עבור לתוכן

קצת מידע על גאמ"א

Featured Replies

פורסם

תסכים איתי שלא כולם לומדים בפרוייקט נט"ע(אני לא מכיר אותו איפלו), ומי שכן לומד ומצליח לעבור את כל ההסמכות מוכיח שהוא אוהב את המקצוע ומסוגל ללמוד ואוהב את זה.

אני עשיתי 15 יח"ל הקשורות בתוכנה, בגלל זה אני יודע הרבה מהדברים שדרושים למסלול. זה לא מובן מאליו שאדם ידע זאת. עצם העובדה שהוא למד את זה איפהשהו וזוכר ויכול להשתמש בזה מראה על ייחוד מסויים

אתה עושה לי רע שאתה אומר את זה...

אני מצד אחד מאוד אוהב את הנושא אבל מצד שני לא הדעתי לכל מה שאמרת ואני לא יודע הכל ב 100%...

אני מתחיל לחשוש שאני לא יעבור

אתה לא אמור לדעת הכל, הם לא מצפים שתלמיד תיכון ידע הכל וברמת על, אבל אתה צריך לדעת פחות או יותר שני שליש מהנושאים שהעלו פה, ואת אלה שאת יודע אתה לא צריך לדעת ב100%. אתה צריך לדעת ב80% ולהראות שיש לך ראש ורצון ללמוד.

פורסם

תקשיבו אנשים, פספסתם את הפואנטה

ללמוד למבחנים בגאמ"א בשביל לעבור אותם זו משימה פשוטה

אתם רוצים לעבור את אר"מ? תלמדו אסמבלי, ארכיטקטורות, תכנות מתקדם ב c , ואתם בקלי קלות בפנים

רוצים לעבור גע"ש-תקשורת, תלמדו ספר אחד על רשתות בגדול, פרוטוקולים במיוחד, ואתם בפנים

רוצים שפ"א? תלמדו ספר אחד שמדבר בגדול על אבטחת מידע, אתם בפנים

הרעיון הוא, שהם מחפשים את האנשים עם התשוקה המולדת, אלא שעצבן אותם כשהיו קטנים, איך לעזאזל האינטרנט פועל

למה בכלל צריך את המודם, מה הקשר של הקוים של בזק

נשמע פלצני, אבל זו האמת

בנאדם מהסוג הזה, לא צריך לדאוג, כי כבר ברור שיש לו את הידע

פורסם

לא טרחתי לקרוא כמעט אף אחת מההודעות פה, אבל שמתי לב שכמה אנשים חושבים שהם נפלו בקטע הפסיכולוגי - רק שתדעו שגם אני חשבתי שנפלתי בקטע הזה, ובמקרה גיליתי שזה בכלל לא היה קשור לעניין

במקרה שלי, צה"ל החליט (כנראה) שיש לו יותר מדי אנשים עם תואר בגאמ"א, אז החליטו שכל מי שסיים תוכנית אתגר באוניברסיטת חיפה ועומד להתגייס (תוכנית אתגר זו תוכנית שבה מתחילים ללמוד בחטיבה עליונה באוניברסיטה, דוחים את הגיוס בשנה אחת ומתגייסים עם תואר במדעי המחשב) ילך לחיל הים במקום

עשו את זה לכל הבנים חוץ מ-1 (וזה לא בגלל שהוא היה יותר טוב במדעי המחשב, תאמינו לי -_-), לא יודע מה עם הבנות, היו לנו רק 3 בנות בתוכנית מתוך כיתה של בערך 30...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים