עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים 6000-7000 + -

Featured Replies

פורסם

תשמע הוצאת חתיכת סכום, אני לא יודע איפה קנית את המערכת אבל אם זה במקום שמכבד את עצמו הם צריכים ללכת לקראתך.

לך לחנות, תגיד שאתה לא מרוצה בכלל מהביצועים של הכרטיס והוא אצלך רק כמה ימים, ואתה רוצה להחליף או משהו,

תראה מה הם מציעים ואיך הם יכולים ללכת לקראתך.

אולי הכרטיס לא תקין?

הבעיה שגם אם תיקח במקום את ה-6870 עדיין ישאר לך זיכוי של איזה 200 שקל שבטוח לא תקבל בחזרה.

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תשמע הוצאת חתיכת סכום, אני לא יודע איפה קנית את המערכת אבל אם זה במקום שמכבד את עצמו הם צריכים ללכת לקראתך.

לך לחנות, תגיד שאתה לא מרוצה בכלל מהביצועים של הכרטיס והוא אצלך רק כמה ימים, ואתה רוצה להחליף או משהו,

תראה מה הם מציעים ואיך הם יכולים ללכת לקראתך.

אולי הכרטיס לא תקין?

הבעיה שגם אם תיקח במקום את ה-6870 עדיין ישאר לך זיכוי של איזה 200 שקל שבטוח לא תקבל בחזרה.

:nixweiss:

לא אכפת לי להפסיד את הזיכוי אם הכרטיס יותר טוב.

עכשיו השאלה היא: בכמה ה6870 יותר טוב מה5850 שלי. האם זה רק בכמה אחוזים בודדים כמו 5-8% לפי באנצ'מארקים עכשיויים שראיתי או יותר?

ואם זה גם ישתנה בעתיד עם הדרייברים הבאים וכו'? כי אם ההפרשים לא כל-כך רציניים, אני חשבתי פשוט לחכות עוד קצת זמן ולקנות עוד כרטיס כמו שלי (בתקווה שיהיה זול) ולעשות crossfire. זה לא יהיה יותר משתלם מאשר לקנות את הכרטיס הזה (טוב לא ממש לקנות, יותר כמו להחליף :)) ולא לעשות crossfire?

מה יותר כדאי לדעתך?

ד"א אני יודע שזה כרטיס מהדור החדש וששלי לא ממש הולך להשאר הרבה זמן וגם לא תחת מחירו. וגם שהדריברים עוד יתעדכנו.

סליחה על האריכות שחכתי רק לציין שדיברתי עם הבחור מהחנות אבל הוא התעקש להראות לי שיש בקושי 6% הפרש בין הכרטיס החדש לשלי. וזאת הסיבה (מבחינתו) שאין לי בשביל מה להחליף.

תודה רבה מראש.

פורסם

מבחינת ביצועים באמת אין לך מה לרוץ ולהחליף את הכרטיס..

צניחת הערך של הכרטיס שלך היא הבעיה כמו שהסברתי לפני, במיוחד שקנית את הכרטיס הנ"ל שכבר יצאה סדרת ה-68XX.

בכל מקרה קנית קנית אין הרבה מה לעשות, במקום שתתחיל לחשוב על CF חכה לשנה הבאה שיצאו הכרטיסים החדשים שאמורים להביא שינוי מהותי.

אני לא מאמין שאתה עד כדי כך סובל מהכרטיס, זה עדיין כרטיס מאוד חזק.

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים באמת אין לך מה לרוץ ולהחליף את הכרטיס..

הצניחת הערך של הכרטיס שלך היא הבעיה כמו שהסברתי לפני, במיוחד שקנית את הכרטיס הנ"ל שכבר יצאה סדרת ה-68XX.

בכל מקרה קנית קנית אין הרבה מה לעשות, במקום שתתחיל לחשוב על CF חכה לשנה הבאה שיצאו הכרטיסים החדשים שאמורים להביא שינוי מהותי.

אני לא מאמין שאתה עד כדי כך סובל מהכרטיס, זה עדיין כרטיס מאוד חזק.

אני לא סובל עד כדי כך.. אני פשוט קצת התבאסתי/נלחצתי שהבנתי שעשיתי סוג של טעות.

אולי קצת הגזמתי שכתבתי למעלה יותר שהוא נופל חזק.. פשוט מ60 fps ל8-18 פתאום או כל מיני תקיעות במצבים מסויימים high set זה ממש לא מה שציפתי שהוצאתי סכום כזה על המחשב שזאת בעיקרון המטרה העיקרת שלו - להריץ משחקים כמו שצריך בלי לחשוש מדברים כאלו כמו דרופים וכו'. גם מאז הבנתי פחות או יותר שהדרופים קורים במקום עם הרבה עשן או לפעמים במקרים מסויימים שvsync עובד, שזה עדיין מבאס ליד מה שציפיתי.

רק דבר אחרון בקשר למה שאמרת שאני יכול לחכות לשנה הבאה - אני יכול לחכות גם עוד 4 שנים שיצא משהו בומבסטי אחר.. כל העניין פה הוא היחס של העלות והזמן. כל הכוונה שלי בלקנות "מחשב יקר" ולא סטנדטרטי (אפילו ששלי לא הסתכם כל-כך ביקר אלא בסופר-יקר ולא מוצדק במחינת ביצועים שיכלתי לקבל תוצאה לא רעה בכלל עם מעבד/זכרונות/לוח אחרים) היא שלא אצטרך לקנות ו/או להוסיף חלקים למחשב לפחות בשנתיים הקרובות (עם כל הכבוד לטכנולוגיה... יש גבול, כסף לא גודל על העצים) אז ככה שאם אתה אומר לי להסתכל קדימה זה לא משהו שאני רוצה לקחת בחשבון. מה שכן, אמרת שצניחת הערך של הכרטיס שלי היא בעיה ולכן הוספתי ושאלתי: למה לא לתפוס גל על הצניחה ולעשות cf בחצי שנה - שנה הבאה? על הוצאה כזאת אני מוכן לחשוב שמודבר יחסית בכרטיס hi-end ושניים כאלו לא ייבשו כל כרטיס חדש שיצא עם כל הכבוד. השאלה אם החשיבה הזאת של להוסיף על ישן במקום לחסוך לחדש - מה שאני ממש לא רוצה לחשוב או לעשות - נכונה?

שוב, תודה רבה על הזמן וההשקעה.. אני יודע שאני נודניק אבל תמיד טוב והכרחי לשמוע/לקבל המלצות מאחרים שמבינים עיניין.

פורסם

-פתח שירשור בפורום כרטיסי מסך ותתאר את הבעיה. זה נשמע כמו בעיה בכרטיס, אם הפריימים צונחים בכל משחק בצורה כזו דרסטית ישנה בעיה

עם הכרטיס\רכיב אחר. אם זה רק במשחק הספיציפי אחד, יכול להיות שמדובר במשחק עם הרבה באגים ומנוע גרפי דפוק\שואב ביצועים.

כך בחשבון שלא אמורים להיות כאלו נפילות FPS עם הכרטיס הזה באופן בכללי, אם אכן מדובר במשחק ספיציפי גם ה-6870 לא ישנה הרבה.

-קנית את המפרט מהר מידי, הייתה צריך לחכות לעוד המלצות. תתנחם בזה שיש לך מחשב חזק מאוד, לא שזה נותן יותר מדי במשחקים..

-אין לך מה לחשוב יותר מידי על CF, כי הכרטיס הזה אמור להחזיק בקלות עד שנה הבאה שיצאו כרטיסי ה-28NM שאמורים להביא טכנולוגיה חדשה.

אז תהיה לך אפשרות ללכת על CF "ולהיתקע" עם שני כרטיסים, או לשדרג לדור החדש מה שיהיה יותר הגיוני. אם תמצא פתאום במהלך השנה 5850

ב-500 שקל בערך, מה שאני בספק גדול שיקרה, לך עליו. יותר מזה לא הייתי משקיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים