עבור לתוכן

ליגת העל בכדורסל,יורוליג,הנה זה מתחיל!!

Featured Replies

פורסם

אני אהיה ממש מופתע אם בני השרון יפסידו....

• תגובות 305
  • צפיות 65.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא יהיה מופתע -פשוט כי הם עדין לא מחוברים לוקח לזה זמן

האזורית במשחק הזה לדוגמה נוראית והם נותנים משחק גרוע

נו טוב לפחות נתניה לא כזה להיט -יש להם מזל שבראון עדין לא מצא קבוצה

בכל מיקרה 16 לנתניה ברבע האחרון שמתחיל כרגע

עריכה -מעצבן אבל אין מה לעשות לא הגיעו היום למשחק

ברבע האחרון צימצמו כבר ל6 שנתניה יתעיפה -אבל יותר מידי טעויות ניגמר באיזה 10 או 11 אפרש

נתניה היתה טובה יותר אבל זה לא אומר הרבה -משחק נוראי של בני השרון והחלטות מטומטמות של שמיר

פורסם

אני מופתע , גם על הנייר וגם מחוצה לו בני השרון חזקה יותר , כנראה שהשחקנים לא הגיעו למשחק...

וקרירין , הגיע הזמן להפסיק להשתמש בתירוץ ה"לא מחוברים" , הקבוצה נבנתה בזמן והשחקנים כבר משחקים ביחד קרוב לחודשיים...

התירוץ הזה כבר לא תופס , להזכירך הם 3:1 במשחקים , זה לא יחס של קבוצה לא מחוברת...

פורסם

אני אוהד שלהם או אתה ?

ומה תרוץ אמרתי שנתניה הגיע טוב יותר והגיע לה הניצחון

בעניין הלא מחוברים גם לי נילון וגם ששון רק חזרו מפציעות

חצי קבוצה היא חדשה -אז כן לא מחוברים

אולי בגלל זה שמיר נתן לששון לשחק למרות שהיה מסריח -ששחקנים יתחילו לתפוס ביטחון ולהתחבר להמשך העונה

היום היה יום נחס כזה ונכון שעל הנייר בני השרון הרבה יותר טובה ובמיוחד שבראון להבנתי רק תיר בנתניה עד שימצא קבוצה

אבל אין מה לעשות

בכל מקרה לא הבנתי איך הולכת הליגה השנה יש 3 מחזורים ?-מישהו יכול להסביר ?

פורסם

התכוונת לסיבובים , מחזור יש כל שבוע...

יש שני סיבובים ואז פלייאוף עליון ופלייאוף תחתון (אני חושב שהטוב מ-3 אבל אני לא בטוח) ואז פיינל פור.

כן , זה תירוץ לזה שהקבוצה לא שיחקה טוב (גם זה קורה...) , חזרו מפציעות או לא חזרו זה בכלל לא משנה - הם משחקים חודשיים ביחד.

ששון מאז ומעולם היה גרוע - יש לו משחקים שהוא מראה איזה מהלך או שניים אבל זהו , חוץ משלשות (שגם את זה הוא כבר איבד) הוא שחקן גמור (חלק מזה נובע מפציעה טורדנית במרפק שמלווה אותו כבר כמה שנים).

לגבי אלטון בראון , שבוע שעבר או לפני שבועיים הוא דיבר בראיון על כך שהוא ישמח לחזור יום אחד למכבי אבל העונה הוא בנתניה , לא תייר ולא נעליים , יש לו חוזה...

גם ככה אני בספק גדול שמכבי אי פעם יחזירו אותו אחרי שהסוכן שלו עבד בעיניים על דני גוט שהיה סקאוט במכבי בזמנו...

פורסם

התכוונת לסיבובים , מחזור יש כל שבוע...

יש שני סיבובים ואז פלייאוף עליון ופלייאוף תחתון (אני חושב שהטוב מ-3 אבל אני לא בטוח) ואז פיינל פור.

או בקיצור - עושים הכל כדי שמכבי תגיע לפיינל פור (כדי שלפחות יהיה קהל בהיכל) ואז תפסיד...

אפילו קטש הודה שהוא לא מרגיש שהאליפות שלו מרגישה כמו אליפות אמיתית.

וגם השופטים, אם נשפוט לפי המשחק עם ירושלים, מקבלים בונוס על כל הפסד של מכבי.

פורסם

אני לא מאלה שאוהבים להאשים את השיפוט שהוא נגד מכבי בצורה מובהקת אז אני פשוט אציין שהשיפוט בכללותו גרוע ,רמת השיפוט בארץ ירדה בצורה דרסטית ובנוסף , היא בהרבה מקרים מוטת לכיוון הקבוצה שמשחקת נגד מכבי... ;D

פורסם

מתחיל או שכבר התחיל תל אביב נגד רוסיה

אני הולך לירות לפי מה שהבנתי ערוץ 10 משדר

פורסם

*לראות

וכן , התחיל כבר... סקור נמוך אבל התחלה טובה של מכבי , נקווה שימשיכו ככה...

פורסם
  • מחבר

ניצחון חוץ שני למכבי :yelclap:.חשבתי שהיא הולכת לשמוט נצחון.היה צמוד

פורסם

פרקינס במו ידיו נתן למכבי את הניצחון הזה.

השילוב שלו עם יום חזק של אידסון וסופו הכריעו את המשחק.

נוסיף לזה את השלשה של בלו וקיבלנו מותחן מהסרטים... ;D

שלח ורסקין התלהבו ממכבי למרות שהיה הפרש גדול ונגמר צמוד , הם טענו שזה המשחק הכי טוב של מכבי ביורוליג ולא היה מגיע לה להפסיד אם זה היה קורה...

פורסם

לבלו היה מזל גדול

כמה מהלכים לפני כימאת דפק למכבי את המשחק

השלשה הזאת הצילה אותו מלהרוס את המשחק

בכל אופן משחק ברמה נמוכה -מכבי רוב הזמן שיחקה טוב יותר אבל אני מצפה ליותר מקבוצות בסדר תקציב שכזה

פורסם

^^

כבר הרבה זמן אני טוען שאתה לא מבין בכדורסל , אתה רק מחזק את טענותיי...

המשחק ממש לא היה ברמה נמוכה , היה משחק אינטנסיבי עם הגנה מופתית של מכבי (למעט הרבע השלישי).

וכבר ממזמן אין קשר לתקציב של קבוצה לבין איך שהיא משחקת , כל משחק לגופו...

פורסם

מזל שחימקי פראיירים ושפרקינס גדול מהחיים.

תכל'ס, כמעט בכל משחק הקבוצה נרדמת לרבע אחד, ובלאט שוכח להעיר אותה... אם מכבי היו מפסידים היום, ההפסד הזה היה עליו.

אני בכל זאת חייב לפרגן לו על קבוצת ההגנה שהוא בנה עם שחקנים שנחשבים לא הגנתיים בעליל, כמו שחורצי, בלו, אליהו ואפילו פניני שנחות במימדים מהסוסים האירופים.

המשחק נותן תקווה ליכולת של אידסון, שהייתי מאוד ספקן לגביו אחרי העונה שעברה, וגם פניני מראה שהוא יכול לדפוק שלשות אפילו באירופה, משחק שני ברציפות.

אם ימשיכו ככה (ויביאו עוד זר גבוה) , אפשר להגיע להצלבה ולפיינל פור.

נחכה למשחק מול וויטוריה המתדרדרת, כדי לדעת האם מכבי יכולה לנצח קבוצות ברמה גבוהה באמת.

פורסם

כדיר עוזב את מכבי תל אביב לטובת מכבי חיפה -לדעתי זה טעות של מכבי כי הוא טוב יותר מגרין ובליגה צריכים ישראלים

חוץ מזה עוד כמה דקות יתחיל בני השרון נגד חיפה בערוץ 5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים