פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים האם למישהוא יש ניסיון עם החנות telephonica (חנות וירטואלית)?זו חנות סלולרים המחירים זולים שם בצורה מוזרה מאוד.
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים מחבר קראתי את כל הפוסטים הקיימים על האתר הזה אני לא כזה מאמין כי אני לא מכיר את הפורום שם.פה אני יודע שיש אנשים רצינים ומקצועיים לפחות כך זה היה.אם תוכל להסביר לי בהיגיון איך יכולים להיות כאלה מחירים נמוכים אני ישמח
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים אני לא בטוח אבל נראה שמדובר בהיכרות טובה של בעל האתר עם ספקים רציניים בחו"ל.אני אישית כבר שלחתי לו מייל לגבי רכישה של HTC ARIA ו-Orange San Francisco, נראה כמו בחור רציני.
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים מחבר איזה סיכונים/חסרונות יש בקנייית מכשירים כאלה (מחברות אחרות)? מה קורה עם האחריות, אם הוא קנה את זה לפני אז עבר זמן מהאחריות איך זה יצא שנתיים?
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים לפי מה שקראתי בדיון, מדובר באחריות יצרן ו/או מפעיל סלולרי בחו"ל כך שאתה נותן את המכשיר לבעל החנות והוא שולח אותו לחו"ל למימוש אחריות. ה-HTC Desire מגיע עם אחריות של שנתיים בחו"ל והערכה המלאה שלו (כרטיס זכרון 4GB ש"נעלם" בחלק מהמכשירים שמוכרות חנויות פרטיות בארץ) ומבחינתי אחריות בחו"ל לשנתיים עדיפה בהרבה על אחריות בארץ מול חנות פרטית שגם שולחת את המכשיר לחו"ל (או חמור מכך, מנסה לתקן את המכשיר מבלי שתהיה לה הכשרה מקצועית לעשות זאת).
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים מחבר אחרי שתקבל את המכשירים ושרות אני ישמח אם תוכל לעדכן אותי מה אתה חושב על האתר הזה
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים בסוף רכשתי את ה-Orange San Francisco מ-Ebay כי הם לא מייבאים את המכשיר הזה בעצמם.
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים נראית חנות אמינה,הורג אותי הניסים הזה מiandroidפשוט פתטי שהוא גם מנהל הפורום וגם בעל עניין
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים אני עדיין לא מבין את הצורה שבה החנות מייבאת את המכשיר, הם מתחייבים מול רשת סלולארית ואח"כ מבטלים את הקו וככה יוצא להם מכשיר מסובסד בחול ומביאים אותו ארצה?
פורסם 2011 בינואר 2114 שנים לא, ממש לא צריך לסבסד מכשיר בשביל למכור אותו ב2800 שקל... המכשיר לא באמת עולה 4500 שקל כמו המחיר שהרשתות דפקו עליו... בCLOVE הוא עולה £ 369 (בערך 2100 שקל לא כולל מע"מ שאתה לא צריך לשלם אם אתה מוציא אותו מאנגליה)אז למכור אותו ב2800 שקל משאיר מספיק כסף.. במיוחד שהחנות הזאת ספציפית חוסכת הרבה כסף בכך שאין להם חנות פיזית ו/או מעבדה, אחריות ברוב החנויות החנויות מתקנות במעבדה שלהם, הם שולחים את המכשיר לחו"ל לתיקון אצל היצרן, שכמובן יתקן את המכשיר הרבה יותר רציני מאיזה חאפר ב"מעבדה" בחדר האחורי של החנות.. אבל החיסרון הוא שלוקח לך הרבה יותר זמן לתיקון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.