פורסם 2002 במרץ 623 שנים אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש ורמקולים חדשיםולהחליף את ה כרטיס קול שלי (Creative SB LIVE Value)ואת הרמקולים שלי (2 + סאב של VIVANCO שנקנו לפני יותר משנה וחצי)אני מעוניין שהכרטיס קול יהיה אחת מהחברות הבאות:CeativeHerculesTeartecאבל אני לא צריך שיהיה בו את הכונן החיצוני (כמו שיש ב - PLATINIUM וכו')אני צריך שהוא יתמוך ב 5.1.בנוגע למערכת הרמקולים לא משנה לי החברה, העיקר שתיהיה אמינה ושהקול ישמע בה צלול ונקי.(ולא איך שאני מגביר שומעים רעשי רקע ודברים אחרים)רצוי מערכת של 5 שכוללת אחד סנטר ובנוסף שתכלול סאב.כרגע המחיר אינו חשוב, אני מעוניין בהצעות וברגע שאני אדע עד איזה מחיר אני אוכל לרכוש אני אתחיל לסנן הצעותועוד משהו שרציתי לשאול, אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה כרטיס AUDIGY לבין ה - 5.1 הרגיל של קריאטיב ?!
פורסם 2002 במרץ 623 שנים למרות שאתה לא צריך פאנל חיצוני תלך על הhercules game theather xp 6.1 או על הפורטיסימו שלהם שהוא בלי פאנל אבל מעולהרמקולים לדעתי יאימו לך xps 510 של הרקולס
פורסם 2002 במרץ 623 שנים Hercules Game Theater xp 6.1 כרטיס פיצוץ יש לי אותו פשוט חבל על הזמן!(מחיר 660) או Hercules Gamesurround Fortissimo (מחיר 280) Hercules XPS 510 (רמקולים מחיר בערך 374 ש"ח ב-פלונטר)
פורסם 2002 במרץ 623 שנים אם כסף לא מהווה בעייה אז אינ ממליץ לך על ה- Altec Lansing ATP4 (כן, פעם השם שלהם היה ATP5 אבל זאת אותה המערכת)... זאת מערכת הרבה יותר טובה מזאת של Herules...
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מחבר אם כסף לא מהווה בעייה אז אינ ממליץ לך על ה- Altec Lansing ATP4 (כן, פעם השם שלהם היה ATP5 אבל זאת אותה המערכת)... זאת מערכת הרבה יותר טובה מזאת של Herules...והמחיר ?
פורסם 2002 במרץ 623 שנים 1280 שקל לרמקולים........הם "מדמים" סנטר כאילו יוצרים סנטר בעזרת שניים קדמיים
פורסם 2002 במרץ 623 שנים ה- ATP4 לא מדמים סנטר...הם לא מערכת 5.1 אלא 4.1 וזהו... כרגע הם הרמקולים הכי טובים בארץ למשחקים. למוזיקה יש דגם יותר טוב של Altec אשר נקרא ADA880W
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מחבר ה- ATP4 לא מדמים סנטר...הם לא מערכת 5.1 אלא 4.1 וזהו... כרגע הם הרמקולים הכי טובים בארץ למשחקים. למוזיקה יש דגם יותר טוב של Altec אשר נקרא ADA880Wומה המחיר של ADA880W ?והאם ניתן לקנות אותם בארץ ?
פורסם 2002 במרץ 723 שנים בקשר לכרטיס קול: אם אין לך שמיעה על חושית אז למה להחליף אל ה"לייב"?! ואם אתה קונה את הרמקולים של "אלטק" אין לך צורך ב 5.1 כי הרמקולים מתחברים עם יציאה אחתלכן אני ממליץ לך להישאר עם הקריאטיב שלך ולהשקיע על רמקולים ADA880 של אלטק אשר לי עלו 1300 ש"ח ואלה רמקולים מצויינים איכותיים ובעלי עוצמה גבוהה הדבר הכי שווה בהם הוא הסאב!! בם זונה של סאב ענק ועשוי מעץיש לך עם הרמקולים שלט שיחסוך מאמץ ובתקווה שלכרטיס קול שלך יש את היציאה הדיגיטלית (צהוב) אז אתה תהנה עוד יותרלי יש את שתי אלה ותאמין לי שאני מרוצה עד השמייםמקווה שעזרתי!!
פורסם 2002 במרץ 723 שנים אם אתה יכול להרשות לעצמך, klipsch. לא ידוע לי מחיר, רק יודע שזה יקר. ושלך יש שני סטים 2.1 שלהם
פורסם 2002 במרץ 723 שנים כרגע עברנו לבית שכור עד שישפצו ת'בית שלנו, אז אני מסתפק ב-2.1.. השארתי את השאר בבית.וזה גם מספיק בהחלט.. חתיכת עוצמה יש לרמקולים האלה.
פורסם 2002 במרץ 723 שנים כרגע עברנו לבית שכור עד שישפצו ת'בית שלנו, אז אני מסתפק ב-2.1.. השארתי את השאר בבית.וזה גם מספיק בהחלט.. חתיכת עוצמה יש לרמקולים האלה.ביו...... אתה עשיר או משהו?????מה זה המחשב הזה?????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.