עבור לתוכן

חובבי הרטבים החריפים (מאוד), יש המלצות ?

Featured Replies

פורסם

אני גם כן אוהב חריף, אז קניתי זרעים של פלפלים מאמריקה\אסיה ואני מגדל אותם מקווה שיצאו טוב גם שהם טריים וגם בתור רוטב.

צריך לבדוק באמת עם מה אפשר לערבב אותם... :smile1:

  • תגובות 91
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסלחו לי שאני קצת לא קשור אבל אני מנסה להבין איך בדיוק אתם מצליחים לקבל אורגזמה מלעשות כוויות בלשון

נכנסתי לקישור של הרוטב DEATH, נהיה לי חריף בפה רק מהתמונה

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי על הרטבים שהוזכרו כאן בפורום, נראה לי שאני אזמין כמה מהם (לפי הפורום המקביל נראה כי אין בעיה להזמינם מחו"ל).

יש הרבה המלצות על הרטבים של Blair's אני אתחיל איתם :xyxthumbs:

הטבסקו המבוסס על פלפל הבנרו (מעל 7,000 SHU), אני יכול לשתות ישירות מהבקבוק, וזה ממש לא מרגש אותי.

מאז שאני זוכר את עצמי, רק פעם אחת רוטב חריף "הפיל אותי מהרגליים", זה היה במסעדה מקסיקנית והרוטב היה בייתי, והמלצר הזהיר אותי מראש :silly:

מה שכן, אומנם בכניסה אין בעיה, אבל אל תשכחו שביציאה עלולה להיות בעיה ;D

פורסם

הרטבים של בלייר פשוט מעולים

כבר שנים מכור ל after death שלהם

גם חריף וגם טעים

עריכה:

שים לב שחלק נכבד מהרטבים שלהם הם לבישול, כלומר לשים כמות מסויימת על כמות גדולה. לא לשפוך באדיבות כמו טבסקו על פיצה.

אם אתה רוצה משהו שאתה יכול לפזר על פיצה קח משהו מדרגת ה death ומטה ובזהירות (:

פעם אני ועוד כמה חברים בישלנו אצלי בבית ואחד החברים שלא התייחס ברצינות לאזהרות שלי לקח כף מרק גדולה, שם בה after death + possible side effects וזרק אותה למחבת רותחת בלי כלום. תוך חצי דקה המטבח הרגיש כאילו מישהו שחרר רימון גז פלפל

פורסם

חמוד,

א. טבסקו זה לא חריף

ב. תלוי איזה חריף את אוהב. אם זה של פלפל אין תחליף לפלפל חריף מהשוק

אלה אם כן אה לוקח בחשבון.. איזה רוטב, אין לי מושג איך קוראים לו, אבל קראתי עליו בבלייזר, שאם טבסקו זה נגיד דרגת חריפות 10

פלפל חריף טוב נגיד 100

זה 10,000

אני לא מאמין שבן אדם יכול לאכול את זה ישירות, אפילו בכמות של כמה טיפות בלי לקבל כוויה.

פורסם

חמוד,

החומר הפעיל שגורם לחריפות לא באמת יוצר חום בפה, אלא יוצר תגובה כימית בתא שגורמת לתא לשגר אותות הזהים לאות שמשוגר כתוצאה מחום.

פורסם

לא יודע אם תצליח למצוא אותו בארץ, אבל אמרו לי ש sriracha hot chili sauce חריף בצורה קיצונית וממש טעים. אם תצליח למצוא מקום שבו אפשר לקנות אותו- יידע אותי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חמוד,

א. טבסקו זה לא חריף

ב. תלוי איזה חריף את אוהב. אם זה של פלפל אין תחליף לפלפל חריף מהשוק

אלה אם כן אה לוקח בחשבון.. איזה רוטב, אין לי מושג איך קוראים לו, אבל קראתי עליו בבלייזר, שאם טבסקו זה נגיד דרגת חריפות 10

פלפל חריף טוב נגיד 100

זה 10,000

אני לא מאמין שבן אדם יכול לאכול את זה ישירות, אפילו בכמות של כמה טיפות בלי לקבל כוויה.

לא יודע למי אתה קורא "חמוד" אבל..

א. אתה צודק (וזה מה שכתבתי באחת התגובות).

ב. פלפל חריף "מהשוק" פיקנטי בשבילי לא יותר.

אני לא מקבל שום כווייה.

פורסם

^ הוא לא דיבר אליך בכלל, חמוד.

פורסם

אז אל מי הוא דיבר?

פורסם

לחמוד השני :lol:

אשאל שוב, יש למישהו המלצה לחריף "מקצועי" למתחילים? אני מעדיף אחד שלא מוסיף טעם חמוץ כמו הטבאסקו.

פורסם

אני פאנבוי של בלייר אז אני אמליץ עליהם

תסתכל קצת באתר שלהם (מישהו פה שם לינק לאקסטרים פוד תחפש)

השאלה היא מה זה "מתחילים"?

אם טבסקו חריף לך אז קח את הכי חלש של בלייר

פורסם

לא, טבאסקו אני נוהג לשפוך על הפיצה. אבל אני לא ממש אוהב את החמיצות שהוא מוסיף. אבדוק את הלינקים לבלייר טנקס.

פורסם

חחח איזה שרוטים

ופלפל חריף מהשוק זה עיניין של מזל, לפעמים יש חריפים לפעמים לא

פורסם

שאלה לחבר'ה שכבר מכירים את בלייר

ביליתי קצת באתר שלהם עכשיו וראיתי שיש רוטב על שמו של זאק ווילד :ylsuper:

מישהו ניסה?

אגב, לבחור שמזמין, אתה מקבל עם הרוטב מחזיק מפתחות מגניב של גולגולת, תזכור שרק מי שסיים בקבוק רשאי להשתמש בו ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים