עבור לתוכן

חנויות מומלצות

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כ-3 שנים רכשתי מחשב ב-TMS בעקבות המלצות שראיתי כאן. לאחרונה יש לי בעייה במחשב, וכשפניתי לחברה הסתבר כי פשטה את הרגל ונקנתה ע"י מישהו אחר - שטוען שלמרות שהשם, הלוגו ואפילו אתר האינטרנט ללא שינוי, הרי שהם לא מכבדים את האחריות ללקוחות של החברה הקודמת.

מה דעתכם על כך? מה הן החנויות המומלצות כיום לרכישת מחשבים וחומרה קשורה?

תודה, רועי

פורסם

לדעתי מדובר בבזיון.

>:(

פורסם

מוזר.

אני קניתי את המחשב גם בסביבות אותה תקופה והם כן מכבדים את האחריות.

אתה בטוח שהאחריות לא פגה?

פורסם
  • מחבר

אני בטוח, ה3 שנים מסתיימות בסוף החודש. הייתי שם והם מסכימים לבדוק את המחשב בחינם אבל כל תיקון שיצטרכו לעשות יהיה בתשלום. אדווח בהמשך לגביהם.

פורסם
  • מחבר

למי שמעניין אותו מה קרה אז הנה הפרטים:

הכנסתי את המחשב למעבדה, הבטיחו לחזור אליי למחרת. לא חזרו. התקשרתי בערב, אמרו שמחר. התקשרתי מחר, הבחור שם התחיל להגיד פה ושם, בדקו ולא מצאו שום דבר, מצד שני הטכנאים לא מוכנים להכניס את המחשב למעבדה כי הוא מפוצץ באבק, שאלתי אם זה קשור אמר שקשה לבדוק בגלל האבק (אז איך אמר שבדקו את הרכיבים?), לא משנה. הוא חזר בשיחה כמה פעמים על כך שהמחשב מלוכלך מאוד, שאלתי איך מנקים אמר שאפשר עם שואב. לא הבנתי את הרמז בסוף אמר שהם ינקו אותו, אבל כמובן הוסיף שעל זה כבר אצטרך לשלם - 50 ש"ח. אמרתי תודה, יותר זול לפתוח 2 לבד ברגים ולעשות כמה "ווישים" עם השואב. שאלתי מתי לבוא לקחת אמר שבערב, רוצה לבדוק עוד איזה דבר או שניים. בערב לקחתי אותו והוא המליץ לי גם לעבור לגרסה אחרת של וינדוס, ובכל מקרה כל החלקים שנבדקו עובדים. בבית ניקיתי את הבפנים היטב היטב, והפעלתי, ושוב התקלה של המסך הכחול הופיעה. חזרתי לנקודת ההתחלה.

בקיצור, אני מסופק אם המחשב נבדק מעבר לפתיחה של המארז.

אפילו ניקיון קטן כשירות מינימלי לא עשו. שלא לדבר על כל הסוגייה של האחריות שכתבתי קודם.

נראה לי שהחנות הזו זה כבר לא מה שהיה פעם, כנראה (אני לפחות) צריך למצוא כתובת חדשה.

שבת שלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים