עבור לתוכן

מפרט מחשב| אני רוצה לקנות כרטיס מסך 250GTS.

Featured Replies

פורסם

אוקי.

אבל לא הבנתי משהו, הספק כוח שלי הוא 500W, ואתם מביאים לי 400W.

אז איך זה שה-400W יותר טוב מה-500W שלי?

אין דרך יותר יפה מלתאר את ה500W שרשומים על הספק שלך כשקר גס, ברגע שתעמיס אפילו 400W על הספק שלך הוא יגיד שלום...

• תגובות 36
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה אומר שהיצרן שקרן? על סמך מה אתם רואים שהספק שלי כ"כ מעפן? (לא שאני נוגד את מה שאתם אומרים, פשוט לזה קוראים 400W ולי 500W, ואני פשוט רוצה להבין למה קוראים לזה ככה ,ולזה ככה, וה-400W כופל כביכול את שלי)

(:

פורסם

אז בקיצור הוא יותר טוב, סבבה.

איזה כרטיס מסך אתם מציעים לי מ-KSP?

משהו טוב! שיריץ לי על האיכות הכי גבוה את MW2, ואת MW, וכדו'... ועל האיכות הכי גבוה, אני מתכוון ULTRA HIGH או מה שזה לא יהיה.

ובבקשה תענו לי על השאלות הנמצאות בתגובה הלפני אחרונה שלי.

פורסם

תסתכל שוב על התמונה שצירפת - טבלה עם הנתונים. תמצא את 12V+ שזה נתון החשוב ביותר שאומר איך הספק שלך יתנהג בעומס וכמה מיץ יש בו. אפילו בטבלה הזאת רשום (ובדרך כלל נוהגים לרשום יותר ממה שיש, במיוחד בספקים גנריים) שהוא מסוגל לתת 18A במקסימום כאשר GTS 250 צורך 15A ו PEAK OUTPUT 216W זאת אומרת שאפילו יצרן שלך טוען שספק שלך 500W על נייר מסוגל לתת רק 216 W מקסימום.

בספק כוח איכותי כמו CORSAIR ב 400W אתה מקבל 30A (מרגיש הבדל?) והוא מסוגל לתת 360W, אבל אני מניח שאם אפילו אתה תעמיס עליו 400W או קצת יותר לא יקרה גם שום דבר.

אני יודע שבאיבורי בכל חנות יש מעבדה ויכולים להתקין לך את מה שקנית. ב KSP נראה לי שאין, לפחות כאשר קניתי את שטיח RAZER בסניף ביל"ו לא ראיתי שום מעבדה, רק מוכר ומחסן קטן.

450GTS יותר מתקדם כמובן עם תמיכה DX 11 ועולה יותר ב150 ש"ח בערך. בביצועים הם קרובים. אם אתה שועל על הדגם הייתי הולך על ASUS הזה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu

המחיר שלו גדול רק ב 30ש"ח מ GIGABYTE עם OC אבל ASUS בעיניי עולה על GIGABYTE ויש לו OC חזק יותר. לכן ASUS, אין מה לחשוב

פורסם

אוקי, תודה.

ומה לגבי ה-650W שפרסמתי בעמוד הקודם, אתה יכול להסביר עליו כמה A הוא נותן או מה שזה לא יהיה? ואם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו, ואם הוא ממש טוב..

ובקשר ל-450GTS, יש מצב אתה מביא לי לינק להיכנס אליו (ב-KSP)

תודה!!! (:

פורסם

יש אשכול חדש לכל השאלות שלי, אשכול מסודר יותר.

האשכול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478662.0

תודה, אפשר לנעול, מפני שיש את האשכול החדש (הנ"ל).

בבקשה מכולם להיכנס לאשכול החדש אשר נמצא למעלה,

ולענות על מירב השאלות.

תודה. (:

ושבת שלום לכולם!!! שיהיה לכם ערב/לילה נעים. (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים