עבור לתוכן

עור אדום אחרי גילוח

Featured Replies

פורסם

זאת לא מכונת תספורת.. זה מכונה שנועדה לזקן..

היא מעולה , שקטה, ואמינה.

למרות ש.. אפשר לספר איתה אך זה לא היעוד [מבחינת יכולת דרגות התספורת ורוחב הלהב], אך יש מכונות תספורת לחברה , ורוב הספרים משתמשים בה.

בניגוד לרוב מכונות "הזקן" למינהם , לה יש חתיכת מנוע, והיא מספרת לא רע [ניסתי את זה למרות שהיא לא נועדה לזה] .

• תגובות 161
  • צפיות 34.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי התיאור שלה. היא לא מיועדת יותר לעיצוב זקן/קיצוץ מאשר גילוח?

פורסם

ואם כבר אנו בענייני עיצוב זקן/קיצוץ (ואני בעניין כי ה BABYLISS שהייתה לי נשברה אחרי כמה שנים והגיע הזמן להחליפה).

אני מתלבט בין שני דגמים:

1. Philips - מכונה לעיצוב זקן - Philips QG3150

http://www.pompa.co.il/pl_product~QG3150~72~270.htm

2. דגם של רמינגטון - PG400

http://www.pompa.co.il/pl_product~PG400~72~270.htm

פרטים נוספים: http://www.remington.co.il/Index.asp?ArticleID=129&CategoryID=91

פורסם

אתה יכול לנסות לשלוח לו מייל ולבדוק אם הוא מתכוון לפתוח מכירה חדשה.

אתה יכול לקנות את הסכין בתוספת 2.5$.

במחיר הזה אין לך מה להפסיד, אם אותה\העור שלך לא יהיו מרוצים.

ד.א: אתמול התגלחתי בפעם השנייה עם ה-Hydro 5- ההתלהבות הראשונית קצת ירדה.

לפניו השתמשתי בעיקר ב-Shick Quatrro ובפיוז'ן, איכות הגילוח והלהבים בהידרו עולים על הקוואטרו ודומים (ואולי עולים במקצת) לפיוז'ן הרגיל.

כדאי לציין שבארה"ב גי'לט השיקו לא מזמן סכינים וידית משופרים- Fusion Proglide.

פורסם

אז גם הם שמו עכשיו 5 להבים ותו לא...

פורסם

כתבה נחמדה ונשמעת הגיונית, אך מי אמר שזו לא עוד מהשטויות שנכתבות באינטרנט ?

העובדה שהשוויתי בעבר את ה- Mach 3 לסכין חד פעמית רגילה, וה- Mach 3 הייתה יותר טובה (ולא מבחינה פסיכולוגית), מחזקת את הדעה הזו. הדבר היחיד שלא עקבתי אחריו זה הגירוי של העור. הוא שכח לציין בכתבה שעם סכין רגילה צריך לעשות יותר חזרות מאשר ה- Mach 3.

פורסם

קראתי עכשיו את הכתבה. אשכרה מעניין אותי לדעת אם זה באמת "עוד דעה" או שיש משהו מבוסס ואמיתי מאחורי הדברים שלו...לא נדע לעולם? :-X

פורסם

לדעתי זה עניין אינדיווידואלי (סוג העור והשיער), רוצה לדעת 100% מה יותר טוב בשבילך ? נסה בעצמך.

למשל, אני יכול לחזור עם רשמים לא מהעולם הזה על היידרו 5, אבל כשאתה תשתמש בה תצטער בכלל שקנית אותה...

פורסם

העובדה שהשוויתי בעבר את ה- Mach 3 לסכין חד פעמית רגילה, וה- Mach 3 הייתה יותר טובה (ולא מבחינה פסיכולוגית), מחזקת את הדעה הזו. הדבר היחיד שלא עקבתי אחריו זה הגירוי של העור. הוא שכח לציין בכתבה שעם סכין רגילה צריך לעשות יותר חזרות מאשר ה- Mach 3.

תראה גם לי יש נסיון עם מס' סכינים וגם אני חושב שזה מאוד אישי ואינדיבידואלי. סכין שטוב למישהו אחד, לא בהכרח יהיה טוב למישהו אחר.

אני ניסיתי מס' סכינים כולל ה- Fusion, ה-מאך 3 הרוטט, מאך 3 טורבו. הייתה תקופה ארוכה שהשתמשתי במאך 3 טורבו - הייתי הכי מרוצה ממנו. עד שניסיתי את ה- Schick Quattro titanium. לדעתי, אפשר להשוות אותו ל- Mach 3 Turbo פחות או יותר. בינתיים אצלי לפחות, השיק עושה את העבודה בצורה הטובה ביותר.

אני מתגלח בשני הכיוונים והעור באופן יחסי, לא מגורה יותר מדי. עם המאך 3, כמעט בכל גילוח הייתי נפצע עד לכדי דם.

על סכין חד-פעמי בכלל אין על מה לדבר אבל שוב כנראה שתלוי איזה. אני בכלל לא הצלחתי להתגלח איתו והתוצאות היו ממש גרועות....

מה דעתכם על Single shave blading למישהו יצא להתנסות בזה?

(אתם יכולים לראות החל מהדקה השניה)

קצת ביררתי על זה עם אבא שלי. והוא אמר לי, שהסכינים האלה מאוד לא בטיחותיים ומלא אנשים היו נפצעים בגילוח בתקופתו...

למישהו יש נסיון איתם?

פורסם

אני אישית גיליתי שיותר נוח לי להתגלח תוך כדי מקלחת עם מים רותחים, לא צריך אפילו קצף גילוח, אין עור אדום ואין פצעים אחרי זה.

לפעמים אני מתגלח אחרי מקלחת, עם קצף גילוח ויוצא בסדר גמור.

לצערי אני מתגלח כל יומיים, סבל.. :P

פורסם

שיטה של סבא - מגבת חמה לפני גילוח.

[attachment deleted by admin]

פורסם

שיטה של אלכס

mary.jpg

פורסם

WTF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים