עבור לתוכן

איך אני יכול להיות אמבידקסטרוס?

Featured Replies

פורסם

לא ממש.

כל שיטת לחימה מתבססת על זה שיש צד דומיננטי. אין הרבה יתרון ללחימה יד אל יד, אם כבר בלחימה שמערבת כלים זה סיפור אחר...

הכוונה היא שניתן להטעות את האויב על ידיי שינוי כיוון הלחימה, בלי שאני מאבד מהדיוק, אבל בכללי אתה צודק.

• תגובות 31
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות shadowboxing וההתקפות השמאליות יהיו שוות

פורסם

חשבתי על זה שנגינה משפרת אבל כמה זמן פנוי יש כבר בשביל נגינה כדי אשכרה להיות טוב בזה

חבל שלמדע אין איזו דרך להחדיר את ה"perk" הזה...

מהי המטרה שלך? למה בעצם אתה רוצה להשיג שליטה טובה יותר, ביד הלא דומיננטית שלך?

אני יכול להגיד לך שמהרגע שהתחלתי לנגן בפסנתר. השליטה שלי על יד שמאל מאוד השתפרה; אני יכול לכתוב כתב ברור וקריא, להשתש בעכבר להקליד רק ביד הזאת ועוד מס' פעולות שבהתחלה הייתי מאוד מתקשה לבצע אותן.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אז אני אעשה את זה דרך נגינה, עכשיו אני רק צריך למצוא זמן ותקציב

פורסם

גם גיטרה מאוד עוזרת, לא עדי כדי רמה של כתיבה, אבל אני יכול להשתמש בעכבר, ולעשות הרבה דברים שלא יכולתי לפני שהתחלתי לנגן.

אבל אני מכיר מישהו שמנגן על גיטרה והגיע למצב שהיד הלא דומיננטית הפכה להיות יותר טובה בכתיבה בהשוואה לדומיננטית :screwy:

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא אוהב לנגן על גיטרה, כל הקטע עם האקורדים בשביל לשנות את הצלילים מעצבן

פורסם

מקרה מצחיק: רוני אוסליבן, שחקן סנוקר, הואשם בביזוי היריב כאשר ניקה את השולחן כשהשתמש בידו השמאלית. כנראה מאז החליט רוני להשתמש בידו השמאלית לעתים קרובות כנראה כדי להוכיח שהוא באמת שולט בידו השמאלית כמו בימנית. הוא משחק בשתי הידיים ברמה הגבוהה ביותר.

פורסם

רק חבל שהוא מתעצבן מהר וזה גורם לו להפסיד משחקים לפעמים.

מבחינת כישרון נטו, אני לא חושב שיש מישהו שמתקרב אליו. אפילו כשהוא משחק בשמאל.

פורסם

האמת שאני לא אוהב לנגן על גיטרה, כל הקטע עם האקורדים בשביל לשנות את הצלילים מעצבן

כמה שיהיה לך יותר קשה התוצאה הסופית תהיה יותר טובה.. ::)

אני כבר במצב שיש דברים שאני עושה יותר טוב עם יד שמאל, אני מקליד ביד אחת הרבה יותר טוב איתה, ואני אפילו מסוגל לשחק בFPS אונליין עם יד שמאל על העכבר ולקבל K/D RATIO גבוה מ1:1 איתה...

פורסם

אתה חושב שבפסנתר יהיה לך קל?

בהתחלה אתה צריך לתרגל ולתרגל עד שאתה מצליח לקלוט וליישם. לקח לי יותר מחצי שנה, עד שהצלחתי לשלב את יד שמאל עם יד ימין כך שכל יד תנגן קטע שונה לחלוטין.

פורסם

גם גיטרה מאוד עוזרת, לא עדי כדי רמה של כתיבה, אבל אני יכול להשתמש בעכבר, ולעשות הרבה דברים שלא יכולתי לפני שהתחלתי לנגן.

אבל אני מכיר מישהו שמנגן על גיטרה והגיע למצב שהיד הלא דומיננטית הפכה להיות יותר טובה בכתיבה בהשוואה לדומיננטית :screwy:

אני יכול לנגן קטעים על גיטרות של שמאליים וימניים אבל דאמ, לכתוב ביד שמאל אני עדיין לא יכול :kopfpatsch:

זה מאוד אינדיבידואלי, למשל לשלב שתי ידיים בנגינה על פסנתר אני גם לא יכול (כשכל יד מנגנת משהו שונה) לכדרר ולזרוק כדורים,לשלוט בעכבר מחשב ודברים בסגנון אני עושה בקושי רב ולרוב נכשל. :P

התייאשתי מזמן, הבנתי שעדיף יד אחת על 80 ויד שנייה על 20 ולדעת ליחיות עם זה מאשר ליהיות אמבידקסטרוס

פורסם
  • מחבר

benor אתה יודע על מה אני מדבר

זה שבגיטרה רוב מה שאנשים מנגנים זה צורת ליווי כזאת אבל אם הם באמת רוצים לנגן כמו בפסנתר (סולמות וכו') אז צריך לדעת איפה זה רבע טון ואיפה חצי

למה לעזאזל אני צריך את זה ועוד צליל של גיטרה? אני רוצה לנגן צלילי פסנתר על קלידים

אפילו חבר שלי שיודע טוב בגיטרה תמיד אומר לי שאדם שלמד טוב לנגן בפסנתר, יוכל לנגן טוב בכל כלי אחר

פורסם

בתור אחד רציני בנגינה/מוסיקה [מנגן על פסנתר] ומכיר הרבה מוסיקאים טובים, אני אומר שמה שהוא אמר זה שטויות - בדוק.

אין יותר קשר בטכניקה להפקת צליל בין שני הכלים. אבל לא משנהעל איזה כלי תנגן, אם תגיע לרמה גבוהה ותרצה לעבור כלי זה יהיה יותר קל מאשר להתחיל מ- 0 כיוון שהשמיעה המוסיקלית תהיה כבר יותר מפותחת כמו גם הטכניקה / מיומנות וזריזות האצבעות.

לפסנתר יש יתרון ביצירת איזון בין הידיים כיוון ששתיהן מבצעות פעולות דומות [בניגוד לגיטרה שיד אחת פורטת והשנייה לוחצת על המיתרים על הקשר לקביעת גובה הצליל].

פורסם

אבא שלי נולד שמאלי ובברית המועצות היה אסור (אבא שלי נולד ב1958 והיה שם עד 1991) לכן הוא למד להשתמש רק ברגל ימין ויד ימין ועכשיו הוא שולט בשניהם ב100% כאשר הוא יכול לבעוט לכתוב והכל במידה שווה עם שני הידיים.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד רציני בנגינה/מוסיקה [מנגן על פסנתר] ומכיר הרבה מוסיקאים טובים, אני אומר שמה שהוא אמר זה שטויות - בדוק.

אין יותר קשר בטכניקה להפקת צליל בין שני הכלים. אבל לא משנהעל איזה כלי תנגן, אם תגיע לרמה גבוהה ותרצה לעבור כלי זה יהיה יותר קל מאשר להתחיל מ- 0 כיוון שהשמיעה המוסיקלית תהיה כבר יותר מפותחת כמו גם הטכניקה / מיומנות וזריזות האצבעות.

לפסנתר יש יתרון ביצירת איזון בין הידיים כיוון ששתיהן מבצעות פעולות דומות [בניגוד לגיטרה שיד אחת פורטת והשנייה לוחצת על המיתרים על הקשר לקביעת גובה הצליל].

לזה הוא התכוון שבגלל שהשמיעה מפותחת ויש זריזות וטכניקה אז יותר קל לעבור לכלי אחר, לא אמרתי שאני אנגן על גיטרה כאילו זה פסנתר

אבל אנשים כאילו בכוח מנסים להגיד לי תנגן בגיטרה, לא רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים