עבור לתוכן

מי כאן בבזק בינלאומי והאינטרנט שלו עומד למות עוד שנייה וחצי?

Featured Replies

פורסם

כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי...

מה קרה להם?

הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...

פורסם

תעשה גיימר

פורסם

אני בבזק בינלאומי והוט ואני סובל מכל שניה, היו פה כבר כמה טכנאים ועדיין יש לי ניתוקים רנדומלים כל כמה זמן (טכנאיים של הוט, הבעיה היא עם הציוד שלהם, ופשוט אין עם מי לדבר), ומצד שני האינטרנט של בזק בינלאומי באמת לא הכי משהו עכשיו.

פורסם

אז מה הקשר? יש לך בעיות עם התשתית של הוט

פורסם

לא יודע אם זה קשור אבל אם כבר יש נושא אז נדווח (:

הוט+בזב"ל - גיימר

בשבוע האחרון הורדות עובדות רגיל אבל סטרימינג מכל מיני אתרים מקרטע המון

פורסם

כנ"ל אצלי ולמעשה זה יותר בשבועיים האחרונים, אני על ADSL + בזב"ל על חבילה של 15 מגה-ביט.

פורסם

אפשר לפתור את בעיית הסטרימינג המקרטע

זה דורש חיסול של כמה משתמשים שתוכנת הbittorrent/usenet שלהם לא נחה לרגע

פורסם

תביא את הרשימה ונעבוד על זה

אבל קודם צריך למחוק אותי ממנה

פורסם

אני בבזק+בזקבינלאומי על 5 מגה והאינטרנט נורא, מתנתק מתי שבא לו וכשהוא מחובר אז הוא איטי מאוד.

מצד שני אני בלי ENCRYPTION ואחותי גם כן משתמשת ברשת לפורומים פייסבוק אייסי ומסן. בנוסף ההגדרות חייגן שלנו משובשות מאוד בגלל ניסוי שאבא שלי עשה ומעולם לא טרח לתקן, אז לכו תדעו האם זו באמת אשמתם.

פורסם

אני מחובר דרך התשתית של הוט בשבועות האחרונים יש לי ניתוקים מוזרים שלפעמים נמשכים עד לחצי יום.

היה אצלי טכנאי בבית שטען שהוחלפו ממירי ה-RF [אינטרנט/טלפון].

פורסם

fighter תלמד לקרוא. אמרתי שהאינטרנט (בב"ל) זוחל והתשתית מתנתקת (הוט).

פורסם

אני בבזק+בזקבינלאומי על 5 מגה והאינטרנט נורא, מתנתק מתי שבא לו וכשהוא מחובר אז הוא איטי מאוד.

מצד שני אני בלי ENCRYPTION ואחותי גם כן משתמשת ברשת לפורומים פייסבוק אייסי ומסן. בנוסף ההגדרות חייגן שלנו משובשות מאוד בגלל ניסוי שאבא שלי עשה ומעולם לא טרח לתקן, אז לכו תדעו האם זו באמת אשמתם.

נו אז תסדר את זה, מה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 16.10.2010 בשעה 17:38:09

fighter תלמד לקרוא. אמרתי שהאינטרנט (בב"ל) זוחל והתשתית מתנתקת (הוט).

קודם כל שהתשתית תעבוד פיקס, אחרי זה תאשים את הספקית

פורסם

כנ"ל אצלי ולמעשה זה יותר בשבועיים האחרונים, אני על ADSL + בזב"ל על חבילה של 15 מגה-ביט.

1+

בשבועות האחרונים.

פורסם

בזב"ל=012 V2 :P

אצלי ב013 רוב היום סבבה בלי ניתוקים וחרטות.

אני שוקל/ממליץ לעבור CCC או אורנג' כי אצלם אין ממש הרבה לקוחות(לעומת שאר הספקיות) בגלל המחיר :)

פורסם

בזב"ל=012 V2 :P

אצלי ב013 רוב היום סבבה בלי ניתוקים וחרטות.

אני שוקל/ממליץ לעבור CCC או אורנג' כי אצלם אין ממש הרבה לקוחות(לעומת שאר הספקיות) בגלל המחיר :)

שוב, מה הקשר בין הספקית לניתוקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים