עבור לתוכן

X60] x61 היה טעות] יד שניה ב1400 שקל, מפרט לא ברור, ללכת על זה?

Featured Replies

פורסם

יש לי אפשרות להשיג X61 יד שניה מאיזה חברה ב1400 שקל.

המעבד הוא T7100 יש בין 100 ל160 ג'יגה הארד דרייב ואו 1 או 2 ג'יגה ראם.

המחשב מגיע עם תחנת עגינה ועם סוללה כמעט מתה.

שווה ללכת על דבר כזה? נכון שזה מחשב ישן, אבל אם אני רוצה נטבוק בכ"מ זה חתכת פיצוץ של נטבוק לא?

תיקנתי אנשים זה X61... לא 60

פורסם

זה בהחלט מחיר לא רע למחשב מעולה. רק קח בחשבון שתצטרך לבדוק את המסך (הפלורוסנטים האלה לא מחזיקים לנצח...) וכנראה תצטרך להחליף דיסק קשיח וסוללה.

פורסם

נכון שזה מחשב ישן, אבל אם אני רוצה נטבוק בכ"מ זה חתכת פיצוץ של נטבוק לא?

לא הייתי קורא ל-x60 נטבוק.

לשאלתך, לי אישית חוסר בסוללה מפריע והיה גורם לוותר על הרעיון, הרי מה טוב בנייד קל ללא סוללה??

אם יש לך תקציב קצת יותר גדול יש מספר אופציות טובות יותר כמו ה-x100e של לנובו שיגיע גם עם אחריות.

פורסם

X60 לא יכול להגיע עם T7100. אולי זה X61, או שהמפרט שגוי.

סוללה חדשה לדגם זה תעלה כ500 שקלים.

פורסם

http://global.ebay.com/12-Cell_Battery_For_IBM_Lenovo_ThinkPad_X60_X61_40Y7003/130435852174/item

מחיר טוב מאוד לדעתי,רק בדוק את המפרט וגם בחשמל לראות שהוא פעיל ועובד כמו שצריך מבכול הבחינות :

* מסך.

* רגישות למגע.

* חוזק ה"צוואר\מפרק" של המסך.

* בדוק שה-Track point עובד.

* בדוק נזקים בגוף.

* בכדי לבדוק את המקשים תריץ כתיבה של כול האותיות והתווים של המקלדת בכדי לראות אם המקשים אינם פגומים.

* בדוק רמקולים.

* בדוק מיקרופון.

* בדוק את טמפרטורת הנייד במצב עבודה ובמנוחה.

* בדוק Wifi\BT.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכולכם!

אני עונה לא לפי הסדר מצטער:

אין לי מה לבדוק את המחשב, הוא מגיע מאדם שאני מכיר [גיסי לפחות מכיר] והוא עובד.

ד"א זה בכלל לא מסך מגע זה לא הטאבלט.

סוללה באתי לקנות מדיל אקסטים 8 תאים ב46$, אבל ה12 תאים הזה זה הזוי! חוץ מזה שאני מפחד מהמכס כי זה יותר מ50$

אני בודק ברגעים אלו מה הדפק של המפרט, Qttp איפה ראית מה המפרטים האפשריים שלו? טעות שלי, צדקת, זה X61

דיסק קשיח אם זה 2 וחצי רגיל אני ישיג זה לא בעיה רק עד כמה זה מסובך לחבר אותו?

פורסם

דיסק קשיח זה ממש פשוט לחבר. יש הסבר מדויק באתר של IBM במידה ולא עשית את זה אף פעם.

לגבי המסך - הכוונה לבדוק עד כמה הוא חזק, מבחינת תאורה. אבל למחשב בן 3-4 שנים לא אמורה להיות את הבעיה הזו (עדיין)

תתחדש.

פורסם

עד כה לא יצא לי להתקל בבעיה עם המכס.

מקסימום תתקשר ותשאל אותם

פורסם

שים לב שה12 תאים זו לא סוללה מקורית (לא שמה שתקבל בDealExtreme כן מקורי). ייתכן שה12 תאים גדולה בצורה שלא תאפשר לה להיכנס בתחנת העגינה.

פורסם
  • מחבר

תתאורה של המסך אני יבדוק, תודה. והוא בן שנתיים סה"כ.

בעיה עם המכס לא תהיה, אבל יהיה מס וכאלה לא?

ואיך אני בודק אם ה12 נכנסת? סתם הימור? נראלי אני ילך על ה8 וזהו. 5 שעות לפי מה שהבנתי וזה די מספיק.

ועוד שאלה הT7100 הוא קור טו דו? כי זה מה שכתוב באתר של IBM

Processor Intel Core Solo processor T7100 (1.8GHJz), T7300 (2GHz), L7300 (1.4GHz), L7500 (1.6GHz)

פורסם

בתור בעלים גאים של X61 מזה 3 שנים (גם אני קניתי יד שניה), אני יכול להמליץ לך לעיו מכל וכל.

מחשב חזק (יחסית כמובן), לא הייתה לי בעיה באף רכיה שציינו פה, המסך עמיד, הBT עובד נהדר.

אומנם החלפתי סוללה (9 תאים, לא מקורית, 700 ש"ח, בארץ) אבל חוץ מזה הכל עובד נהדר.

המחשב נוח מאוד להקלדה, והגודל אידיאלי, לפחות מבחינתי.

בקיצור, אם זה התקציב שלך, נראה לי שזו אחלה החלטה.

תהנה!

פורסם

אכן C2D.

פורסם
  • מחבר

zahiz007 תודה על העצה!

9 תאים? מוזר חשבתי אין כזאת...בכל מקרה כמה הסוללה שלך מחזיקה ועם איזה מפרט?

מה השימושים שלך במחשב?

יש לך את האולטרהבייס?

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים