פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים אני גם כן אוהב חריף, אז קניתי זרעים של פלפלים מאמריקה\אסיה ואני מגדל אותם מקווה שיצאו טוב גם שהם טריים וגם בתור רוטב. צריך לבדוק באמת עם מה אפשר לערבב אותם...
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים תסלחו לי שאני קצת לא קשור אבל אני מנסה להבין איך בדיוק אתם מצליחים לקבל אורגזמה מלעשות כוויות בלשוןנכנסתי לקישור של הרוטב DEATH, נהיה לי חריף בפה רק מהתמונה
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר אני שמעתי על הרטבים שהוזכרו כאן בפורום, נראה לי שאני אזמין כמה מהם (לפי הפורום המקביל נראה כי אין בעיה להזמינם מחו"ל). יש הרבה המלצות על הרטבים של Blair's אני אתחיל איתם הטבסקו המבוסס על פלפל הבנרו (מעל 7,000 SHU), אני יכול לשתות ישירות מהבקבוק, וזה ממש לא מרגש אותי. מאז שאני זוכר את עצמי, רק פעם אחת רוטב חריף "הפיל אותי מהרגליים", זה היה במסעדה מקסיקנית והרוטב היה בייתי, והמלצר הזהיר אותי מראש מה שכן, אומנם בכניסה אין בעיה, אבל אל תשכחו שביציאה עלולה להיות בעיה ;D
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים הרטבים של בלייר פשוט מעוליםכבר שנים מכור ל after death שלהםגם חריף וגם טעיםעריכה:שים לב שחלק נכבד מהרטבים שלהם הם לבישול, כלומר לשים כמות מסויימת על כמות גדולה. לא לשפוך באדיבות כמו טבסקו על פיצה.אם אתה רוצה משהו שאתה יכול לפזר על פיצה קח משהו מדרגת ה death ומטה ובזהירות (:פעם אני ועוד כמה חברים בישלנו אצלי בבית ואחד החברים שלא התייחס ברצינות לאזהרות שלי לקח כף מרק גדולה, שם בה after death + possible side effects וזרק אותה למחבת רותחת בלי כלום. תוך חצי דקה המטבח הרגיש כאילו מישהו שחרר רימון גז פלפל
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים חמוד,א. טבסקו זה לא חריףב. תלוי איזה חריף את אוהב. אם זה של פלפל אין תחליף לפלפל חריף מהשוקאלה אם כן אה לוקח בחשבון.. איזה רוטב, אין לי מושג איך קוראים לו, אבל קראתי עליו בבלייזר, שאם טבסקו זה נגיד דרגת חריפות 10פלפל חריף טוב נגיד 100זה 10,000אני לא מאמין שבן אדם יכול לאכול את זה ישירות, אפילו בכמות של כמה טיפות בלי לקבל כוויה.
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים חמוד,החומר הפעיל שגורם לחריפות לא באמת יוצר חום בפה, אלא יוצר תגובה כימית בתא שגורמת לתא לשגר אותות הזהים לאות שמשוגר כתוצאה מחום.
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים לא יודע אם תצליח למצוא אותו בארץ, אבל אמרו לי ש sriracha hot chili sauce חריף בצורה קיצונית וממש טעים. אם תצליח למצוא מקום שבו אפשר לקנות אותו- יידע אותי
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים מחבר חמוד,א. טבסקו זה לא חריףב. תלוי איזה חריף את אוהב. אם זה של פלפל אין תחליף לפלפל חריף מהשוקאלה אם כן אה לוקח בחשבון.. איזה רוטב, אין לי מושג איך קוראים לו, אבל קראתי עליו בבלייזר, שאם טבסקו זה נגיד דרגת חריפות 10פלפל חריף טוב נגיד 100זה 10,000אני לא מאמין שבן אדם יכול לאכול את זה ישירות, אפילו בכמות של כמה טיפות בלי לקבל כוויה.לא יודע למי אתה קורא "חמוד" אבל..א. אתה צודק (וזה מה שכתבתי באחת התגובות).ב. פלפל חריף "מהשוק" פיקנטי בשבילי לא יותר.אני לא מקבל שום כווייה.
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים לחמוד השני אשאל שוב, יש למישהו המלצה לחריף "מקצועי" למתחילים? אני מעדיף אחד שלא מוסיף טעם חמוץ כמו הטבאסקו.
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים אני פאנבוי של בלייר אז אני אמליץ עליהםתסתכל קצת באתר שלהם (מישהו פה שם לינק לאקסטרים פוד תחפש) השאלה היא מה זה "מתחילים"?אם טבסקו חריף לך אז קח את הכי חלש של בלייר
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים לא, טבאסקו אני נוהג לשפוך על הפיצה. אבל אני לא ממש אוהב את החמיצות שהוא מוסיף. אבדוק את הלינקים לבלייר טנקס.
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים חחח איזה שרוטיםופלפל חריף מהשוק זה עיניין של מזל, לפעמים יש חריפים לפעמים לא
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים שאלה לחבר'ה שכבר מכירים את בליירביליתי קצת באתר שלהם עכשיו וראיתי שיש רוטב על שמו של זאק ווילד :ylsuper:מישהו ניסה?אגב, לבחור שמזמין, אתה מקבל עם הרוטב מחזיק מפתחות מגניב של גולגולת, תזכור שרק מי שסיים בקבוק רשאי להשתמש בו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.