עבור לתוכן

מחשב איטי בעיקבות קניית מסך lcd

Featured Replies

פורסם

שלום, המחשב שלי היה מהיר מאוד ולאחר שהחלפתי את המסך הישן במסך lcd של LG המחשב נהיה קצת איטי, איך אני פותר את הבעיה ?

יש לי xp מחשב פנטיום 4 3.00ghz ואומר להיות לי אולי איזה ג'יגה זיכרון אבל רשום שיש לי 448 mb , כרטיס מסך מובנה, תודה לעוזרים.

פורסם

תקנה מחשב חדש. בשאיפה כזה שתדע מה יש לו בפנים. :cool2:

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה אבל טוב לי עם המחשב הקיים ואני יודע מה יש בו, אולי אחד הזיכרונות נשרף, עד התקנת המסך החדש המחשב היה מהיר. מחכה לעזרה, תודה.

פורסם

כמו שאמרתה יכול להיות שהבעיה ברזולוציה של המסך, אמרתה שזה מה שגורם למחשב להיות איטי

פורסם
  • מחבר

בעצם יכול להיות שזה הזיכרון שהיה לי על המחשב, האם כמות הזיכרון אינה מתאימה למסך החדש ואני צריך להתקין עוד זיכרון ואם כן אז כמה זיכרון כדאי שיהיה לי על המחשב כדי שהמחשב יעבוד מהר כמו פעם אבל עם מסך ה lcd ?

פורסם

יש מצב שהמסך החדש שלך לא מתאים לכיסא ובגלל זה המחשב איטי. :facepalm:

פורסם
  • מחבר

פשש איזה צחוקים הולכים פה... בן אדם עם בעיה במחשב שואל שאלה וזה מה שצוות האתר עונה לו, אולי תחליף מספר במשקפיים ותסתכל טוב כי אתה נמצא בפורום תמיכה טכנית ולא בפורום "אני לא מועיל ואני לא מצחיק" ( אני לא נפגע אבל אם היה לך טקט והיית רושם משהו בצחוק ואחר כך עובר להתמודד עם הבעיה או ממליץ לחכות למישהו שיודע הייתי לוקח זאת ברוח יותר טובה. )

פורסם

המחשב ישן וטענתך שהמחשב היה מהיר מאוד (אני מניח עד לאחרונה) אינה תואמת את המציאות של סוף 2010.

אם אינך יודע כמה זכרון קיים במחשב, פתח ובדוק לפני שאתה שואל.

מדבריך אני גם מניח שהמסך הקודם לא היה LCD אלא CRT שדווקא ידוע ברזולוציות גבוהות מרוב מסכי ה-LCD ולכן החלפת מסך לא תגרום לאיטיות בביצועי המחשב.

שינוי רזולוציה יכול לגרום לאיטיות מסויימת במחשבים חלשים בשימוש רגיל ובעת משחק רזולוציה גבוהה יכולה להכניע אפילו מחשבים חזקים.

אם תרצה לבדוק זאת הקטן את הרזולוציה של המסך ל-800x600 ובדוק אם ביצועי המחשב משתפרים.

בהצלחה.

פורסם

אבל אם נהיה שנייה רציניים.

אין ולא יכול להיות שום קשר בין מסך לבין ביצועי מחשב. נאדה, נישט, גורנישט.

לכן הבעיה שאתה מנסה לפתור היא בלתי-פתירה ביסודה, כי היא מתבססת על הנחה בסיסית מוטעית כאילו יש קשר בין הדברים.

לא יודע כמה זיכרון יש לך במחשב. נראה שגם אתה לא יודע, אבל אתה לפחות יכול לבדוק (בדיקה פשוטה ביותר), אני לא.

לא יודע איך המחשב שלך עבד באמת ואיך נראה לך שהוא עבד. אולי כשהחלפת מסך עשית שינוי נוסף כלשהו בחומרה או בתוכנה שגרם לתופעה. אולי קרה משהו לגמרי במקרה (נזק לחומרה / וירוס).

יש מלא דברים שיכולים להיות. ולא צריך לשכוח שP4 3GHZ הוא בהחלט רחוק מלהיות חדיש, ולמרות שעדיין טוב למשימות רבות ומגוונות (לי בעצמי יש מחשב כזה), אין לצפות ממנו שיהיה ביצועיסט בסטנדרטים של היום.

אז אם אתה מנסה לפתור בעיית איטיות, יש כמה אבחונים שאפשר לבצע, אבל בראש ובראשונה עליך להשתחרר מההנחה המוטעית כאילו המסך גורם לכך.

פורסם

אפשרות : חלק מהמערכות הפעלה משתמשות בכרטיס מסך לגרפיקה של דסקטופ / תוכנות רגילות (ולא רק למשחקים). חלק מהכרטיסי מסך המובנים לא מאיצים כמו שצריך מעל רזולוציה מסויימת ואז כל העבודה הזאת נופלת אל המעבד

המחשב שלך ישן אבל יכול להיות מהיר. אצלי celeron בן 6 (אם גיגה זיכרון וכרטיס מסך אינטל) בתור מחשב דסקטופ עובד מהר יותר מכמה מחשבים חדשים ומתקדמים יותר שראיתי

פורסם

תוריד את איכות הצבע ל "16 סיביות " זה אמור לעזור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים