עבור לתוכן

מי כאן בבזק בינלאומי והאינטרנט שלו עומד למות עוד שנייה וחצי?

Featured Replies

פורסם

נו אז תסדר את זה, מה הבעיה?

שאין לי דרך לגשת להגדרות של הראוטר. משום מה הן לא עובדות.

פורסם

תנסה את לחצן הRESET בגב הראוטר ואז תראה אם אתה יכול לגשת אל ההגדרות שלו

אם זה עדיין לא עובד אני לא הייתי חושב פעמיים וקונה ראוטר חדש, מה הקטע בלגלוש בצורה נוראית ולהגיד לא משנה?

פורסם

אצלי בccc+ הוט אין בעיות מיוחדות או ניתוקים.

ביטורנט והורדות מחול מוריד במהירות יציבה וטובה, למרות שלאחרונה חלה ירידה במהירות טעינת אתרים היושבים בחול, נקווה לבעיה זמנית.

פורסם

גם לי יש בעיות, עם HOT+013

החליפו לי איזה מתאם שנשרף ועכשיו יש לי בעיות עם הורדות (איטי ומתנתק)

פורסם
  • מחבר

גם לי יש בעיות, עם HOT+013

החליפו לי איזה מתאם שנשרף ועכשיו יש לי בעיות עם הורדות (איטי ומתנתק)

זה בדיוק מה שקורה אצלי.. ההורדה מאטה ומאטה עד שהיא פשוט מתנתקת..

פורסם

היה לי פעם משהו כזה בפעם הראשונה שהתחברתי לאינטרנט

זה היה המודם, כל פעם שהייתי מעמיס עליו המון העברת נתונים כמו משחק או הורדה בתוכנת שיתוף הקצב היה יורד כזה עד שהחיבור היה מתנתק, בסוף החליפו את המודם למודם אחר ואז הבעיה הזאת לא חזרה

פורסם

פתחתי ת'ראד זהה לפני מספר ימים..

כן - הכל זז חרא לא טורנטים , לא סטרימינג ולאגים בשמיים..

ההה מה גם שאפילו glasnost לא מגיב אחרי סיום הבדיקה.

וfighter לגבי ההודעות שלך בנוגע למשתמש גיימר ופתרון בעיית הסטרימינג אני מאוד מקווה ומתפלל שאלה היו בדיחות או טרולינג איכותי (9/10 ) .

אם לא... זה הזמן להפסיק להגיב... בכלל.

פורסם

אני בבזק בינ"ל+בזק, 10MB NGN , מוריד בכל יום בכל שעה בHTTP על 1-1.2MBPS. בלילה, כשאין עומס בכלל כן מרגישים פינגים נמוכים יותר ובשרתים מסוימים מהירויות הורדה יותר גבוהות בממוצע, אבל לא הבדל גדול.

MU נותן הורדה מקסימלית של 1.2MBPS קבוע בכל שעות היממה.

פורסם

פתחתי ת'ראד זהה לפני מספר ימים..

כן - הכל זז חרא לא טורנטים , לא סטרימינג ולאגים בשמיים..

ההה מה גם שאפילו glasnost לא מגיב אחרי סיום הבדיקה.

וfighter לגבי ההודעות שלך בנוגע למשתמש גיימר ופתרון בעיית הסטרימינג אני מאוד מקווה ומתפלל שאלה היו בדיחות או טרולינג איכותי (9/10 ) .

אם לא... זה הזמן להפסיק להגיב... בכלל.

בקשר לסטרימינג זה היה בצחוק

בקשר לגיימר מה טרולי בזה? אתה רוצה תעדוף על פני אחרים כדי לקבל את המהירות המלאה שלך? תשלם עוד

פורסם

תראה למה לשלם עוד סכום מכובד בשביל שרות שמגיע לך מראש?

מה כדי שאני יוכל לשחק עם פינג נורמלי באירופה אני צריך יוזרים מיוחדים ויוקרתיים?

לא זכור לי בהסכם התחייבות דבר כזה .

לא נראה לי שבמדינות אחרות דורשים מאנשים כסף נוסף בשביל "יוזר גיימר" חתעדופים מיוחדים כדי לשחק בפאקינג רשת.

אגב בדקתי את היוזר גיימר לפני חודש , ההבדל היה זניח לכן ביטלתי אותו.

כנראה שהם החליטו לתעדף ולסרס עוד יותר את המשתמשים הרגילים כדי שחבילת ה"גיימר" תיראה יותר אטרקטיבית.

פשוט נוכלות

פורסם

כי אנחנו במצוקת רוחב פס לחו"ל כרגע ולמדינות אחרות אין את הבעיה הזאת כי יש להן יותר תקציב ומודעות לעניין

אז או שאנחנו יכולים לשבת בשקט ולחכות שהבחור ההוא ששכחתי את שמו יבנה את הקו שלו לחו"ל שמגיע מפה היישר לצרפת או שאפשר להוסיף תעדוף ואז לקבל את הרוחב פס

אני יכול להגיד לך דבר כזה

כרגע לבזק בינלאומי יש מבצע, על ה10 ו15 מגה אפשר לקבל את הגיימר בפנים בלי לשלם תוספת כסף, זה מה שיש לי כרגע ב15 מגה

הם עושים את זה כדי למשוך אנשים לחבילות האלה וכנראה שיעשו את זה בעתיד ל20 ו30 מגה

פורסם

ברור... ובדרך כשהחבר'ה של ה10 מגה נהנים מהרוחב פס המפלצתי שלהם החבר'ה הקטנים שלא שדרגו נרמסים..

"כי אנחנו במצוקת רוחב פס לחו"ל"- ברור שאנחנו במצוקת רוחב פס לחו"ל אך הספקיות תאבות הבצע במקום לאחד את המשאבים שלהן ולדאוג להרחיב ולתת לנו עוד רוחב פס לנשימה הן יעדיפו לתת לכיסים שלהן להשמין מכספנו על התחייבויות בלתיא פוסקות ולתעדף לנו את הצורה.

קשה לי להאמין שאתה עומד לצידן כאן על אף שאתה נהנה מהחבילה שלך.

כבוד ויושר באים לפני הכל - שתי תכונות שלספקיות אין כמו כלל החברה הישראלית.

פורסם

אני לא עומד לצידן, אני אומר לך מה אתה יכול לעשות כרגע

אתה חושב שאם הייתי יכול לצוות על הספקיות להקים קו חדש לחו"ל לא הייתי עושה את זה?

וכן, הספקיות אחרי הכל הן עסקים, ובעסקים הכסף זה הדבר שהכי חשוב להם, לא מעניין אותם אם אתה מקבל את השירות עד הסוף וכו', רק הכסף שלך

בשביל זה קיים משרד התקשורת שאוכף את העניין והפעם סוף סוף יש לנו באמת שר תקשורת שמזיז את העניינים אבל כמו כל דבר במדינה הזאת, זה לוקח זמן

אז מה שאתה כרגע יכול לעשות זה להשיג תעדוף, או להתחתן עם הבת של המנכ"ל של הספקית או משהו יצירתי אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים