עבור לתוכן

תקועים שתי קבצים ב סל מיחזור

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם

rd /s /q e:\recycler

פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר פה לrd... אתה לא יכול באמת למחוק את התיקייה כי זה רק hard link.

בכל מקרה מה באמת הבעיה? אתה לא יכול להוציא את הקבצים מחוץ ל recycle bin?

פורסם
  • מחבר

כרגע אחרי כל מיני ניסיונות שחיפשתי בגוגל אני במצב שכבר אם ניכנסים ל סל המיחזור זה ניראה ריק אבל אם אני לוחץ EMPTY הוא רושם שיש שתי תיקיות

ו ה ERROR שאני מקבל DE800 ACCESS DENIED

פורסם
  • מחבר

צילמתי

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא ממש הבנתי איך בדיוק מפריע לך...

מה קורה אם אתה לוחץ על restore all items?

פורסם
  • מחבר

זה מפריע לי כי זה תמיד רושם שיש שתי קבצים שתקועים שם ואם נגיד אני מוחק כמה קבצים ולוחץ EMPTY זה נותן ERROR ואני צריך להיכנס ידנית ולמחוק את הקבצים הרגילים ושתי אלו פשוט יושבים שם . והרסטור לא נותן כלום כאילו ריק .

מצאתי עכשיו שיכול להיות שהסל מקולקל ואפשר למחוק אותו והוינדוס יוצר מחדש , איך עושים זאת?

טוב תודה בכל מקרה לבסוף במאגר גוגל הרב מצאתי פיתרון לבעייתי וזה סודר.

פורסם

זה מפריע לי כי זה תמיד רושם שיש שתי קבצים שתקועים שם ואם נגיד אני מוחק כמה קבצים ולוחץ EMPTY זה נותן ERROR ואני צריך להיכנס ידנית ולמחוק את הקבצים הרגילים ושתי אלו פשוט יושבים שם . והרסטור לא נותן כלום כאילו ריק .

מצאתי עכשיו שיכול להיות שהסל מקולקל ואפשר למחוק אותו והוינדוס יוצר מחדש , איך עושים זאת?

טוב תודה בכל מקרה לבסוף במאגר גוגל הרב מצאתי פיתרון לבעייתי וזה סודר.

אין מצב בעולם שיש "שתי" קבצים תקועים. לפחות לא בעברית.

פורסם

תכנס אליו ישירות דרך C:\$Recycle.Bin\S-1-5-21-USERSID כמובן שצריך להכניס את הSID של היוזר שלך, תכנס לregistery תחת HKUsers אם יש רק משתמש 1 מוגדר במחשב אז זה יהיה היחיד עם קידומת S-1-5-21, אם יש יותר מ1 תכנס אליהם ותחת Volatile Environmentתבדוק מה השם משתמש, ותמחק את הקבצים משמה ידנית. אם עדין יש לך את אותה השגיאה, תחת בעלות על הקובץ.

בלאט יש לך XP, תכנס ל C:\RECYCLER במקום... ותשדרג...

לא הבנתי מה הקשר פה לrd... אתה לא יכול באמת למחוק את התיקייה כי זה רק hard link.

בכל מקרה מה באמת הבעיה? אתה לא יכול להוציא את הקבצים מחוץ ל recycle bin?

זה (soft link(Junction :)

פורסם
  • מחבר

תודה דובי אבל כבר הסתדרתי הבעיה היתה ב E:\RECYCLER שממ לא רצה להימחק לבסוף סודר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים