פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים ובפייסבוק...מסנ וזהו. לא ממש בכיוון של משחקים אולי רק קאנטר סטריק וAVA למי שמכיר. ,(רוצה שלפחות אלה ירוצו לי חלק) רצוי בלוטוס וWIFI!! אשמח לעזרה זה לא ממש בתקציב אבל חבר נתן לי את המחשב הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=763012 איך הוא?
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים מחבר חח אממ לא ממש משנה לי,אני חושב שעדיף שמישהו אחר יתקין אבל יש לי ווינדאוס 7 על דיסק ואני חושב שאני יכל להתקין גם לבד
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתהיה רצינית יותר, תוריד את ה"דחוף" ותרשום את התקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.