עבור לתוכן

אינטרנט איטי להחריד, בלי סיבה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי אינטרנט 5 מגה (תשתית של HOT ונטוויז'ן ספקים) בדירה ואנחנו 3 שותפים המשתמשים בו.

יש לנו מודם Motorola של הכבלים וראוטר Edimax.

מסיבה כלשהיא בימים האחרונים יש איטיות מחרידה בגלישה לאתרים (ישראליים בעיקר) ואני לא מצליח לאתר את הבעיה.

שלחתי פינג לאתר וואלה ואתר YNET כי הם אתרים ישראליים והפינג אליהם הוא כ-2,500ms במקרה הכי גרוע, בממוצע כ-800ms.

אף אחד לא גולש לי על הקו כי יש סיסמא, אף אחד לא מוריד כלום (המחשבים של השותפים סגורים בכלל כרגע), והאיטיות היא גם במחשבים של השותפים (שוב אף אחד לא מוריד כלום)

מה שניסיתי לעשות זה לחבר את המחשב שלי ישירות למודם ובדקתי פינגים, הפינגים עדיין היו גבוהים.

התקשרתי לחברת HOT והם לא מצאו שום בעיה על הקו ומבדיקה איתם מהאתר של נטוויז'ן האתר מראה שהמהירות שלי כביכול 5 מגה הורדה, אז לתומך לא היה מה לעשות איתי.

יש למישהו רעיון מאיפה זה נובע? אני כבר אובד עיצות.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:09:18

שכחתי לציין שכן, עשיתי ריסטארט גם למודם גם לראוטר וגם למחשב, הבעיה עדיין חוזרת :P
פורסם

http://speed.hot.net.il

ניסית להתחבר לאתר הזה ולעשות בדיקות? יש לך 2 אופציות לעשות בדיקה של המחשת מהירות ולהוריד קובץ לדוגמה.

אם בהמחשת מהירות אתה מקבל 5 מגה זה בסדר אבל תנסה להוריד קובץ. עם 5 MB אתה אמור להוריד קובץ ב 625 KB/S

אם אתה מחובר דרך חייגן אז תתנתק שתהיה מחובר רק לתשתית. אם אתה מחובר בלי חייגן אז לך ישר לאתר הזה

פורסם

כשאתה לא מחובר לחייגן תנסה גם לעשות פינג ל speed.hot.net.il וככה תוכל לראות פינגים בתשתית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים