פורסם 2002 במרץ 623 שנים וכמו שאמרתי לך קודם: [glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300]lol!!!!!!!![/shadow][/glow] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מחבר [glow=red, 3, 300]השתגעת???[/glow]אממ....יש לי גם הסבר לזה..הוא מתרכז במיוחד בימים רביעי וחמישי.. ובמא שהולך לעבור עלי בחופש פסח..יום רביעי יש לי 3 שעות רצוץ תקשורת עיוני, שזה משעמם מוות ובא לך לעלות על המורה ו@#!@$@#$@$@#.ואנחנו לא כותבים שם, היא מחלקת לנו דפים אז אני לא יכול לשחק עם הלפטופ.יום חמישי.....יש לי 4 שעות רצוץ!!!!!!!!!!וכל מה שרשמתי למעלה נכון.ובחופשת פסח הגולה שאני מאוד אוהב...יש לנו שבוע ומשהוא תקבורים...יש לי שבוע בת"א עם עוד 2 ילדים בשביל לצלם סרט תיעודי שאנחנו צרכים לעשות.ויש לי ב4.4 יומולדת.=================אם לא היה יומולדת הייתי מתאבד.!!!!!!עכשיו את מבינה..?
פורסם 2002 במרץ 823 שנים [glow=red, 3, 300]השתגעת???[/glow]אממ....יש לי גם הסבר לזה..הוא מתרכז במיוחד בימים רביעי וחמישי.. ובמא שהולך לעבור עלי בחופש פסח..יום רביעי יש לי 3 שעות רצוץ תקשורת עיוני, שזה משעמם מוות ובא לך לעלות על המורה ו@#!@$@#$@$@#.ואנחנו לא כותבים שם, היא מחלקת לנו דפים אז אני לא יכול לשחק עם הלפטופ.יום חמישי.....יש לי 4 שעות רצוץ!!!!!!!!!!וכל מה שרשמתי למעלה נכון.ובחופשת פסח הגולה שאני מאוד אוהב...יש לנו שבוע ומשהוא תקבורים...יש לי שבוע בת"א עם עוד 2 ילדים בשביל לצלם סרט תיעודי שאנחנו צרכים לעשות.ויש לי ב4.4 יומולדת.=================אם לא היה יומולדת הייתי מתאבד.!!!!!!עכשיו את מבינה..?לא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.