עבור לתוכן

חובבי הרטבים החריפים (מאוד), יש המלצות ?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מ- ebay במשלוח ישיר לארץ.

בהתחשב בזה שלא הזכרת חברים, לא אמרת שנעזרת בחברים אבל כן אמרת שהזמנת ישירות מאיביי לארץ,

אני לא מבין למה אנשים חשבו שאני מדבר על חברים שלך

אם לא דיברתי עליך ועל החברים שלך, אז אין קשר לכרטיס אשראי ו"מזל שיש חלופה" מן הסתם אומר שהמחיר יקר לדעתי.

חשבתי שזה ברור, טעיתי.

ציפור ערפל,

אני מבקל את מה שאתה אומר.

אתה צודק, שגיתי בניסוח וטעיתי כשחשבתי שזה מובן.

תמיד מחייך, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך.

מצטער ובטיח לא להגיב להודעות הבאות בעניין הזה.

• תגובות 91
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סחוג ירוק של תייימנים והרבה + מיונז של היינצ + מיץ לימון טרי + פלפל שחור גרוס = קטלני ביותר עם ציפס / שניצל.

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא לא להכנס לאשפוז (ולעשות לעצמך נזק כלשהו), רק להנות מהטעם ו"העוקץ" בצד.

סחוג ירוק של תייימנים והרבה + מיונז של היינצ + מיץ לימון טרי + פלפל שחור גרוס = קטלני ביותר עם ציפס / שניצל.

סחוג של תימנים (והרבה), הייתי מקבל לסנדביץ' של הבית ספר...

גילוי נאות - אני תימני ;D

פורסם

למקרה שתהית - 16 מליון סקוביל זה תמצית החריפות: חריף מזוקק. זה גם קצה הסקאלה - אין יותר חריף מזה וגם לא יכול להיות.

למיטב ידיעתי, לא אמורים לאכול את זה (וגם אם כן, זה אמור להיות לכמות מאוד מאוד גדולה של אוכל) - מי שכתב את הפוסט הזה ניסה לשים גרגר אחד בתוך סיר מרק ואחרי כמה טעימות מהמרק נאלץ לזרוק אותו לזבל כי הוא היה חריף מדי.

בנימה אופטימית זו אני אספר שהיום הכנו שקשוקה לארוחת ערב ושמתי קצת מה-sudden death על המנה שלי (2-3 טיפות). כשלקחתי תוספת נשפך לי כמות יותר גדולה (בערך חצי כפית :silly:) ולמרות החריפות המטורפת אכלתי את זה (אבל נאלצתי אחרי כמה דקות לשתות כוס חלב כדי לנטרל חלק מהחריפות). בנוסף לכל הצרות כנראה שהיה לי קצת שאריות על האצבע וכשנגעתי בפנים גם הם התחילו לשרוף לכמה דקות :'(. מזל שלא שיפשפתי את העין... :smile1:

פורסם

שמעו, אם הבלייר 16 מיליון לא היה כזה יקר (ולא במלאי) הייתי קונה... רק בשביל הצחוק...

העיקר! אין להשתמש במוצר בלי משקפי מגן, כפפות ופינצטה...

אתה דוחף אחד כזה לקפה של חבר שלך "במקרה" ::) ואחרי זה מפעיל 10 מצלמות מכל כיוון אפשרי בשביל לראות את הרגע הזה

מה שכן, השקיעו באריזה של המוצר

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבדיחה כזו הייתה טובה עם ה- Sudden Death, אבל עם ה- 16M יכול להיות שחברך "יודבר".

פורסם

:lol: :lol: :lol:

בחירה טובה מאוד למילה... "יודבר"

פורסם

אתה דוחף אחד כזה לקפה של חבר שלך "במקרה" ::) ואחרי זה מפעיל 10 מצלמות מכל כיוון אפשרי בשביל לראות את הרגע הזה

אני לא הייתי רוצה אותך כחבר - זה לא מצחיק - זה מסוכן. :screwy:

פורסם

נו טוב... גם ככה אי אפשר להשיג את החומר ובכל מקרה הבדיחה הייתה יקרה מדי

אבל תודו שהאפקט של 16 מיליון, קצה הסקאלה עצמה... היה יכול להיות ממש אבל ממש מטורף

ואתם יודעים מה הדבר הכי מצחיק, אני מבטיח לכם בלב שלם

מישהו ניסה את זה, אם זה קיים וזה אפשרי... ימצא האידיוט שינסה לקחת גרגיר של החומר הזה ולשים על הלשון או בעין, למה? כי זה אפשרי! אין גבול לטמטום האנושי

למרות שאני חושב שזה באמת יכול להיקרא כגבול די מוחלט

פורסם

וואלה זה באמת נשמע כמו משהו טוב נגד מזיקים ולא כתוספת לאוכל. :screwy:

פורסם

אחת התגובות

You’ve got to be kidding me. Why would anyone in their right mind sell powdered capsaicin? This chemical has such an adverse effect on the human anatomy that it can cause a heart attack if taken in any dosage larger than what you took. It is absolutely ludacrous that anyone would provide this. It’s like handing a baby some 16 molar Hydrochloric Acid and telling it to chug it. I mean, come on people. Why not go drink some gasoline and then have someone light a match in your mouth?

ככה שאם אתה רוצה לעבוד ככה על חבר שלך, עדיף פשוט שתירה בו :lol:

פורסם
:lol:smiley_rofl.gifROFL.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים