עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך למפרט שבפנים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אז סוף סוף נרשמתי לאחר שכבר זמן רב אני נעזר בפורום.

טוב אז ככה, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מכיוון שאני מעוניין לשחק ברשת במשחקים Medal Of Honor ו- Call Of Duty: Black Ops

יש לי ספק כוח של EZcool 450W וזה המפרט של המחשב:

Operating System

MS Windows 7 Ultimate 64-bit

CPU

Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 63 °C

Yorkfield 45nm Technology

RAM

4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15)

Motherboard

Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L (Socket 775)

Graphics

919 @ 1280x1024

512MB GeForce 8800 GT (MSI) 63 °C

ForceWare version 258.96

Hard Drives

625GB Western Digital WDC WD6400AAKS-00A7B0 ATA Device (IDE) 48 °C

Optical Drives

Optiarc DVD RW AD-7200S ATA Device

Audio

Realtek High Definition Audio

אגב עוד דבר שרציתי לשאול היום יום רביעי ויש שרב אתם תראו שהמעלות של המעבד והכרטיס מסך בסביבות 60 ואני לא מפעיל שום דבר ברקע חוץ מהאינטרנט כרגע

זה נורמאלי?

ולשאלה איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של עד 600 ש"ח ואולי גם צריך לשפר זיכרון אז תמליצו לי מה לעשות.

פורסם

באמת שבמגבלות המערכת ובהתאם לתקציב אין הרבה מה לשפר, GTS450 יהיה פחות או יותר הדבר הכי חזק בתקציב שיתאים לספק הכח שלך.

אבל באמת שאני חושב שלשלם 630 שקלים לGTS450 שמהווה קפיצת ביצועים יחסית לא משמעותית מהכרטיס שלך זה לא חכם

אז פחות או יותר אין ממש מה לעשות בנידון כרגע עם התקציב הזה.

בכל אופן לרזולוציה של 1680X1050 ומטה המערכת שלך צריכה לעשות עבודה נהדרת על הגדרות גבוהות יחסית

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה המהיר עכשיו גם עשיתי בדיקת ביצועים בתוכנה 3DMARK ולפי הניקוד 7*** לכרטיס המסך ו-28980 משהו כזה למעבד זה ניראה לי עלוב שלכרטיס מסך יש ניקוד כזה. תקן אותי עם אני טועה.

פורסם

http://www.tomshardware.com/reviews/graphics-card-geforce-radeon,2761-7.html

תראה את הטבלה. הם ממליצים לעשות שדרוג רק עם הכרטיס החדש לפחות 3 מדרגות מעל כרטיס שלך. GTX 450 הוא רק 2 מדרגות מעליך ואני באמת מסכים שלא כדאי לך לשלם כזה מחיר.

אני שיחקתי COD WAW עם GTS 8800 512 שאולי 5-10% חזק יותר משלך 1680X1050 הכל על מקסימום וקיבלתי FPS מעל 60. COD BO יהיה על אותו מנוע, קצת יותר משופר. MOH משתמש ה FROSTBITE ל חלק של MP והוא יותר תובעני, אבל עדין אתה תהיה בסדר אני חושב, אולי תוריד כמה פרטים של גרפיקה ל MEDIUM.

בקיצור אתה מסודר עדיין. חקה ל סדרה 6000 של AMD שמשיקים ביום שישי הקרוב. יכול להיות שהיא תוריד מחירים אז יהיה אפשרי לחשוב על HD 5770 למשל שמגביל ל GTS 260 הישן ו GTX 460 (אולי קצת חלש ממנו) ב600 ש"ח ;)

פורסם

העניין הוא שכרטיסים חזקים יותר מהדור הנוכחי, אפילו לכשיוזלו, כנראה יעשו בעיות עם הספק שלו.

פורסם

העניין הוא שכרטיסים חזקים יותר מהדור הנוכחי, אפילו לכשיוזלו, כנראה יעשו בעיות עם הספק שלו.

EZCOOL זה לא ספק איכותי ביותר, אבל לא ממש גנרי בניגוד לרושם שיש להרבה אנשים.

יש לי EZ-COOL 500W שלקחתי לפני 2.5 עם המחשב שהרכבתי באיבורי. באותה תקופה לא כל כך חקרתי לעומק על ספקים כי כמו רוב אנשים לא חשבתי עד כמה הוא חשוב למחשב. עכשיו, כמובן לא הייתי לוקח אותו, אבל זה מה הציאו לי ואני תקוע איתו כל עוד הוא עובד.

מה שרציתי להגיד שהוא החזיק לי E8400, MSI P7N SLI, GIGABYTE 8800 GTS 512, 4 GB זיכרון DDR 2 800, דיסקים קשוחים 250 GB, 320 GB SATA 2. לפני חודש 8800 GTS נשרף והחליפו לי באחריות ל SAPPHIRE HD 4870 וספק שלי מחזיק גם אותו בהצלחה.

אז לכן אני חושב שEZCOOL שלו יחזיק את HD 5770, שכרטיס שמאוד חסכוני ולא דורש הרבה חשמל, בסדר גמור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים