עבור לתוכן

שאלה לגבי צבא ישראל

Featured Replies

פורסם

יש לי אזרחות כפולה רוסית וישראלית. אם אני מתגייס פה לצבא זה מבטל לי את האזרחות הרוסית שלי? :s05:

פורסם

לא שידוע לי.

פורסם

לא מבטל כלום..

מה שכן, תשמור טוב טוב על תעודת השחרור שלך, שלא יכריחו אותך להתגייס גם ברוסיה במקרה ותרצה לבקר שם או משהו.

אני בטוח ששמעת סיפ]ורים על אנשים שבאו לבקר קרובים ומצאו את עצמם במוצב בסיביר.

פורסם
  • מחבר

זה שיש לי אזרחות רוסית זה אומר שיכולים לשלוח לי צו גיוס מהצבא הרוסי? ыыы

פורסם

לא כשאתה פה, אבל אם יכולים לגייס אותך ברגע שאתה מגיע לרוסיה (אפילו אם זה רק לביקור) אלא אם כבר שירתת בצבא זר.

פורסם

קרה לי מקרה דומה. בגיל 18 לא טסתי לבקר את קרוביי המשפחה שלי עם המשפחה בגלל חשש שיגייסו אותי בשדה התעופה. >:

פורסם
  • מחבר

קרה לי מקרה דומה. בגיל 18 לא טסתי לבקר את קרוביי המשפחה שלי עם המשפחה בגלל חשש שיגייסו אותי בשדה התעופה. >:

לא ניראה לי שעושים את זה, זה דיי מוזר. בא בן אדם ובשדה התעופה מגייסים אותו :facepalm: באמת? תהליך גיוס זה מהשו ארוך זה לא סתם אתה בא וזהו אתה בצבא
פורסם

לא בהכרח היו תופסים אותי ולוקחים לבאקום האוקראיני חח. אבל היה סיכוי גדול שיעשו משהו, לא בהכרח יגייסו. רצינו להימנע מבעיות אז פשוט לא טסתי.

פורסם
  • מחבר

לא בהכרח היו תופסים אותי ולוקחים לבאקום האוקראיני חח. אבל היה סיכוי גדול שיעשו משהו, לא בהכרח יגייסו. רצינו להימנע מבעיות אז פשוט לא טסתי.

אתה מדבר על אוקראינה לא רוסיה. תבינו אוקראינה זה לא רוסיה כמו שיפן זה לא סין
פורסם

נראה שכל האנשים שמתעצבנים פה הם אלה שהיו בשטח, תשמעו, אולי אתם עברתם טראומות רציניות אבל תנסו לא להוציא את זה על הילד, תעשו לו ולשאר האנשים שקוראים את האשכול הזה טובה ותסבירו לו קצת יותר בעדינות

אני לא אומר שהוא לא חי בסרט, לדעתי בראש שלו כל הקטע של החוויה של לשרת זה קצת מנופח והוא לא הסתכל על האותיות הקטנות כשהוא קרא על כל ההטבות שהוא מקבל, אבל זו לי סיבה להיות כל כך תקיפים כלפיו

פורסם

נראה לי שטעית בת'רד.

פורסם

נראה לי שאתה צודק, ואין לי מושג איך זה קרה, הייתי בטוח שאחרי שהגבתי זה החזיר אותי לת'רד ההוא O_O

בכל מקרה אתה מוזמן למחוק את ההודעה הזאת והקודמת שלי, מצטער

בכל מקרה נראה לי קצת הזוי שאפשר לטוס לרוסיה ולהיחטף לשירות צבאי בלי הסכמה O_O

פורסם

אני יודע טוב מאוד, אבל אין הבדלים של שמיים וארץ בין שתי המדינות. לא אמרתי שזה מה שיקרה רק הבאתי דוגמא. אם כבר אפשר להניח שברוסיה זה יהיה מחמיר יותר.

פורסם

דיי דומה עוד עם סלבי שאכל הרבה בתחת מהרוסים ומפצה על זה יותר מידי ע"ע סין ויפן אותו סיפור רק עם עיניים מלוכסנות.

פורסם
  • מחבר

דיי דומה עוד עם סלבי שאכל הרבה בתחת מהרוסים ומפצה על זה יותר מידי ע"ע סין ויפן אותו סיפור רק עם עיניים מלוכסנות.

תרגיע עם הגזענות הזאת למה עם לא העמים הסלבים לא הייתה פה עכשיו.

עם ידע כמו שלך לא היית מגיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים