פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים קניתי אוזניות חדשות, חיברתי אותן למחשב והן היו מאוד מאוד חלשותהיום הלכתי להחליף לדגם אחר - הלכתי למחשב אחר - בדקתי, מאוד חזקות ואיכותיותחזרתי הביתה חיברתי, והופ, הן שוב חלשות!מה עלי לעשות ??אני חייב לציין שזה ככה רק עם חיבור אוזניות כנראהכי עם הרמקולים של המחשב אני שומע מאוד חזק.
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים תגדיר בהגדרות של הכרטיס קול היציאה שאליה אתה מחבר את האוזניות תיהיה יציאת אוזניות ולא קו נכנס או משו כזה כי הרי אין לאוזניות מגבר בניגוד לרמקולים שבהם מן הסתם אתה אמור לשמוע בווליום "טיפה" יותר חזק...
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מחבר איך אני נכנס להגדרות של הכרטיס קול....? אבל זה לא קשור במחשב אחר הם עובדות טוב מאוד ומאוד חזקות רק במחשב שלי לא
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים אין הגבהתי הכל ועדיין שומעים חלש מאוד מה אפשר לעשות? :s05:תעלה שם את הקול לכולם לא בטוח שזה יעזור אבל תנסה,בxp כל הזמן היתה לי את הבעיה הזאת עים הרמקולים יש שם כמו התקן ראשי כזה וכל הזמן היתי צריך לעלות שם את הקולותבדוק שהדריבר מותקן
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מחבר עדכנתי דרייברכל האופציות של הווליום הכי למעלהאין עדיין שומעים חלשאולי זה בגלל שזה כרטיס קול על הלוח אם? (VIA-Vinyl-AC-97-Codec-Combo-Driver) ?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים זה תכונה של כרטיסי קול מסוימיםככלל, אוזניות עובדות בזרם גבוה ורמקולים עובדים בזרם נמוךכרטיסי קול שונים אחד מהשני בזרם שהם מוציאים. נגני MP3 כולם מוציאים זרם גבוה כדיי שיתאימו לאוזניות, מחשבים לא תמיד. המחשב שבו ניסית היה מוציא זרם גבוה והמחשב שלך זרם נמוך שלא מספיק. רמקולים עובדים בזרם נמוך בכל מקרה אז לא מזיז להם ההגבלה של הכרטיס קולאפשרות אחרת שמנותק אצלך חוט אדמה, אבל אם אתה מחבר לחיבורים מאחורי המחשב וזה עדיין חלש כנראה שהבעיה לא בחיבוריםאם יש לך רמקולים או רסיבר אם יציאה לאוזניות תחבר את האוזניות משםאם לא תחפש אוזניות שיש להם התנגדות גבוהה יותר ממה שיש לך עכשו (ההתנגדות impedance כתובה אל הקרטון) - יש מצב שהם יתנו יותר ווליום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.