עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים 6000-7000 + -

Featured Replies

פורסם

טוב.. בואו נתחיל:

1.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך : לנסות לחסוך ואם זה יפגע בביצועים בצורה קריטית אז לא לחסוך

חריגה בסכום במידת הצורך - עד 1000 שקל + -

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים (בלי גבולות והגבלות :P) ואוברקלוק

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר.

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד: כל המשחקים החדשים שיש ושיהיו. רצוני שלא תיהיה לי הגבלה להריץ משחק על highest settings. עם רזולוציה מטורפת :D לדוגמא : bbc2.

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד :גבוהות במיוחד.

3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך FullHD מעל ל20" מיוחד למשחקים עם זמן תגובה מהיר. עם כניסת DVI למחשב, וכניסת HDMI לPS3-

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט : כונן דיסקטים :).

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : ברור ששקט חשוב אבל לא לעומת תוצאות אז - 6/7.

7. האם מתוכנן אוברקלוק : בינוני עד כבד.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה : לא. הרכבה בחנות כן אם אפשר.

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. מקום מגורים : רמת-גן (מעדיף להזמין באינטרנט).

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן :כן, אני מחפש לוח אם מדהים עם Wi-Fi בילט-אין או חיצוני (כמו שיש לי על הP5W-DH deluxe שלי) וכל מיני פיצ'רים מגניבים, וכרטיס קול (בילט אין או לא) טוב מאוד תומך 7.1 ושיהיה אפשר להקליט איתו באיכות טובה (זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה להקליט קטעים עם הגיטרה) וחשוב לי גם מארז גדול Tower ועדיף Full Tower אם נכנס מבחינה תקציבית - איכותי, מאוורר היטב ומעוצב יפה ואם אפשר גם מואר בלדים מגניבים :) ודבר אחרון - קירור טוב למעבד (אני כרגע משתמש בTuniq Tower הישן והנחמד. אשמח לדעת אם הוא עדיין נחשב לטוב לצד כל המעבדים החדשים שיצאו.. לא שאני מאמין שכן אבל בכל זאת אשמח לתגובה).

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך : אם אצטרך/ארצה לשדרג אז רק שדרוג של כ.מסך/זכרון/מעבד ותו לא.

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון : אני חושב שזה כבר מובן מאליו מהתשובה של השאלה הקודמת.. :P (כן.. :D).

אני רק רוצה לומר שמאוד חשוב לי שלמסך תיהיה כניסת HDMI שאוכל לחבר את ה-PS ולדפדף לי בין המחשב ל-PS. ומאוד חשוב לי הכרטיס קול שיהיה ברמה טובה מאוד גם למוזיקה וכו' וגם להקלטות.

אין לי כל כך מושג במחירים ובמה שקורה בשוק מבחינת המוצרים והשמות וכו' (עקב חוסר מעקב תקופתי ארוך טווח :D ולכן פניתי לכאן :P, אני יודע שיש פה חבר'ה מעודכנים, ומועשרים בידע שיודעים ת'עבודה ואת השוק - מה מי מו)

אז ככה שאם התקציב שנתתי הוא ממש נמוך יחסית למה שאני רוצה - תגיבו ותעירו And to be continued :P.

תודה רבה רבה מראש

תומר.

נ.ב - חשוב :) - זה ישמע אולי מוזר אבל בכל זאת :) - היות ואני שומר שבת - איני רוצה שמישהו בגללי יכתוב תגובה או הצעה בשבת. אינכם חייבים להקשיב לי - אני רק מבקש :) חוץ מזה שרק אני מפסיד פה כביכול : )) תודה רבה חברים יקרים.

פורסם

הבעיות עם הדרישות הן כאלו:

1. הצגים הטובים יותר בשוק, לא כוללים כניסת HDMI, בדרך כלל רק מודלים מבוססי פאנל TN כוללים כניסה כזו.

2. אם אתה מתכנן הקלטות, כדאי להצטייד בכרטיס קול מתאים.

פורסם

אמנם טיפה חורג מהחריגה המקסימלית אבל הכרחי לאור הדרישות שלך...

מעבד מיוחד לאוברקלוק יחד עם קירור מעולה ליחזיק כל OC שתעשה...

לוח מעולה של אסוס שיאפשר גם הוא OC...

כרטיס רשת אלחוטי מובנה ל-WIFI...

ובקשר למסךאני לא יודע עד כמה הוא טוב אבל הוא היה היחיד שמצאתי עם HDMI שהוא גם FHD...

Intel Core i7 875K Socket 1156 2.93Ghz Box, יחידות 1

₪1741

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2031

Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1

₪228

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676

Asus P7P55D I5 Intel P55 CHIPSET, יחידות 1

₪810

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1189

Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

₪374

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1973

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1

₪299

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257

מבצע ! Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI, יחידות 1

₪1445

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1777

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

₪109

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96

הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1

₪50

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56

AOC 2434Pw 24" 2ms 1:60000 1920x1080 HDMI, יחידות 1

₪1113

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1897

ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming + SeaSonic S12II 620Watt, יחידות 1

₪827

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2097

Edimax EW-7711In 150Mbps PCI WireLess Card, יחידות 1

₪90

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1992

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪7086

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה.

אני אבדוק reviews על המסך הזה.. בקשר למגיב הראשון - אני לא ממש גדוש בידע בנושא הזה, אז השאלה היא : איזה מסך כל בעלי הקונוסולות קונים? מסך טלוויזיה שולחני כזה?. אם איני טועה אני ראיתי לא מספר פעמים מסכים בגודל די סטנדרטי ממש כמו מסכי מחשב שאותם אנשים משתמשים בהם לקונוסולות.

תודה בכל אופן. רק רציתי לדעת עוד מספר דברים אם אפשר -

א. בקשר לקירור של המעבד שיש לי עכשיו - tuniq tower . הוא מספיק חזק/מתאים (מבחינת תושבת וכו') למעבדים החדשים?

ב. רציתי קצת להיות יותר בררני (יותר נודניק הכוונה :q) ולשאול האם המעבד החדש של amd עם ה-6 ליבות יותר חזק מהמעבד שהוצע לי פה.

ג. מבחינת כ.מסך - הכרטיס שהוצע לי הוא מספיק חזק לטווח הארוך או שאני אצטרך להתחיל לחסוך בשביל עוד אחד בשנה/שנתיים הבאות (אני פשוט בור רציני בגלל שיש לי חור ופער ענק בכל עניין החומרה שמוצאת כרגע בשוק, אז סליחה. אני יודע שאפשר להסתכל על מחירים או על ביקורות ולהבין לבד מה יותר טוב וכו'.. אבל אין לי כל כך כוח/זמן/יכולת לכל זה, ושוב, לכן פניתי אליכם :) )

ד. אחרון חביב. בקשר לזכרון - אני חושב שאני ארצה להוסיף ולהגיע ל-8 גיגה ככה שאני אהיה שקט לזמן לא מועט. גם בגלל שהבנתי שwin- 7 64 מתחיל לעבוד נומרלי רק מ-4 גיגה ומעלה. ולא בא לי להיות על הגבול. גם אם זה מספיק למשחקים + המערכת הפעלה.. אני כבר קונה מחשב יקר, אני חושב שכדי להשקיע עוד בזכרונות. תקנו אותי אם אני טועה כי אני ממש לא מדבר מתוך ידע אלא מתוך הקישקע :).

וגם לגבי הזכרון עצמו, סמסונג נחשבת לטובה (אני יודע שמלא חברות אחרות של זכרונות משתמשים ברובם בצ'יפים של סמסונג או לפחות שככה זכור לי שהיה)

או שכדי להשקיע ביצרנית אחרת (גם שכבר מדובר בכך שאני מעוניין בבאנדל אחר בעל קיבולת יותר גדולה) כמו ocz או corsair.

אשמח לתגובות.

פורסם

אם מעוניינים בOC כבד אז הזכרונות האלה יגבילו אותך... לך על G.Skill 1600Mhz CL7, אחלה תמורה לכסף לדעתי...

פורסם
  • מחבר

אם מעוניינים בOC כבד אז הזכרונות האלה יגבילו אותך... לך על G.Skill 1600Mhz CL7, אחלה תמורה לכסף לדעתי...

הזמנתי את ה1600 cl 7 של g.skill והרגע יצר איתי קשר הבחור מRSM להגיד לי שהוא מרכיב לי את המחשב ושהזכרונות הם טריפל צ'אנל לא כמו הלוח (Asus P7P55D pro) שהוא דיול צ'אנל.

אפשר לקבל תגבוה מהירה (ממי שיכול כמובן :) ) לגבי זכרון אחר בערך באותה הרמה כי הוא חייב לשים לי משהו עכשיו אם אני רוצה לקבל את המחשב מחר בבוקר :)

הוא הציע לי את ה-A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1866Mhz Plus Series CL8 Core I7

כי זה מה שיש לו בסטוק

זה עולה בערך 200 שקל פחות + -.

האם הזכרונות טובים?

תודה רבה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

במקרה יש להם אותם במלאי : ) ) ).

הייתי בטוח שמה שהצעת לי היה הקיט של ה6 ג'יגה (טריפל צ'אנל) בגלל שזה מה שראיתי שם ראשון וגם בגלל שרציתי ללכת על 6 ג'יגה פשוט לא חשבתי על הטריפל צ'אנל.

עריכה :

רק רציתי לשאול אם נכון להיום 4 גיגה זה מספיק לכל צורך שלא יהיה - משחקים ועד עריכת וידאו/סאונד, למרות שעל העריכה וכו' אני כמעט בטוח שזה לא בדיוק מספיק.. אבל בכל זאת שאלתי.

או שכדי לי להוסיף עוד קיט כזה?

פורסם

אני לא יודע על איזה מפרט החלטת ללכת בסוף אני רק מקווה בשבילך שזה לא על המיפרט שהוצע למעלה..

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע על איזה מפרט החלטת ללכת בסוף אני רק מקווה בשבילך שזה לא על המיפרט שהוצע למעלה..

לקחתי את המפרט שהוצע לי כי אף אחד לא טען/הוסיף/שינה/הציע משהו אחר אז חשבתי שזה מפרט טוב.

לא שאני לא חושב עדיין.

יש לי רק second thoughts על הכ.מסך שלקחתי.. הבנתי ש2 ג'יגה זה עוזר ומיועד יותר ל-eyefinity.

ושעדיף היה לי ללכת על הסדרה החדשה אפילו שהיא יותר זולה (וגם רק עכשיו נזכרתי לראות השוואות ואוברקלוקינג פחות או יותר).

יש אולי הצעה מה לעשות כי באמת שיחקתי קצת bc2 על 1680x1050 על הגדרות הכי גובות. ולא הייתי הכי מרוצה מהתוצאה.. כמו שביקשתי למעלה בפתיחת הדיון.

השאלה אם יש משהו לעשות כמו למכור תכרטיס (הוא בקושי עבד 4 שעות עד עכשיו) או שישנה אפשרות לדבר עם החנות ולסגור משהו יפה.. חבל לא נגעתי בו עדיין.. היה לי דרופים של fps במשחק שהגיע משהו כמו ל30 + - וזה ממש הפריע לי.

אשמח מאוד לקבל עצה נכונה גם לגבי הכרטיס וגם אם יש לך עוד משהו בקשר למפרט (שינתי את הזכרון שהוצע לrip jaws 1660 4gb ואת המסך לdell 2209wa.

נ.ב - rafe12 , אני לא כפוי טובה או משהו אז אני ממש מצטער אם זה היה נשמע ככה. תודה רבה לך.

פורסם

תקשיב, אלא אם אתה מתכוון לשבור שיאי אוברקלוק בטיוואן!, המעבד הזה הוא פשוט בזבוז אסטרונומי במחיר, הוא מתקרב למחיר של שני מעבדי I5.

למשחקים, אין שום צורך במעבד שכזה ולא יתן לך שום יתרון ששווה תוספת, ובטח לא כזו.

גם ככה מי שעושה נכון להיום OC במעבדים כמו I5\I7 עושה את זה בשביל הפאן. אתה יכול לקחת מעבד I5 ולפרק לו את הצורה ב-OC ועדיין לשמור על יחס

עלות\תועלת. פשוט חבל על הכסף שלך.

לקנות כרטיס מסך דור קודם ב-1500 שקל זה גם טימטום שיש לך את ה-6870 שהוא חדש וזול יותר. זה הריי ברור שכרטיסי ה-5850\70 הולכים לצנוח

במחיר ברמות שלא ניראו כבר הרבה זמן לאור מחירי הדור החדש. או שהם פשוט יעלמו. ועם כל הכבוד לזה שיש לכרטיס 2 ג'יגה, זה לא אמור לשנות לך הרבה.

זכרונות- 4 ג'יגה ב-750 שקל, אני לא ממש מבין מה עובר לך בראש. לקחת את העיניין של האוברקלוק רחוק מידי, גם מי ישמע איזה הבדלי שמיים וארץ

תקבל!! גם הלוח יקר ומבוזבז, אבל עוד איך שהוא סביר.

בקיצור, אני אישית לא מבין את השיקולים שלך. אבל אם אתה יודע מה אתה עושה תתחדש. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תקשיב, אלא אם אתה מתכוון לשבור שיאי אוברקלוק בטיוואן!, המעבד הזה הוא פשוט בזבוז אסטרונומי במחיר, הוא מתקרב למחיר של שני מעבדי I5.

למשחקים, אין שום צורך במעבד שכזה ולא יתן לך שום יתרון ששווה תוספת, ובטח לא כזו.

גם ככה מי שעושה נכון להיום OC במעבדים כמו I5\I7 עושה את זה בשביל הפאן. אתה יכול לקחת מעבד I5 ולפרק לו את הצורה ב-OC ועדיין לשמור על יחס

עלות\תועלת. פשוט חבל על הכסף שלך.

לקנות כרטיס מסך דור קודם ב-1500 שקל זה גם טימטום שיש לך את ה-6870 שהוא חדש וזול יותר. זה הריי ברור שכרטיסי ה-5850\70 הולכים לצנוח

במחיר ברמות שלא ניראו כבר הרבה זמן לאור מחירי הדור החדש. או שהם פשוט יעלמו. ועם כל הכבוד לזה שיש לכרטיס 2 ג'יגה, זה לא אמור לשנות לך הרבה.

זכרונות- 4 ג'יגה ב-750 שקל, אני לא ממש מבין מה עובר לך בראש. לקחת את העיניין של האוברקלוק רחוק מידי, גם מי ישמע איזה הבדלי שמיים וארץ

תקבל!! גם הלוח יקר ומבוזבז, אבל עוד איך שהוא סביר.

בקיצור, אני אישית לא מבין את השיקולים שלך. אבל אם אתה יודע מה אתה עושה תתחדש. :xyxthumbs:

אוקיי.. לא משנה מה שהיה היה.

עכשיו רק שאלה לגבי ה 6870 האם הוא יותר טוב מבחינת ביצועים מה-5850 שאני לקחתי? (5850 toxic 2gb)

פורסם

עכשיו רק שאלה לגבי ה 6870 האם הוא יותר טוב מבחינת ביצועים מה-5850 שאני לקחתי? (5850 toxic 2gb)

חבל על הכסף אחי וברור שהוא יותר טוב .

מפרט מושלם היום כולל מסך בשבילך אמור לעלות באיזור ה5500 לא שקל יותר ..

תתבסס על מערכת של I5 760 + לוח טוב של אסוס + 6870 + מוגן 2 ואני מבטיח לך שלא תמצא משהו טוב יותר .

פורסם

קנית, קנית. תתחדש. תלמד רק להבא להבין את משמעות היחס עלות\תועלת בהתאם לשימושים שלך.. לשלם מאות\אלפי שקלים בשביל שיפור של כמה אחוזים בודדים אם בכלל זה פשוט לא כדי. תחשוב שבהפרשי מחיר כבר הייתה חוסך חלק נכבד מהסכום למערכת הבאה שלך או לשידרוגים.

לגבי הכרטיס, אני חושב שה- 5850 שלך מציג פחות או יותר את אותם הביצועים כמו ה-6870, אולי אפילו חזק מעט, אם מדובר בגירסה מומהרת.

דבר שיכול להשתנות בקלות עם בשלות הדרייברים של ה-6870 שלא נדבר על המהרתו.

הבעיה היא כזו, ה-5850 עולה 1500 שקלים, ה-6850 שזה הכרטיס שהחליף אותו עולה 950 שקלים. זה דבר שלא מבשר טובות לכרטיס שלך כי מחירי סידרת ה-5XXX יצנחו ברמות בגלל שלאף אחד אין סיבה לקנות אותם שישנה סידרה חדשה יותר שזולה בהרבה.

עד שהם פשוט יעלמו מה שיקרה מהר בהרבה מהרגיל.

עכשיו ברגע שתחליט למכור אותו מה תעשה שמחירי ה-6850 ירדו עוד יותר? בעיה..

זה לא כמו שמחירי הכרטיסים יורדים בצורה טיבעית עם הזמן שזה ברור, פשוט כרתו לסידרה 5XXX את הראש במקום.

אם זה לא מעניין אותך אז זה גם לא אמור לשנות לך הרבה כי מדובר בכרטיס חזק מאוד אם כי לא משתלם בעליל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חבר'ה..

אבל כמו שצינתי כבר.. קניתי את המערכת שהוצעה לי למעלה.. רק עם זכרון אחר ומסך אחר..

תאמת אחלה מערכת.. אני רק מאוד מאוכזב מהכרטיס מסך.. ממש מאכזב. הוא נופל חזק במשחקים עם הגדרות גבוהות. לא כמו שביקשתי בדרישות בפתיחה של הדיון.

אם יש איזה משהו לעשות חוץ מלמכור אותו עכשיו (שיהיה באסה רצינית ועוד בזבוז כסף) יש לכם איזו שהיא הצעה.. לא יודע.. אם קרה לכם דבר כזה למשל והחנות הסכימה להחזיר ולהחליף לכרטיס אחר או יותר חזק קצת (אפילו טיפה יותר יקר) או שאין מצב כזה בעולם.. לא יודע. אז אני אשמח לשמוע/לקבל כאלו סיפורים או הצעות למה לעשות.

תודה רבה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים