עבור לתוכן

[מבקש עזרה] לא מצליח להפעיל crysis ו- warhead

Featured Replies

פורסם

אני כבר על סף ההתיאשות, פשוט לא מצליח להפעיל את המשחק קרייסיס! שבגללו, אפשר להגיד, קניתי את המחשב.

קניתי מחשב, עכבר, ומקלדת במיוחד בשביל להנות כמה שיותר מהמשחק ומה שקורה זה שאני יושב ומבזבז את כל הזמן הפנוי (שגם ככה אין) בלהילחם עם המחשב.

בהתחלה עוד הייתי משחק בצורה סבירה עם ניתוקים כל 20-30 דקות שזה היה מתסכל, אבל לפחות היה אפשר לשחק.

כרגע אני לא מצליח להפעיל את המשחק השמור בכלל.

בזמן המחשק המחשב נתקע וכשאני נכנס ל - task manager אני רואה את השורה הבאה:

- Crysis Dx10 - mar 11 2008 (19:40:48) -not responding

לאחר חיפושים רבים וחפירות בכל מיני אתרים ברשת נתקלתי באנשים עם בעיה דומה אך ללא פתרון בשום מקום.

התיאשתי מלנסות להפעיל את המשחק, ורציתי לעבור לשחק ב crysis warhead.

עד כמה גדולה הייתה האכזבה שלי כאשר לאחר סירטון פתיחה של המשימה הראשונה הופיעה תופעה זהה כאשר עכשיו ב task manager אני רואה:

Crysis Warhead ® Dx10 Feb 3 2009 (19:23:59)

במחשב מותקן וינדוס 7 גרסת ה-32 bit

אני כבר לא יודע במה יכולה להיות הבעיה, עדכנתי כבר כל דרייבר אפשרי, מחקתי והתקנתי את המשחק מחדש וכלום לא עוזר.

אשמח מאוד מאוד לקבל קצת התייחסות ואולי אצליח להגיע לפתרון הבעיה :nixweiss:

פורסם

לא שאני מבין יותר מדיי, אבל נראה לי שרצוי שתרשום את המפרט מחשב שלך, על מנת שיוכלו לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

לדעתי הבעיה היא לא במפרט, כיון ששיחקתי במשחק NFS SHIFT ללא שום בעיות (זהו המשחק היחידי ששיחקתי עד כה).

בכל מקרה - הנה המפרט:

[..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348

זיכרון:

[..] *2 KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ -

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114

מארז:

[..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171

ספק כוח:

[..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי

עדיין לא הגעתי לפתרון הבעיה :bash:

פורסם

אני לא יודע אם אתה יודע, אבל המחשב שלך הוא לא בדיוק "

".

נסה להוריד את כל הגרפיקות ל Low או Very low (האופציה הכי נמוכה), שחק ותבדוק אם הבעיה שלך עדיין קיימת.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, ללא הצלחה.

אגב, מידיי פעם הוא גם מפנק אותי בשגיאה אחרת - Display driver stopped responding and has recovered

ומידיי פעם סתם נזרק לחלונות.

שוב אני חוזר, חוץ מקרייסיס משחקים אחרים רצים חלק, ללא שום בעיות...

פורסם

אגב, מידיי פעם הוא גם מפנק אותי בשגיאה אחרת - Display driver stopped responding and has recovered

יכול להיות שיש Overclock לכרטיס המסך שלך, גם אם רכשת OC Edition מהמפעל?

פורסם
  • מחבר

מוזר, דווקה עםצהגדרות הכי מינימליות אני לא יכול לשחק כלל והוא מציג לי הודעת שגיאה כמו שרשמתי בפוסט קודם, וכשכל ההגדרות על מדיום אני מצליח לשחק בצורה סבירה יחסית, והמשחק נסגר בערך כל חצי שעה.

האם המחשב שלי עד כדי כך איתי שהוא לא מצליח להריץ בצורה נורמלית משחק משנת 2007??

אם כך הדבר, איך נגיד את זה, זה לא בדיוק למה שציפיתי כשקניתי את המחשב...

פורסם

המשחק הזה מ 2007 לא אופטימלי ככ למחשב..כרטיס מסך כמו שלי הריץ אותו על 35-40 FPS זה המשחק הכבד ביותר שיצא למחשב עד כה,לפחות המשחק שהכי,הרגיש כבד למערכת שלי ,ושיחקתי בכל החדשים.

חבל שלא התיעצת כאן לפניי שרכשת את הכרטיס מסך שלך (הוא ממש חלש למשחק הנל)

אגב-הסיבות לכך שאתה לא משחק לא נובעות אומנם מהכרטיס מסך,יש לך את הדיסק המקורי?

פורסם

בהחלט יכול להיות קשור לכרטיס המסך. לי הייתה את הבעיה הזאת ולבסוף גיליתי שהיא נבעה מאוברקלוק לא יציב, למרות שהכרטיס היה "מאוברקלק" מהמפעל. מה שסידר לי את הבעיה היה להוריד את התדרים לתדר הסטוק, ולבסוף החנות החליפה לי את הכרטיס ל 4890.

בגלל זה שאלתי אותו אם יש לו אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

דווקה כן התייעצתי כאן לפני שקניתי את המחשב.

בכל מקרה, הבעיות עם הקרייסיס הסתדרו פחות או יותר (משחק על מדיום באופן דיי יציב).

מה שכן, הפסיקו לעבוד המשחקים של חברה שלי שזה NFS קארבון ופרו סטריט. אולי בגלל שהתקנתי יותר מדיי דרייברים, דיירקסים וכו', או בגלל משהו אחר.

מחיקה של כולם והתקנתם לא עזרה, במה יכולה להיות הבעיה? המשחק יוצא לוינדוס שניה ממש אחרי שאני נכנס אליו, לרוב אפילו כשאני רק בתפריט הראשי.

אני קצת מיואש כי זה מאוד מעצבן כי זה עבד לפני כן ועכשיו פשוט החליט להפסיק וכל הזמן הפנוי אני מקדיש רק לזה וללא שום הצלחה.

שוב אני חוזר, שני משחקים שונים לא מתפקדים כלל.

יש למישהו רעיונות?

פורסם

1. הורד דרייבר רצוי http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

2. הורד את התכנה הנ"ל והתקן אותה http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-%28Setup%29_d1655.html

3. הסר את הדרייבר הנוכחי שלך ועשה אתחול למחשב.

4. הרץ את התכנה שהורדת ובצד שמאל ב-Home וודה שאתה בתוך Analyse and clean, סמן את ATI - Display ו-NVIDIA - Display (למרות שזה נראה קצת לא הגיוני, אנא עשה זאת בכדי להיות בטוח, זה לא עולה לך כסף).

5. בתחתית אותו מסך, לאחר שבחרת באפשרויות שהורתי לך, לחץ על כפתור ה-Analyse ולאחר סיום פעולה זאת לחץ על כפתור ה-Clean, בצע את האתחול המתבקש ממך.

6. התקן את הדרייבר החדש שהורדת בצעד הראשון ותבצע את האתחול הרצוי.

תעדכן אותנו אם הבעיות נעלמו.

פורסם
  • מחבר

כן, סוף סוף זה פטר את הבעייה חלקית, ואחד המשחקים שוב חזר לעבוד!

מה גם שהדרייבר שהתקנתי יצא ממש בימים אחרונים ככה שאולי נזכה לשיפור נוסף בחלק מהדברים.

תודה רבה על ההתייחסות!

פורסם

אין בעד מה.

רק שאלה קטנה, איזה מהמשחקים חזר לעבוד?

פורסם
  • מחבר

ה - NFS Carbon חזר לתפקד, והפרו סטריט החדש יותר עדיין מסרב להכנס למשחק.

אגב, בקרייסיס אני עדיין משחק על כל ההגדרות במדיום. האם המפרט שלי עד כה חלש בשביל להפעיל את קרייסיס כשורה? רזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900.

פורסם

מפרט סבבה ביותר, מה שעוצר אותך בעיקר זה הכרטיס מסך, לא חלש ובאותו זמן לא הייתי קורא לו חזק, וקרייסיס אוכל ובגדול :xyxthumbs:

בקשר לפרו סטריט, לא יודע... דומני שבעיית הדרייברים נפתרה אז כנראה התקנה לא טובה, נסה להתקין מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים