עבור לתוכן

שאלה לגבי EBAY

Featured Replies

פורסם

ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D:

המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל !

http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314

משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?

פורסם

ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ?

2361866387_4bdb08a481.jpg

פורסם

לא לא, אל תקנה מEBAY, תקנה מערוץ הקניות! :jump:

פורסם

יש מספיק מוצרים שהם זולים בהרבה, או אינם נפוצים בארץ

פורסם

אבל אין לך מושג מאיפה אתה קונה ומה תקבל...

פורסם

FogBird, אתה רציני?

פורסם

חלקית. :P

פורסם

^כנראה הוא מאלה שיש להם "טראומת EBAY" לא קיבל מוצר כמו שצריך או הזמין ממוכר בן יומיים :)

פורסם

למען האמת יש לי טראומת איביי כל כמה חודשים, כשאני קונה מתאם חדש לאוזניות-פלאפון והוא בד"כ מזוייף. פשוט לא ממש אכפת לי כי פער המחירים בשביל אמיתי גדול מדי. מעבר לזה- כן, היה עוד מקרה או שניים.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שיש כאלה שרושמים " אין אפשרות החזרה כסף " זה בטוח קומבינה משהו דפוק במוצר אחרת היו נותנים אפשרות של כמה ימים , אבל המחירים של הניידים והחלקים המשומשים בשמיים עדיף כבר להיכנס לחנות בארץ ;)

מה שכן אם בנאדם קונה משם חלקי חילוף לניידים לא מחשבים שלמים הוא יכול לעשות כסף לא רע :) יש פנטיום 4 נייד ב 25 - 50 דולר .

תראו נייד פנטיום 3 שאמור לעלות גג 20$ עולה פה 55 " התחלה " מאיפה הם מביאים את המחירים האלה ? 220+ - לנייד כזה ? יש לו USB אחד ומעבד ש WIN XP עושה טובה שהוא זז שם שלא נדבר על הזיכרון שהוא בדיחה עצובה 256 מגה 20 גיגה הארד דיסק ? אנשים חיים בסרט .

20 דולר ושיגיד תודה בכלל !

והדבר הכי הכי חשוב שלא הבנתי כדי למכור חלקים שם ? מרכז וכו' אני חייב להיות רשום בתור עסק ? הרי איך הכסף מתקבל ? אם אני מוכר חלק למישהו הוא מביא לי את הכסף דרך PAY PAL זאת חברת אשראי שהיא מזכה אותי ? איך בדיוק ? ואיך אני שולח לו את החלק ? בדואר ? זה מסובך !!!!!

יש לי מלא חלקים ישנים חשבתי למכור אותם פנטיום 3 שם אפשר להשיג עליו 25 - 30 דולר מה רע ? יש לי מלא חלקים של פעם ענתיקות .

פורסם

בדואר זה מסובך? אתה רוצה שתבוא חסידה ותיקח את זה ממך ותביא את זה לו?

דווקא בניידים יש שם אחלה מחירים וזה אחד התחומים שכדאי להביא משם.

או שאתה טיפש או שאתה טרול

פורסם

בהחלט נראה כמו טרול שמתעקש שלא להשתמש במנוע החיפוש שבאתר כדי לקבל תשובות לכל שאלותיו.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים