פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים אופס סליחה. :-[ ( :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic:) יצאתי טונה, לפחות אני מקווה שאקבל איזה מתנה
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים גם אני מקווהאיך שלוח כזה היה מסדר אותי עכשיו, אני מת להחליף את המחשב בן 4 שנים שלי במשהו חדש ושמתי בשנה שעברה עין על הלוח הזה אבל הוא כל כך יקר...
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים ^אתה יכול לנסות כמה שאתה רוצה אבל אני לא אפול בפחאני יודע טוב מאוד מה קורה אם אני אסתכל בטעות לתוך עיניו[br]פורסם בתאריך: 19.10.2010 בשעה 09:35:12ועכשיו: שיר להילול החטולערנב ערנב הישמרפן החטול יבוא מהרערנב ערנב נוס נוס נוסערנב ערנב נוס נוס
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים עוד זוכרים אותו! (נ"ב, עמרי, אני מוכן לתת לך להשתמש במזמור שהיה בחתימה שלי באתר-מקדש הערנב)
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים כן. זה הרעיון ואלו החוקים.אל תדאגו - אנחנו כבר עובדים על עוד הגרלות עם עוד פרסים שווים! נשמח לשמוע רעיונות והצעות.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אפשר לזכות רק עם כל התשובות נכונות?אתה רציני? התשובות מול הפרצוף...נראה לי נרשמתי פעמיים מאותו המייל או לא [אבל אותו השם זה בטוח].זה פוסל אותי או שאתם יכולים למחוק אחד מהם?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים אתה רציני? התשובות מול הפרצוף... אני עברתי על הבקורת שהביאו על הלוחות ולא כל התשובות נמצאות שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.