אותו לחו"ל למימוש אחריות. ה-HTC Desire מגיע עם אחריות של שנתיים בחו"ל והערכה המלאה שלו (כרטיס זכרון 4GB ש"נעלם" בחלק מהמכשירים שמוכרות חנויות פרטיות בארץ) ומבחינתי אחריות בחו"ל לשנתיים עדיפה בהרבה על אחריות בארץ מול חנות פרטית שגם שולחת את המכשיר לחו"ל (או חמור מכך, מנסה לתקן את המכשיר מבלי שתהיה לה הכשרה מקצועית לעשות זאת).

פורסם
  • מחבר

אחרי שתקבל את המכשירים ושרות :) אני ישמח אם תוכל לעדכן אותי מה אתה חושב על האתר הזה

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

האם יש חדש בנוגע לחנות? האם קיבלתה את המכשיר מה אתה חושב עליהם?

פורסם

בסוף רכשתי את ה-Orange San Francisco מ-Ebay כי הם לא מייבאים את המכשיר הזה בעצמם.

פורסם
  • מחבר

מישהו אחר יצא לו לקנות בחנות הזאת?

פורסם

נראית חנות אמינה,

הורג אותי הניסים הזה מiandroid

פשוט פתטי שהוא גם מנהל הפורום וגם בעל עניין

פורסם

אני עדיין לא מבין את הצורה שבה החנות מייבאת את המכשיר, הם מתחייבים מול רשת סלולארית ואח"כ מבטלים את הקו וככה יוצא להם מכשיר מסובסד בחול ומביאים אותו ארצה?

פורסם

לא, ממש לא צריך לסבסד מכשיר בשביל למכור אותו ב2800 שקל... המכשיר לא באמת עולה 4500 שקל כמו המחיר שהרשתות דפקו עליו... בCLOVE הוא עולה £ 369 (בערך 2100 שקל לא כולל מע"מ שאתה לא צריך לשלם אם אתה מוציא אותו מאנגליה)

אז למכור אותו ב2800 שקל משאיר מספיק כסף.. במיוחד שהחנות הזאת ספציפית חוסכת הרבה כסף בכך שאין להם חנות פיזית ו/או מעבדה, אחריות ברוב החנויות החנויות מתקנות במעבדה שלהם, הם שולחים את המכשיר לחו"ל לתיקון אצל היצרן, שכמובן יתקן את המכשיר הרבה יותר רציני מאיזה חאפר ב"מעבדה" בחדר האחורי של החנות.. אבל החיסרון הוא שלוקח לך הרבה יותר זמן לתיקון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים